"Mamma, kan jag prata med dig?" Jag kikade in i min mammas rum och såg hur hon satte lotion på sina ben. "Ja, du kan sitta på sängen Tara," svarade hon.  Jag satt på hennes dubbelsäng. "Vad är det sötnos?" frågade hon. Jag harklade mig nervöst. "Ehm, kommer du ihåg tjejen som kom hit förra veckan, Julia?" Frågade jag.  "Ja, hon verkade trevlig," sa mamma till mig. "Ehm, på rasten försökte hon-hon kyssa mig", sa jag. Det fick mammas uppmärksamhet hon tittade upp.  "Verkligen?"  frågade hon nyfiket. Jag nickade och mamma satte sig på sängen.  "Har du någonsin varit med en tjej?" sa hon. "Vad menar du?"  frågade jag. "Jag menar haft sex med en tjej," sa mamma.  Jag blev chockad, hon sa det helt rakt ut.  "HELVETE NEJ! Jag är inte lesbisk!"  utbrast jag.  Mamma skrattade.  Jag kunde ha svurit att jag hörde henne mumla något i stil med, "Jag har en känsla av att du kommer att ändra dig."  "Ja, idag är din lyckodag älskling," mamma lutade sig mot mig med pannan tryckt mot min. Hon kysste mig så passionerat och min fitta bultade lite.  Jag mådde riktigt bra tills jag kom ihåg att 1. Jag var inte lesbisk eller bi och 2. det här är min mamma.  "Mamma jag-" hon avbröt mig med en ny kyss full av passion.  Jag hade inget annat val än att kyssas tillbaka. När hon kysste mig rörde sig hennes hand över min kropp. Hon bröt sig loss från mig.  "Ta av dig tröjan", sa hon. Jag hade aldrig klätt av mig så snabbt. Nu var jag full av längtan och jag ville ha mer. Jag tog inte bara av mig blusen utan även min BH som var en B-kupa.  "Mmm, jag gillar den här synen av dig älskling," sa mamma till mig.  Även hon tog av sig blusen och BH:n. Jag kunde inte låta bli att stirra på hennes enorma bröst.  Mamma såg att jag stirrade och hon log. Hon tog min hand och placerade den på en av hennes bröst. Genast började jag klämma på dem och massera dem.  "Mmm, inte så svårt, är det", sa hon. Jag ville verkligen smaka på hennes bröstvårtor så jag böjde huvudet tills jag var i nivå med dem. Jag började suga på dem som om jag var en bebis som fick mat. "Ooohhh ja, älskling precis sådär" stönade mamma.  Det fick mig motiverad.  Jag sög ppbdem hårt.  Hennes stön gjorde mig så kåt. Mamma tryckte ner mig.  Hon kröp upp på mig och sänkte huvudet så att det var över mina medelstora bröst.  När hennes tunga rörde sig runt min hårda bröstvårta så flämtade jag. Hon sög på mina bröstvårtor och bet i mina bröst. Hon kysste min mage och knäppte upp mina shorts. Jag lyfte upp mina ben så att hon kunde ta av dem. Hon tog av mina stringtrosor och mina shorts samtidigt som hon fick fram min rakade fitta. Mamma slickade sina fingrar och tryckte dem mot min klitoris och började gnida. Jag stönade. Hon gned snabbare och snabbare och jag kunde inte hålla mig från att skrika. Det kändes så jävla fantastiskt.  Jag sa det till henne och hon sa, "Äh det här är ingenting jämfört med vad jag ska göra härnäst."  Hon slickade min klitoris och jag skrek igen. Därefter sög hon på min klitoris. "Känns det jävligt fantastiskt?"  Frågade hon mig. Jag nickade och tog tag i mina bröst när hon började slicka min klitoris igen. Det kändes verkligen fantastiskt. När hon väl reste sig lade hon sig ner och jag visste att det var min tur.  Jag fylldes helt av lust och kunde inte vänta med att få smaka på henne. Jag stoppade ett finger i hennes fitta och började slicka hennes klitoris. Än en gång motiverade hennes stön mig. Jag stoppade in två fingrar i henne och fortsatte att slicka henne. "Ooohh baby, är det din första gång?" frågade mamma. Jag var så fylld av lust att jag inte ens svarade och fortsatte att slicka hennes klitoris som en hund dricker vatten en varm dag. Det kom någon form av vätska ur henne och hon började skrika lite. När vätskan slutade rinna frågade jag vad det var. "Det var fittjuice älskling. Du fick mig att få en orgasm första gången. Ingen har någonsin gjort det. Det kändes sååå bra älskling," sa hon. Jag log och hon sa: "Lägg dig ner älskling." Jag gjorde som jag blev tillsagd och hon lyfte upp mitt ben och tryckte sin fitta mot min. Hon började gnida dem ihop och jag skrek och det gjorde hon också. "Detta kallas att saxa", förklarade mamma. Jag nickade och stönade. "Det här känns också fantastiskt, det känns som om jag har förflyttats till en annan värld", sa jag. Ju hårdare hon rörde sig desto mer fantastisk kändes det, och desto högre stönade hon och jag  Till slut slutade hon. Den så kallade "fittjuicen" sprutade från mig också och mamma klappade i händerna.  "Aw, dina första ord, första steg och nu din första orgasm," skämtade hon. Jag skrattade. Mer rann ut från mig och den här gången fick mamma lite i handen. Hon drack det lilla hon hade i handen. "Det var fantastiskt mamma, jag tror att jag är bi nu. När du började slicka min fitta började jag tänka på några heta tjejer i skolan och hur jag skulle älska att smaka på dem," sa jag till henne.  Hon skrattade. "Du borde ringa Julia och be henne att komma över hit nästa vecka. Jag är säker på att vi kommer att ha väldigt roligt tillsammans", sa hon till mig och blinkade. Jag hade ingen aning om vad min mamma hade i tankarna men när jag bytte om till fräscha kläder började jag fantisera om en trekant mellan oss. Jag tog upp min telefon och slog Julias nummer. "Hej tjejen", sa hon till mig. "Hej, vill du komma över hit nästa vecka", frågade jag. Jag förvånade mig själv att jag inte slängde ur mig vad som hände mellan mig och mamma. "Åh, visst, funkar tisdag?"  frågade Julia. Jag visste att mamma var ledig på tisdagar så jag tackade ja och la på. "Mamma hon kommer på tisdag" sa jag. "Åh bra," sa mamma. Hon hade en busig blick och jag visste plötsligt att jag skulle ha väldigt roligt nästa tisdag.

Kvalitet % | ( röst)
...
...

Kategoriserad i: