"Mamma! Julia är här!" ropade jag. "Okej Tara, jag är där om en minut!" ropade mamma. Julia klev ur sin röda Chevy. Jag kunde inte låta bli att lägga märke till hur sexig hon såg ut i sin crop top och sina tighta shorts. Hon visste alltid hur hon skulle hitta den outfit som smekte hennes kurvor perfekt. I morse i skolan berättade Julia för mig att hon var utan bh och trosor.  Efter det stirrade jag på hennes bröstvårtor på varje lektion som vi hade tillsammans.  För två veckor sedan skulle jag inte ha sagt det här men ända sedan det som hände mellan mamma och mig förra veckan hade jag en ny längtan efter tjejer.

"Hej, Tara!" sa Julia och sprang uppför verandatrappan och hennes bröst guppade för varje steg hon tog. "Hej" sa jag. Hon märkte att jag stirrade på hennes bröst och gjorde det omöjliga.  

Hon lyfte upp tröjan och visade sina bröst. Jag rodnade och hon blinkade åt mig när mamma kom till dörren. "Hej Julia," sa mamma. "Hej Tina," svarade Julia. "Ni tjejer är förmodligen hungriga, är kalkonsmörgåsar okej för dig Julia?"  frågade mamma. "Ja tack", svarade Julia. "Mamma, jag ska visa Julia mitt rum," sa jag till mamma. "Okej älskling," sa mamma.

Vi sprang uppför trappan och jag tog med henne till mitt rum. "Fint rum," sa Julia. "Tack," sa jag. Jag lutade mig mot väggen.  Julia satte händerna mot väggen, lutade sig mot mig och kysste mig. Den här gången, till skillnad från förra veckan, kysste jag henne tillbaka. Sedan tryckte jag henne mot sängen och höll hennes läppar hårt mot mina. Efter att ha legat ovanpå Julia och kysst henne i några sekunder drog hon sig undan. "Så jag antar att du är bi nu?" frågade Julia.  Jag skakade på huvudet. Hon såg besviken och förvirrad ut. "Jag tror att jag är lesbisk.  Jag tycker att killar är mindre och mindre lockande och tjejer mer lockande", sa jag.  "Åh," sa Julia. Jag la mina händer på hennes solbruna mage men min mamma valde den tidpunkten att ropa på oss att komma och äta.

Vi sprang ner för trappan och såg några läckra smörgåsar. "Wow mamma, de ser fantastiska ut!" utbrast jag  "Gjorde du de här?"  hon klämde ihop sina bröst. "MAMMA!" ropade jag. "Ja, Tina, dina bröst är fantastiska," sa Julia. Jag tappade hakan.  När Julia såg mitt uttryck höll hon handen för munnen. "Sa jag det rakt ut?"  Vi nickade. Vi alla skrattade men för Julia och mig var det mer ett nervöst skratt. Det gjorde mig faktiskt kåtare än jag var redan när Julia sa det. Mamma rörde om i sitt te med en sked och vi åt. Plötsligt tappade mamma sin sked. Hon kröp under bordet för att ta upp den. Jag tittade på Julia och plötsligt kom ett stön från hennes mun.  Jag tittade under bordet och såg min mamma gnida hennes fitta genom sina shorts. Detta fick mig att bli otroligt kåt och jag log mot Julia när mamma kom fram igen. Efter att vi ätit, ursäktade Julia och jag oss och gick till mitt rum. Där inne berättade jag en kort version av vad som hade hänt mellan mamma och mig förra veckan. 

"Det låter hett, jag önskar att jag kunde ha varit där," sa Julia. "Ända sedan dess," jag pausade och rodnade "Ända sedan dess har jag velat smaka på dig," sa jag till henne. "Jaså, låt mig uppfylla din önskan," svarade Julia. Hon tog av sig sina shorts och stringtrosor och visade hennes vackra fitta. "Fan den där fittan ser bra ut", sa jag.  Jag tryckte ner henne i sängen. Precis när jag skulle slicka hennes klitoris sa en röst: "Jag ser att ni började utan mig." Det var mamma. Julia och jag rodnade starkt.  "Nå, vad väntar du på? Klä av er båda två”, befallde mamma. Vi klädde av oss alla tre. "Detta är bättre", sa mamma.  Julia la sig på sängen igen och jag böjde mig ner så att jag var i nivå med hennes fitta. Mamma klättrade upp på sängen och började massera Julias C-kupa bröst. Jag slickade Julias klitoris, och kände lusten på tungspetsen. Hennes klitoris smakade sött på min tunga. Jag slickade igen och hörde henne stöna. Precis som förra gången fick detta mig mer motiverad. Jag skickade henne så att hon stönade varannan sekund. Tillslut gick jag upp trots att jag inte ville. "Åh fan, det kändes bra!"  utbrast Julia. Jag log. "Nu får jag ge tillbaka," sa Julia. 

Jag låg på sängen. Mamma satt på mitt ansikte och Julia började slicka mig. Det var uppenbart att Julia var erfaren och jag tror att mamma blev irriterad för med några sekunders mellanrum slutade jag äta hennes fitta för att stöna och skrika.  Till slut gav mamma upp, gick av mig och klämde och nypte i mina hårda rosa bröstvårtor. Det kändes fantastiskt och min orgasm byggdes upp. Plötsligt sprutade jag över hela Julias ansikte. Hon drack upp all vätska utan att slösa bort en enda droppe. Det påminde mig om Selena Gomez låt: Hands To Myself. "jag låter inte en droppe gå till spillo," sa låten. Jag trodde att hon var färdig men hon fortsatte att slicka mig. Hon slickade en gång och flyttade sedan tungan runt inuti min fitta.  "Julia!" skrek jag. Återigen sprutade jag i hennes ansikte  När hon slutligen stannade upp var hennes ansikte blött och hon flinade. "Din klitoris smakar underbart," sa hon. "Det gör din också", svarade jag. "Min tur", sa mamma.  "Jag är säker på att du också kommer att tycka att min klitoris är vacker." 

När jag såg Julia slicka min mammas anus med rumpan ute bestämde jag mig för att få en ny smak av henne bakifrån. Jag böjde mig ner och slickade hennes fitta. Julia tittade bakom sig och såg mig. Hon log och fortsatte att slicka min mammas anus. Jag fortsatte att trycka in tungan i hennes fitta.  Justina reste sig äntligen från mamma. Mamma reste sig och knuffade ner mig på sängen. Precis som förra veckan lyfte hon mitt ben och började gnida sin fitta mot min. Vi saxade en stund, det kändes som om jag var i himlen igen.  Jag fick nästan en orgasm igen men jag ville inte bli våt igen. Så jag gjorde mitt bästa för att inte komma igen. Efter det sa Julia till oss: "Det var fantastiskt, men jag är lite trött nu."  Mamma och jag höll med och vi klädde på oss.  Efter att Julia gått hem sa mamma: "Jag sa ju att vi skulle ha väldigt roligt tillsammans."

Kvalitet % | ( röst)
...
...

Kategoriserad i: