Första gången jag såg min syster naken, darrade mina knän och min hals blev plötsligt torr. Bilder på nakna kvinnor florerade förstås på många webbplatser, men hittills i mitt liv hade jag inte sett en riktig naken kvinna. Kanske när vi båda var yngre hade vi oavsiktligt sett varandra men det var verkligen inget någon av oss kom ihåg. Vi hade en normal barndom. Det var inte meningen att jag skulle lägga märke till henne sexuellt. Men även i ung ålder minns jag att jag var medveten om att min syster var väldigt attraktiv.

Hon var en väldigt vacker brunett, med vacker hud som bara bad om att få smakas. Hennes nacke såg särskilt läcker ut när hon lutade huvudet åt sidan och avslöjade den där känsliga och sårbara delen som jag kunde sätta tänderna i. Jag älskade hur hennes långa hårstrån föll åt ena sidan när hon gjorde det och föll över hennes axel. Vad jag längtade efter att få röra henne… men det var inte tillåtet. Det visste jag redan i ung ålder.

Det vill säga tills jag såg henne naken. För att vara rättvis var det inte på något sätt hennes fel. Mina lektioner slutade tidigt och hon hade inte förväntat sig att någon skulle vara hemma. När jag gick till mitt sovrum hörde jag hur duschen stannade. Konstigt att min syster skulle duscha så här sent på dagen. Jag hade inte brytt mig om att ropa på henne när jag insåg att badrumsdörren var vidöppen. Jag fick syn på henne när jag passerade.

Hon hade precis klev ut ur duschen och var böjd och torkade hennes ben och fötter. Sedan rätade hon upp sig och började torka håret. Hon trodde att hon var ensam i huset och hade inte brytt sig om att stänga dörren, troligen för att spegeln inte skulle ånga över. Jag gjorde samma sak när jag var ensam hemma. När hon rufsade handduken grovt genom håret kunde hon inte höra mig när jag närmade mig dörren. Min kropp stannade instinktivt och min blick gick rakt till hennes ben och rumpa, båda fantastiskt utställda. Jag visste att det var fel att titta, och skuldkänslorna fortsatte att växa ju längre jag stirrade. Men jag kunde inte titta bort.

Hennes ben var underbara, helt klart. Men de ledde bara mina ögon uppåt till det underbara skådespelet av hennes rumpa. En enda droppe fukt började rulla ner för hennes skinkors ljuvliga kurva och stannade i den där söta inåtvinkeln där skinkorna mötte hennes lår. Jag ville dyka fram och fånga den där droppen på min tunga, men jag höll mig förståeligt nog tillbaka. Ändå, trots vad jag visste vad rätt och fel var, blev jag hård. Jag var tvungen att gå därifrån. Vilken sekund som helst skulle hon vända sig om och se mig, och min uppenbara upphetsning, och det skulle vara ett helvete. Hon skulle tro att jag var sjuk och pervers, och hon skulle ha rätt.

I till synes slow motion hände det. Hon vände sig om, skakade bort håret från ansiktet medan hon fortfarande höll handduken i handen. Hon svängde runt för att möta spegeln och såg mig i dörröppningen. Utan att täcka sig vände hon sig om för att se mig frusen i både skräck och lust.

Jag förväntade mig att hon skulle skrika. Eller att börja skrika högt medan hon frenetiskt försöker dölja sin nakenhet för sitt syskon. Jag kunde se på hennes ögon att hon var chockad, kanske lite rädd. Men ingen av oss gjorde någonting. Hon var frusen som jag och såg mig stirra på hennes kropp. Mina ögon pilade inte upp och ner, utan jag verkade snarare stirra på henne helt och hållet i en enda orubblig blick.

Gud, hon var vacker… hennes höfter spändes upp på ena sidan bara lite, vilket gav henne den där underbara feminina ställningen som gjorde män galna. Jag märkte hur stram och fast hennes kropp var, även om jag redan visste att hon var väldigt aktiv. När jag vågade lägga märke till hennes bröst minns jag att jag observerade hur de inte var speciellt stora, absolut inte som kvinnorna på min dator. Men jag hade aldrig varit mer benägen att sträcka ut handen och suga på dem, treva dem i mina händer och känna deras mjukhet. De var underbara, utan tvekan det bästa paret jag någonsin sett.

Äntligen vågade hon röra på sig. Jag kände mig defensiv plötsligt, redo att försvara mina handlingar och springa som fan innan hon sa något. Men min kropp rörde sig inte förrän jag hörde henne tala minst ett ord. Jag kunde dock inte låta bli att märka att hon ännu inte hade försökt gömma sig.

"Jag är ledsen", utbröt jag.

Hon kastade en blick ner på mina shorts. Det var alldeles för sent att försöka dölja min erektion för henne. Hon hade sett mycket av det vid det här laget. Jag kanske kunde visa min egen värdighet som hon gjorde. Lugn, tyst, orörlig. Ingen rörelse alls. Om jag vågade justera mitt ställning, skulle jag säkert förlora min värdighet och springa långt bort för att gömma mig.

"Åh, nej… det menade inte…" stammade hon.

Hon började vira handduken runt sig. Hon försökte hålla den runt bröstet, men den var för liten för att lindas runt hennes överkropp. Det var ingen idé vid det här laget att låtsas att hon behövde täcka det jag redan hade sett. Så hon sänkte handduken och gjorde sitt bästa för att fästa den runt midjan. Naturligtvis var handduken fortfarande för liten för att göra detta ordentligt, så den hängde lägre ovanför hennes höft och hennes högra lår var fortfarande i min sikt.

"Jag visste inte att du var hemma," sa hon, hennes bröst bara och öppna för mitt åskådande.

Jag försökte att inte stirra, men hon skulle inte ha märkt det i alla fall. Hennes ögon var fästa vid mitt gren. Jag vände min kropp något, men vinkeln visade henne bara mer detaljer.

"Det är okej", sa hon lugnt. "För sent i alla fall."

Var det hennes sätt att bryta isen? Jag skrattade nervöst och försökte spela bort det, antar jag. Jag visste verkligen inte vad jag skulle göra vid det här laget. Min syster var fortfarande mestadels naken före mig, handduken runt hennes midja förstärkte nästan hennes sensualitet som en minikjol med en slits på hela högra sidan.

Innan jag hann göra något hörde vi båda ytterdörren. De svaga ljuden av röster berättade för oss att våra föräldrar var hemma.

Till min förvåning sprang min syster mot mig och tog tag i min tröja med ena handen och dörrhandtaget med den andra. Hon drog mig kraftigt in i badrummet och stängde snabbt dörren. För att vara ärlig var jag förvånad över att hon inte bara slog igen den med mig fortfarande på andra sidan den. Varför ville hon ha mig här med henne?

En röst ropade nerifrån och våra föräldrar varnade oss om att de var hemma. Men samtalets prat tog slut när de gick in i ett annat rum, utan att de brydde sig om att vänta på ett svar.

"Vad gör du?" frågade jag, som om jag protesterade mot hennes handlingar. Mitt tidigare förälskade jag skulle ha sparkat mig.

"Vill du att de ska se dig stirra på din nakna syster?" frågade hon och gav mig en road blick.

"Jag är verkligen ledsen, jag menade inte att stirra."

Hon skakade på huvudet. "Det är bra. Av tältstången i dina shorts att döma tror jag att du menade att stirra."

Mina händer gick till mitt gren. Hon log.

"Du bör inte låta dem fånga dig när du lämnar badrummet med mig fortfarande här inne," varnade hon, men jag kände att hon lekte med mig.

"Jaha, vad ska jag göra?"

Hon ryckte på axlarna, vilket fick mig att lägga märke till hennes bröst igen. "Sätt dig ner och vänta."

Av någon konstig anledning lydde jag. Jag kanske tänkte med min kuk.

Min syster verkade inte besvärad av min närvaro och började kamma håret. Jag satt tyst på kanten av badkaret, låtsades vänta men verkligen beundrade henne. Jag kunde se hennes nakna framsida ganska lätt i spegeln. Hon visste att jag stirrade men låtsades att hon inte märkte det. Hon fönade håret, borstade tänderna och spred lotion på huden medan jag tittade på i hemlig upphetsning. Varför lät hon mig göra det här? Hade hon alltid vetat om mina fantasier om henne? Kanske hade jag varit slarvig, för uppenbar med mina blickar, eller så visste hon om de gånger jag brukade titta igenom hennes underklädeslåda.

"Ehm", började hon och stannade upp som om hon funderade på något. "Jag måste trimma nu."

Trimma? Trimma hennes vackra fitta? Varför berättade hon detta för mig?

"Okej…" sa jag osäker.

"Du kan titta om du vill."

Med det lossade hon handduken runt midjan och la den ovanpå toalettlocket. Jag fick syn på skatten mellan hennes ben och visste direkt vad hon syftade på. Hennes fläck av mörkt könshår var plötsligt mycket tydligt för mig, eftersom jag inte hade lagt märke till det tidigare. Det fanns en uppenbar design som noggrant hade trimmats precis ovanför hennes fitta. Men jag såg små hårstrån börja dyka upp runt den lilla remsan av tätare hår som var som en taggig låga som satt precis ovanför hennes klitoris. Jag blev förvånad över att höra att hon höll sig så snyggt ansad. Jag trodde att det bara var något porrstjärnor gjorde. Hon tog upp rakkrämen under diskbänken och sprayade en klick på sin handflata. Med ett lite djävulskt leende tittade hon på mig innan hon sträckte sig nedåt för att utföra vad som skulle vara den mest erotiska handling jag någonsin sett fram till denna punkt.

Försiktigt, långsamt började hon sprida rakkrämen mellan låren, runt hela blygdpartiet. Lätt hon duttade sina skumbeklädda fingrar runt slidan, mycket mer öppen för mig nu när hon spred sina ben för att ge sig själv tillgång. När hon var klar tog hon sin rakhyvel från diskbänkens kant och började använda den på sig själv. Jag var så tänd på att titta på henne, min hårda kuk värkte av lust. Hon förde försiktigt den över huden och tog bort allt hår som skulle sticka ut ur hennes bikini. Det hade hon uppenbarligen gjort många gånger tidigare. Det hade inte gått mer än en minut eller två, men jag kände som att jag hade tittat i timmar. När hon var klar använde hon handduken hon satt på för att torka sig ren, och jag såg det rosa inuti hennes fitta.

"Wow…" viskade jag för mig själv, men hon hörde och fnissade.

Jag undrade vad som var nästa steg i min systers rutin, men hon verkade tveka. Det var säkert inte så mycket mer hon kunde göra innan hon kläde på sig och gick.

"Jag vet att du har velat se mig länge", sa hon.

Mitt hjärta stannade och mitt ansikte blev blekt.

"Det var ganska uppenbart", fortsatte hon och tittade på mig genom spegeln. "Du brukade vara förälskad i mig. Jag saknar det."

Vad hände här? Var detta på riktigt? Alla hemliga önskningar var nu ute i det fria och i kombination med den peepshow jag just hade fått kände jag mig redo att svimma.

"Snälla säg något", sa hon.

"Jag…jag vet inte vad jag ska säga. Hur visste du det?" Jag ångrade genast att jag svarade henne så, bekräftade det hon hade sagt snarare än att förneka det.

Hennes rygg hade vänt mot mig fram till dess, men hon vände sig om och vänder sig mot mig, fortfarande helt naken och inte döljer någonting.

"Jag har alltid sett dig titta, och jag brukade verkligen gilla det. Men efter att jag lärde mig hur pojkar är och alltid tittade på tjejer efter deras kroppar, tänkte jag att det kanske inte var mig du tittade på. Bara min kropp."

Jag kände mig lite ledsen över det. Kanske för att det delvis var sant, men visst handlade det just nu inte alls om det.

"Men en natt," fortsatte hon, "hörde jag dig i ditt rum, leka med dig själv medan du tittade på porr på din dator."

Aah!! Hon visste?!

"Och jag hörde dig säga mitt namn, precis när du stönade riktigt högt." Hon log lite nu. "Du sköt din last när du tänkte på mig."

Jag ville verkligen veta exakt när det hade hänt, men ärligt talat brukade det hända mycket när jag inte helt hade kontrollerat mina önskningar.

"Jag har alltid tyckt att du var snygg", sa jag mjukt i min nervositet. "Vacker."

"Jag ville att du skulle titta. Jag älskade uppmärksamheten." Så mycket var uppenbart, som hon sa till mig medan hon fortfarande blottade sin nakna kropp för mig.

"Jag tittar nu…" svarade jag.

"Jag ser det," log hon och uppmärksammade min kuk som pekade upp mot henne.

"Så, vad händer nu?" frågade jag och försökte agera vardagligt.

Hon himlade lekfullt med ögonen runt rummet, som om hon funderade på vad hon skulle göra.

"Ja, ibland efter att jag duschat och trimmat tycker jag om att ta hand om mig själv, men jag vet inte om man ska få se det där."

Jag svalde. "Vad är det?"

Hon såg plötsligt väldigt blyg ut, som en liten flicka. "Jag leker med min fitta…"

Jag tappade balansen på kanten av badkaret och föll baklänges i chock, till min systers nöje.

"Är du okej?" frågade hon genom sina skratt.

"Ja, jag mår bra…" Jag tog mig upp och torkade mina blöta händer och armar på min skjorta. Min rumpa hade också blivit blöt av det lilla rinnande vattnet som fanns kvar från badkaret.

"Åh, nu är dina kläder blöta." Hon knäppte ihop händerna i lite lekfull lycka. "Ta av dem!"

"Jag…tycker inte att det är en så bra idé."

"För att jag kanske ser din hårda kuk?"

"Ja. Och om du börjar leka med din fitta, kommer det att bli stor röra att städa upp."

Hennes lekfullhet tycktes avstanna, eftersom ett mer upphetsat tillstånd överföll henne. "Åh, verkligen…"

Vi föll båda in i en slags besvärlig tystnad just då, och insåg den trubbiga sexualiteten i vår situation. Kanske skulle klokare individer ha gått skilda vägar vid det här laget, men vår unga och dumma lust var den dominerande kraften som kontrollerade oss nu.

"Jag berättar inte om du inte gör det", sa hon smygt.

Jag kunde inte fatta att orden hade kommit ur hennes mun. När hon slickade sig om läpparna kände jag all oro lämna mig.

"Är du seriös?" frågade jag och gav henne en chans till att backa.

Hon visste, lika bra som jag, att det här var fel. Men grejen med sex är att det kan kännas riktigt, riktigt bra att göra något fel. Vi önskar det som är förbjudet, det är en del av vår natur. Jag darrade av upphetsning över möjligheten att jag skulle få interagera sexuellt med den här gudinnan framför mig.

"Absolut," sa hon.

Jag stod upp och sa, "kan du dra av mig mina shorts"?

Hon gick mot mig, böjde sig ner och stirrade på mitt tält. Jag undrade om hon var nervös över att se min hårda kuk. Hon retade mig. Sedan drog hon plötsligt av mig mina shorts. Jag var naken på några sekunder. Min kuk var centimeter från hennes ansikte. Hon log och tog instinktivt tag i den.

Jag stönade och sa: "Om du inte släpper taget nu kommer du att få en ansiktsbehandling." Hon släppte taget, reste sig.

"Stå där", sa hon. Hon gick tillbaka och satte sig på toalettsitsen.

Hon spred sina ben. "Jag vill att du ska titta på mig medan jag gör det, okej?"

Jag nickade, oförmögen att tala. Hon lät handen glida ner till grenen och började sakta och försiktigt röra vid sig själv. Min kuk ryckte och hoppade, vilket bara sporrade henne. Hon gick direkt till jobbet med sin fitta, inte testade vad som kändes bra eller upptäckte nya förnimmelser. Det var uppenbart att hon hade onanerat ganska ofta. Hon visste hur hon skulle få det hon ville ha från sin kropp.

Hennes fingrar gled upp och ner för hennes läppar, separerade dem för att exponera hennes klitoris. Hon var redan blöt kunde jag säga. Hon fortsatte att glida upp och ner, uppenbarligen älskade bara den lilla mängden stimulans. Hennes långfinger rusade plötsligt in i slidan och sjönk utan ansträngning ner i den varma vätan. Hon stönade och utövade fortfarande tryck och friktion på sin kulle. Snart drog hon tillbaka fingret och koncentrerade sig enbart på sin klitoris. Hennes fria hand sträckte sig upp för att gnugga hennes bröst, klämde ihop det och tassade på det precis som jag ville göra. Det här var tortyr, att se henne putta mig över gränsen av mina egna förmågor.

Jag sträckte mig ner och tog tag i mig själv, lindade min hand stadigt runt skaftet. Hon såg mig göra det här och hennes höfter trycktes skarpt framåt, till synes väldigt upphetsade av min handling.

"Ja", andades hon. "Sätt igång. Gör det med mig."

Jag njöt av de närmaste sekunderna, när min darrande avtog, och jag började onanera tillsammans med min syster. Hon tittade mycket intensivt på min kuk, gnuggade sig fortfarande ganska innerligt men tog aldrig blicken från den bultande köttlängden framför henne. Hon började gnälla och jag hörde saftiga ljud från hennes fitta när hennes fingrar gnuggade runt och runt hennes klitoris, vilket förde henne närmare och närmare den underbara känslan som höll på att byggas inuti henne. Jag var inte långt bakom henne, nästan exploderade av hennes varje stön. Jag kunde inte hålla ut mycket längre.

"Kommer du?" kunde hon knappt säga mellan skarpa andetag.

Jag nickade och även om hon inte tittade upp i mitt ansikte kunde hon se att jag var nära.

"Åh gud…" Hon slöt ögonen och grimaserade när hennes egen orgasm började explodera. "Skjut det över mig!"

Hennes hand blev en suddig när hon tog upp sig själv, gnuggade sin klitoris ursinnigt och flämtade i ren extas. Jag kunde inte längre hålla tillbaka och började stryka snabbare och hårdare när jag kände hur mina kulor dras åt. Jag grymtade tungt och det började pirra i fötterna när jag kom. Hon grät av sitt eget nöje när jag började ejakulera, men när den första laddningen spermier exploderade och landade på hennes hand, spändes hon ännu mer och föll nästan omkull av den plötsliga intensiteten i hennes orgasm. Hennes kropp ryckte och vred sig under mig när jag ställde mig över henne och sköt ytterligare en sprut av sperma på hennes mage. Hon var bortom att märka något annat än sin klimax vid denna tidpunkt, inte ens andades från vad jag kunde se i mitt intensiva tillstånd. Hennes hals rodnade röd, och jag såg bara lite klar juice ejakulera ur hennes fitta. Det fick de sista resterna av min egen orgasm att fortsätta med förnyad kraft, och jag sprutade ännu högre upp på hennes bröst, och slutligen släpade jag några svagare sprutor på hennes lår under mig.

Jag föll nästan ihop på henne men satte mig på badkarsbänken. Jag var bokstavligen böjd över henne. Mitt huvud föll på hennes axel. Hennes klimax hade varat genom mitt och hon kom just nu ner från det, andades tungt och svettades lite av ansträngningen. Min sperma var gipsad över hela hennes bröst och mage. Det var en härlig syn.

"Herregud…" suckade hon.

Jag fick panik under ett ögonblick, men hennes reaktion var inte av ånger. Hon knuffade mig inte ifrån sig, utan vilade sin panna på min axel när hon fick tillbaka krafterna. Efter en stund skrattade hon mjukt. Det var en salig känsla att få uppleva en sådan intensiv sexuell frigörelse och bada i det varma efterskenet. Till slut lyfte vi våra huvuden och tittade på varandra, både leende och intog varandras uttryck.

"Må du bra?" hon frågade.

"Det var fantastiskt", sa jag. "Du?"

Hon nickade. "Ja. Herregud, ja!"

Jag ville inte lämna, jag ville stanna där för alltid och stirra på hennes nakna, spermafärgade kropp. Hon lyfte sin hand och undersökte spåret av sperma som sipprade nerför hennes handled. Hon lyfte den till mig för att visa mig och skrattade och tittade ner för att se var hon annars hade blivit träffad. Hon rörde vid den lilla pölen av vita kulor på magen och gnuggade dem lätt med fingertoppen.

"Mm, bra jobbat!" hon gratulerade mig.

"Nu måste du duscha igen", sa jag skämtsamt.

Hon skakade på huvudet. "Nä, jag ska stanna så här ett tag. Det känns bra."

Jag kände ett ögonblick av ånger ebbade över mig. "Gjorde vi något hemskt?"

Hon reagerade inte ens. ”Det kändes absolut inte hemskt.”

Hon stönade av förtjusning, och jag backade till slut från henne, och ville ta in åsynen av henne en gång till. Hennes ben var fortfarande öppna. Hennes vackra fitta glittrade. Den var röd och svullen och droppade av hennes safter. Jag ville så gärna smaka, tillsammans med resten av henne. Hon såg att jag tittade på henne där och tittade ner för att se vad jag tittade på. Hon log ljust.

"Vad tror du?" frågade hon lekfullt.

"Läcker", svarade jag utan att tveka.

"Du kanske får reda på det någon gång", skämtade hon med mig och föreslog hånfullt vad jag desperat ville ha.

"Kanske," var allt jag kunde säga. Gud, hon var så vacker…

Nästan motvilligt stod hon och drog på sig morgonrocken och gav sig iväg. Jag visste att hon måste, och jag behövde en dusch nu efter allt det där. Hon tvekade innan hon gick till dörren och lutade sig fram för att kyssa mig på kinden. Med ett leende och en studsande promenad lämnade hon badrummet och stängde dörren efter sig. Jag andades väldigt nöjd och bara stod där en stund innan jag slog på duschen och gick in.

Jag kunde inte vänta och se vad som skulle hända härnäst…

Kvalitet % | ( röst)
...
...

Kategoriserad i: