Tryck på ESC för att stänga

Eller kolla in våra populära kategorier...

Ses mest varje vecka

24   Berättelser
24
L

Lilla Olivia II

20 Min Read
0 56
20 Min Read
0 56

Efter att ha vaknat nästa morgon tänkte jag på vad vi hade gjort kvällen innan. Jag tänkte att jag antingen kunde knuffa bort henne och säga till henne att detta aldrig kunde hända igen eller njuta av stunden och ta…

Fortsätt läsa
L

Lilla Olivia

28 Min Read
0 37
28 Min Read
0 37

Jag träffade Olivia för första gången efter att Cindy och jag hade dejtat i nästan ett år. Cindy var väldigt beskyddande mot henne efter att ha haft otur med olika män som hon dejtat tidigare. Hon ville inte att Olivia…

Fortsätt läsa
S

Sugna rektorn del 2

12 Min Read
0 17
12 Min Read
0 17

I del 1 av den här serien förför Carola, en rektor på ett högstadium i förorten, två manliga elever genom att låta dem sköta gräsmattan och sedan bära avslöjande kläder. Efter den upplevelsen ville Carola ha mer. Hon älskade att…

Fortsätt läsa
M

Mogen; kapitel tre

32 Min Read
0 25
32 Min Read
0 25

När pappa nådde badkaret var hans kuk praktiskt taget i mitt ansikte när han lät sin hand glida ner till roten, han tog sedan tag i sidan av mitt huvud med den andra handen och beordrade mig, "Visa pappa vad…

Fortsätt läsa
V

Viska en berättelse 

15 Min Read
0 29
15 Min Read
0 29

Min pappa hade alltid läst en godnattsaga innan jag gick somnade. Mamma hade alltid gått och lagt sig tidigt och det blev "min tid" med min pappa. När jag växte upp hittade jag en het kärlekshistoria för honom att läsa….

Fortsätt läsa
P

Pamela

2 Min Read
0 49
2 Min Read
0 49

Hej, jag är Pamela, och det här är min historia. Jag föddes i Hong Kong den första april 1987 – (Sum Sing Yung) Pamela och min far var en mycket framgångsrik affärsman och min mamma var egenföretagare och arbetade hemifrån….

Fortsätt läsa
M

Mamma och jag 

5 Min Read
0 11
5 Min Read
0 11

"Mamma, kan jag prata med dig?" Jag kikade in i min mammas rum och såg hur hon satte lotion på sina ben. "Ja, du kan sitta på sängen Tara," svarade hon.  Jag satt på hennes dubbelsäng. "Vad är det sötnos?"…

Fortsätt läsa
P

Pamela 2

2 Min Read
0 26
2 Min Read
0 26

När jag träffade Patrik efter middagen satte jag mig mitt emot honom och särade mina ben för att visa honom min våta fitta. Han försökte att inte synas när han tittade men jag var glad att se hans kuk bukta…

Fortsätt läsa
×