Efter ett par månader av SMS och enstaka telefonsamtal så skulle vi träffas på riktigt! 

Vi är båda superblyga men vi gör vårt bästa för att inte göra situationen obekväm. Du är mer pratsam än jag men jag försöker hårt för att du ska känna dig bekväm också. Jag frågar dig om din morgon, du frågar mig om min åktur och allt eftersom tiden går så är det som att vi hade känt varandra länge.

Någon gång på eftermiddagen föreslår du att vi går och tar en drink och jag accepterar glatt. Att umgås med dig känns så bra, om jag fick bestämma skulle den här dagen aldrig ta slut

Vi dricker och jag börjar få den här konstiga känslan. Jag är… kåt? Men – det borde jag inte vara, inget sexuellt nämndes någonsin. Men ändå kan jag känna hur min fitta blir blöt och mitt sinne sakta kopplas bort. 

Jag kan knappt höra vad du säger, mina ögon är på dina läppar och det enda jag tänker på nu är hur dina läppar skulle kännas på mina. Vänta – strunt, jag borde lyssna på dig. Jag försöker lägga den tanken åt sidan och komma tillbaka till konversationen, men jag måste ha stirrat på dina läppar lite för mycket för nu tittar du på mig helt förvirrad och du frågar mig om jag har något på hjärtat . 

Jag ler och säger att allt är bra. "Jag är bara lite trött, jag kanske borde åka hem" säger jag. Du föreslår att vi vandrar runt lite mer och låter mig veta att jag alltid kan stanna hos dig över natten om jag vill, jag bestämmer mig för att tacka dig och avböja försiktigt, vem vet vad som kan hända…

Men efter ett tag börjar jag bli så sömnig och ompröva ditt erbjudande, du säger till mig att det inte är några problem alls eftersom du till och med har ett gästrum. Vi går till ditt hus. 

Väl framme släpper du in mig och säger åt mig att sitta i soffan, du erbjuder mig lite vin och sätter på TV:n, bara för att slappna av lite innan jag ska sova. Det börjar bli sent men eftersom det här går så bra säger jag inte nej till mer tid med dig. Vi fortsätter prata. Du skämtar, vi skrattar och sedan slutar det med att vi stirrar på varandra, helt tysta. Jag finner mig själv gå fram och tillbaka, ögon – läppar, läppar – ögon, vad är det som händer? Jag får den där blöta känslan igen, jag börjar andas tungt, du frågar mig vad jag vill, och på något sätt när min mun öppnas säger jag: ”Du”.

Vi börjar kyssas, dina händer vandrar och upptäcker min kropp lite i taget, tills jag går ner på marken och börjar knäppa upp dina byxor, dina ögon tittar in i mina. Jag drar ner dina byxor och du är så stor, hård och redo att gå in i min mun. Jag kysser toppen och börjar försiktigt ta din kuk i min mun. Sakta suger jag, försöka få in allt i min mun, gaggar på den och får allt blött. På tal om blöt, så börjar min fitta bli mer blöt. Jag känner hur det rinner mellan benen.

Du tar mig till ditt rum, säger åt mig att lägga mig ner och sära på benen. Nu bultar min fitta när jag inser vad som är på väg att hända. Du kommer närmare och börjar smeka min fitta. Du tar din tjocka kuk och glider sakta in den. När du kommer in i mig börjar jag stöna, du känns så jävla bra inuti mig, fyller mig och sträcker ut mig. Du rör på dig och jag kan inte låta bli att stöna mer, jag kan känna dig innerst inne, röra vid min mage med varje stöt. 

Jag kommer hårt på din kuk och du lägger din hand över min mun för att se till att jag inte gör för mycket ljud, du fortsätter och börjar knulla mig snabbare och hårdare. Jag är så våt för dig, jag längtar efter dig. Just i detta ögonblick är jag din. Min kropp är din att använda, att njuta av. Och det är vad jag säger till dig när jag känner din varma sperma fylla mig. 

Du lägger dig bredvid mig och medan vi gosar somnar vi.

Kvalitet % | ( röst)
...
...

Kategoriserad i: