Micke satt vid samma bor som han satt vid varje dag för att äta lunch. Allt var som vanligt. Han satt ensam, med hans skarpa blåa ögon kikandes ut från hans ljusbruna hår, med att par lockar som petade in i hans ögon medan han observerade människorna omkring sig. Det var några få han var intresserad av, men väldigt få. Alla människor var hans klasskompisar, gymnasieelever som inte hade något bättre för sig än att skvallra under lunchrasten. Alla gjorde absolut ingenting. Micke suckade och ställde sig upp, han kastade sin bricka med mat i soptunnan innan han tog sin ryggsäck och gick mot toaletterna. Han gick ner längs korridorerna utan att tänka och hörde ljud från högljutt, kvinnligt skratt bakom sig. Micke suckade av det. 

“Hallå nörd!” Micke fortsatte gå, han ville inte ge dem tillfredsställelsen av att han tog åt sig. Han försökte gå in i männens toalett när de fem tjejerna tog tag i hans ryggsäck och drog honom baklänges, och hans försök att stå emot gick emot den universella lagen om att inte skada kvinnor… Även om de antagligen inte var mänskliga. Han knuffades mot en vägg mitt emot toaletterna och de fem tjejerna, Tindra, Frida, Lisa, Amanda och Cassandra, ställde sig framför honom. Tindra, Frida, Lisa var hans klasskompisar, tredje ring, medan Amanda och Cassandra, som gick i första och andra året, hängde på. De första tre, som gick sista året, log hånande mot honom medan Amanda försökte göra samma sak, samtidigt som hon hela tiden tittade mot dem och ändrade sig efter dem. Cassandra stod längst bak, hon tittade på honom med medlidande i sina ögon. Hon var tvungen att skratta, var tvungen att behålla vänskapen, men efter alla gånger de sprungit in i varandra så visste han att hon var den snälla av dem. 

“Du kan inte ignorera oss sådär, nörd! Vi är alfa; du är längst ner i näringskedjan. Du LYSSNAR på oss!” Tindra gick mot honom och örfilade honom, hennes hand lämnade ett brännande rött märkte efter sig. Om någon, NÅGON, såg det, så skulle Tindra bli avstängd. Fysisk kontakt av det slaget var inte tolererat alls. Micke behöll sin blanka blick och tittade på henne. Det gjorde, av någon anledning, henne bara mer arg. 

"Korkad! Har inte ens kulorna att slå tillbaka. Prata!" Hon närmade sig honom så hennes ansikte var rakt framför hans, och bara stirrade på honom. Om hon inte hade varit ett sånt as så hade Tindra varit varenda kille på skolans våta dröm. Hon var 165 cm lång, hade långt lockigt chokladbrunt hår som gick ner till hennes rygg och ett par brun-gröna ögon som kunde smälta hjärtan. Hennes kropp var muskulärt tonad frön att ha dansat, och det var välkänt att hon var en ballerina på fritiden. Det var en ganska stor bedrift, med tanke på att hennes bröst var 80D, kanske större. Hon var galet snygg, en modell på gång. 

Frida och Lisa var inte heller fula. De var tvillingar, blont hår och blåa ögon med exakt samma kropp. 80C bröst och en definierad mage, små rövar och långa ben som var vana vid att träna hårt under löpsäsongen… Båda två hade en grupp killar efter sig som ville ha dem men det var välkänt att de var otillgängliga. Deras pappa var huvudtränaren på skolan, en man som man inte skulle bråka med. 

Sen var det de yngre två, totala motsatser av varandra. 

Amanda hade kort brunt hår tillbakadraget över ett par oskyldigt bruna ögon som såg enorma ut, med snö örhängen i form av blommor gjorda av rosa och lila stenar. För att avsluta den oskyldiga förstaårslooken, så var Amanda väldigt liten. Hon var kanske 153 centimeter lång och med en mest troligen C-kupa. Att hon använde väldigt korta shorts ofta visade hennes långa, tonade ben som ledde upp till en snygg röv. Micke var inte säker på vad för slags sport hon gjorde, men han kunde se att hon gjorde något. Cassandra hade rött hår ner till axlarna som lös i solen. Hennes gröna ögon sken med en självsäkerhet som nästan försvann på grund av hennes val av vänner. Medan de andra rörde sig i olika sociala kretsar, så var Cassandra mest för sig själv när hon inte var med sina vänner. Hon var inte självsäker utan mentaliteten de andes fyra gav henne, men Micke var nog den enda killen som märkte det. Hon var välutvecklad för att gå andra ring, C-kupa i BH-storlek och stod 163 centimeter lång, trots att hon inte tränade som de andra. Allt detta visade att Micke konfronterades av skolans fem snyggaste tjejer, utan att kunna göra något åt det. 

Det enda han gjorde var att sucka, lägga en hand på Tindras axel och putta henne åt sidan, och gå mot toaletterna. När han kom innanför dörrarna släcktes lampan, vilket lämnade honom i ett mörker. Ljudet av skratt utanför visade att hans 'vänner' där hade släckt den. Han gick lugnt bort till den andra lampknappen och satte på den, vilket gjorde rummet ljust igen. Tjejerna hade gjort det så många gånger nu att han visste vägen till knappen utan att behöva se. 

Han öppnade sista toalettdörren och låste den bakom sig, satte sig på den skinande vita toaletten och la pannan i sina händer. Efter en minut av deprimerande tankar hörde Micke ljudet av fotsteg från tjejernas toaletter bredvid. Han visste att väggen där han satt separerade tjejernas toaletter från killarnas, och ljudet från de fem mobbarna hördes tydligt igenom. Han suckade, stängde ute ljudet och knäppte upp sina shorts, och lät hans hårda kuk ut från sitt fängelse. Han visste att hans 20 centimeter var längre än normalt, och från vad han sett på internet var den också bredare. Han hade varit tvungen att bära tighta kalsonger i många ur nu för att försöka dölja den bland folk. Suckande av lättnad la Micke handen om sin kul och började runka lätt, och hårdheten som byggts upp av att få runt på skolan och se alla tjejer i tighta sommarkläder, fick äntligen utlopp. Micke led av en högre sexlust än andra, vilket betydde mer sperma, mer fertil och kortare återhämtningstid. Men Micke visste bara om biten om kortare återhämtningstid. Han hade aldrig sett någon annan mans sperma för att jämföra. 

Ljuset av skratt och ett stön hördes del tjejernas toalett och det fick honom att hoppa till. Han tittade irriterat mot väggen innan han märkte något. Ett stort hål, placerat mellan stenarna i väggen, fanns precis framför ögonen på honom när han satt på toaletten. När han tittade genom hålet stökade han nästan av lycka. Det var ett hål rakt igenom till tjejernas toalett. När han tittade igenom kunde han se Frida och Lisa kyssas passionerat, Frida sittandes på handfatet med sina ben runt Lisas midja och bröst, och Lisa masserade sin systers bröst medan de kysstes. Amanda stod lutad mot dörrarna och hade sin hand på sina egna bröst, och den andra rörde sig långsamt neråt från hennes mage. Cassandra hade redan en hand nedstoppad i sina byxor, där hon hårt tryckte dem in och ut medan hon tittade på de två. Micke ändrade position på toaletten och tittade runt, han insåg att personen som gjort hålet var riktigt smart. Hålet vet placerat helt perfekt så att man såg hela tjejernas toalett. Micke drog sig tillbaka och letade desperat efter det t han visste inte skulle finnas där. Men där fann det, ett till hål i väggen, detta placerat så att han kunde se rakt in till sista båset. När han satte ögat mot hålet svimmade han nästan. Synen av en helt naken Tindra medan hon bytte om till sina gymkläder för idrottslektionen. Mickes hand greppade hårdare om sin kuk medan han tittade på Tindra dör hon rörde sina händer över sin kropp och, mest troligen, letade efter fel med den. När hon nådde sina bröst, med deras ljust bruna bröstvårtor utstickande, stannade hon handen och lekte lite med dem. Hur hon log hetsade sig för evigt fast i Mickes hjärna. För en gångs skull, utan att håna och med det hårda språket och konfronterade attityden, såg Tindra ut som den vackra tjej han alltid vetat att hon var. Medan Mickes hand fortsatte runka av sin hårda kuk så rörde sig Tindras hand över hennes kropp och stannade på platser Micke desperat försökte komma ihåg. Hennes navel, en lätt beröring under hennes revben, hennes vänstra höft och tillslut vände hon sig, till Mickes förtjusning, för att titta rakt mot väggen medan hon strök sig mellan benen. Micke tittade medan hennes fingrar rörde sig längre in, försiktigt in i hennes djupaste områden, innan ljudet av steg och prat hördes utanför toalettbåset. Micke bytte position igen och tittade genom det andra hålet och såg tvillingarna dra upp sina shorts medan de andra tjejerna drog ut sina händer från sina shorts. Han svor över sig själv och vände sig för att studera Tindra igen, där hon var mitt uppe i att pilla sig själv. Två fingrar rörde sig redan in och ut från hennes fitta och hennes ansikte visade på hur skönt det var, och Micke kände samma känsla. En knacking på Tindras dörr drog tillbaka henne till verkligheten, vilket tvingade henne att ta ut sina fingrar och svara. En av tjejerna sa något om att bara ha tio minuter kvar, och Tindra tvingades byta om snabbt utan att avsluta vad hon påbörjat. 

Micke suckade besviket när tjejerna lämnade rummet. Han lutade huvudet tillbaka mot väggen och fantiserade om vad han sett, något som alla killar på skolan hade kunnat betala för. Hans hand fortsatte gnida hans kuk, och bilderna av Tindras sköna fitta och välformade bröst snurrade i hans huvud medan hans hand rörde sig snabbare. Äntligen nådde hn sin höjdpunkt, hans hand stannade av och han ställde sig up när varm sperma sprutade ut från hans kuk och landade i toaletten. Han gned ut det susha och torkade av toppen med papper för att förhindra oönskade fläckar att formas på hans shorts. När han lämnade badrummet möttes han av Amanda, den korta sympatiska förstaårseleven, som kom från någon stans längre ner i korridoren. Hon log mot honom medan de gick tillsammans ner för korridoren mot matsalen. Han kunde inte sluta le; han till och med log mot Amanda. Precis innan de gick ut från skolan så tog Amanda tag i hans arm, ställde sig på tå och kysste honom på kinden. Micke blev helt pass och leendet försvann, och ersattes av chock. Fruktan tog sedan över när hon viskade i hans öra. "Jag hoppas du uppskattade showen…" 

Kvalitet % | ( röst)
...
...

Kategoriserad i: