Tryck på ESC för att stänga

Eller kolla in våra populära kategorier...

Mest sedda dagligen

24   Berättelser
24
L

Lilla Olivia

28 Min Read
0 37
28 Min Read
0 37

Jag träffade Olivia för första gången efter att Cindy och jag hade dejtat i nästan ett år. Cindy var väldigt beskyddande mot henne efter att ha haft otur med olika män som hon dejtat tidigare. Hon ville inte att Olivia…

Fortsätt läsa
L

Lilla Olivia II

20 Min Read
0 56
20 Min Read
0 56

Efter att ha vaknat nästa morgon tänkte jag på vad vi hade gjort kvällen innan. Jag tänkte att jag antingen kunde knuffa bort henne och säga till henne att detta aldrig kunde hända igen eller njuta av stunden och ta…

Fortsätt läsa
S

Sugna rektorn del 2

12 Min Read
0 17
12 Min Read
0 17

I del 1 av den här serien förför Carola, en rektor på ett högstadium i förorten, två manliga elever genom att låta dem sköta gräsmattan och sedan bära avslöjande kläder. Efter den upplevelsen ville Carola ha mer. Hon älskade att…

Fortsätt läsa
L

Lurad till ett glory hole

4 Min Read
0 7
4 Min Read
0 7

För fyra år sedan öppnade det en vuxenbokhandel ungefär en kilometer från mitt hus. Min styvbror berättade för mig att det fanns ett rum som kallades ”The glory hole”. Jag gick in där en dag för att kolla vad de…

Fortsätt läsa
T

Tur och kärlek

9 Min Read
0 7
9 Min Read
0 7

Micke satt vid samma bor som han satt vid varje dag för att äta lunch. Allt var som vanligt. Han satt ensam, med hans skarpa blåa ögon kikandes ut från hans ljusbruna hår, med att par lockar som petade in…

Fortsätt läsa
A

Att möta någon speciell

4 Min Read
0 9
4 Min Read
0 9

Efter ett par månader av SMS och enstaka telefonsamtal så skulle vi träffas på riktigt!  Vi är båda superblyga men vi gör vårt bästa för att inte göra situationen obekväm. Du är mer pratsam än jag men jag försöker hårt…

Fortsätt läsa
H

Hemma tidigt

19 Min Read
0 7
19 Min Read
0 7

Första gången jag såg min syster naken, darrade mina knän och min hals blev plötsligt torr. Bilder på nakna kvinnor florerade förstås på många webbplatser, men hittills i mitt liv hade jag inte sett en riktig naken kvinna. Kanske när…

Fortsätt läsa
F

Förbjuden insyn del 1

7 Min Read
0 12
7 Min Read
0 12

Sammanfattning: Om du hoppade över del 1, här är vad som hände: Jenny blev sexuellt återuppväckt när hon upplevde njutning som hon tidigare hade trott bara fanns inom porr. Jag hade blivit oersättlig för henne men hon fruktade att alla…

Fortsätt läsa
F

Förbjuden insyn del 2

19 Min Read
0 1
19 Min Read
0 1

BAKGRUND ————————————————– —————————————— Jenny och jag hade setts ett tag. Som en frånskild mamma med två äldre döttrar, hade hon börjat kasta bort sitt sexuellt förträngda förflutna mer och mer när vårt förhållande fortsatte att utvecklas. Dessa händelser utspelar sig…

Fortsätt läsa
×