Sammanfattning:

Om du hoppade över del 1, här är vad som hände:

Jenny blev sexuellt återuppväckt när hon upplevde njutning som hon tidigare hade trott bara fanns inom porr. Jag hade blivit oersättlig för henne men hon fruktade att alla villiga kvinnor kunde få mig att komma lika hårt. Hennes önskan att också vara oersättlig för mig ledde henne in på en tabubelagd väg.

En morgon väckte Jenny sina döttrar och visste att Hanna bara sov i trosor och linne. Den väckningen var betydelsefull eftersom Jenny i hemlighet filmade hela grejen åt mig med sin telefon.

Det hade känts bra att äntligen vara en kvinna som gjorde något som andra inte skulle göra. För att säkra upp köpte hon dessutom en bläckpenna med dold kamera med planer på att lämna den i badrummet

————————————————– ————————————————– —————-

KORKADE FÖNSTER

————————————————– ————————————————– —————-

Jenny slösade inte bort tid med att använda pennan för att spela in några videor, men ingen av dem blev bra. I varje video hade pennan flyttas ur sin position eller blockeras av något framför den, som en handduk eller klädesplagg. De gånger som pennan inte stöttes eller blockerades, var Jennys två döttrar bara i ramarna under tider som deras kroppar var täckta. För att göra saken värre behövde pennans interna batteri laddas efter varje användning, trots påståendena om en lång batteritid, från säljaren.

Att ladda pennan var ett annat problem eftersom den var tvungen att skruvas loss för att koppla in den. Eftersom integritet alltid var ett problem, var Jenny tvungen att vara väldigt försiktig så att ingen någonsin såg pennan laddas. Detta pågick under tre veckor utan att några bra filmer spelades in, vilket gjorde att hela strävan kändes som ett slöseri med tid.

Tidigt en lördagseftermiddag var Jenny ensam hemma, glad över att ha huset för sig själv för en omväxling. Hon hade lämnat pennan i sitt sovrum medan hon gick på toaletten, så hon blev förvånad när Hanna gick förbi den öppna badrumsdörren. Det visade sig att Hannas chef hade skickat hem henne tidigt så Hanna hade bestämt att hon ville ta en snabb dusch innan hon träffade sina vänner för att umgås.

Jenny hann inte tänka eller reagera när Hanna klev in i badrummet med ombyte. Hon stängde dörren, klädde av sig och gick sedan in i duschen.

När Hanna duschade började hon prata om sin dag och Jenny beklagade sig över möjligheten hon precis hade missat med pennan, Jenny visste att det verkade konstigt att lämna för att hämta pennan, komma tillbaka in och sedan lämna en gång till, så hon bestämde sig för att ta en mer riskabel strategi.

När mor och dotter fortsatte att prata öppnade Jenny sin kameraapp på sin telefon. Hon bytte sin telefon till tyst läge och såg till att blixten var avstängd. Hon visste att jag skulle föredra en video, men att spela in en video var en större risk än hon var villig att ta, så bilder fick duga.

Några minuter senare klev Hanna ut ur duschen och de fortsatte att prata. Hanna tillbringade större delen av sin tid med ansiktet borta från sin mamma när hon snabbt torkade av sig och klädde på sig. Det var inte idealt men Jenny kunde bara arbeta med möjligheten framför sig.

När Hanna var klar med att ta sin skjorta över huvudet rodnade Jenny, reste sig upp och lämnade badrummet. Hon kunde inte vänta längre. Pennan måste kopplas ur och sättas ihop igen innan den kunde ses.

—————————————-

Följande dag gav Jenny mig en USB-sticka. Hon behövde inte förklara det när hon sa: "Om jag ber dig att radera det här kommer du att göra det, eller hur?" Jag nickade och vi pratade inte om det mer.

Jag fick mig själv att vänta ett par timmar efter att hon gick innan jag kopplade in USB-stickan. Jag ville vara i en bättre position för att "njuta" vad hon än delade med mig, och för det ville jag att min kuk skulle ha gott om tid att återhämta mig från min eftermiddag med Jenny.

Stickan innehöll en handfull bilder och ingen av dem var inramade ordentligt. Bilderna var off-center, lutade i sidled och bara ungefär en tredjedel av dem innehöll hela Hannas ansikte. Jenny behövde inte berätta för mig, det var uppenbart att dessa bilder hade tagits manuellt med hennes telefon.

Redan från första bilden kunde jag se att det här inte skulle bli som väckningsvideon. Dessa bilder signalerade en förändring i hur Jenny var villig att reta mig, och min kuk var redan hård bara av den tanken.

De första bilderna på stickan var på Hanna som stod i duschen med en handduk redan runt sig. Jag visste inte om Jenny inte hade kunnat ta en bild innan handduken täckte hennes kropp, eller om gardinen hade öppnats med handduken redan på plats. Hur som helst, att se Hanna i duschen, håret vått och bara ha på sig en handduk var en jäkla början.

Följande bilder var på Hanna ute ur duschen och bortvänd från kameran. Handduken var inte längre lindad runt henne eftersom hon använde den för att torka hennes kropp och hår. Det var från dessa bilder jag först lärde mig att Hanna gillade att böja sig, lät sitt långa bruna hår hänga ner, när hon torkade det med handduken. Tyvärr lät ingen zoomning eller fotomanipulation mig se mer än Hannas otroligt snäva rumpa, när hon böjde sig framför mig, så en tydlig bild av hennes fitta fick vänta.

Nästa par bilder visade Hanna dra upp sina trosor och sedan började hon ta på sig bh:n. När hon fumlade med sin behå vände Hanna på kroppen och bjöd på vad som borde ha varit en väldigt fin vy av hennes högra bröst. Tyvärr fanns det ett fönster bakom henne som gav en stark motljuseffekt, vilket skymde en del av detaljerna.

Jag skulle ha övervägt de sista bilderna som antiklimaktiska eftersom de bara visade Hanna stå i sin bh och trosor, förutom att det var en extra detalj som jag först hade förbisett. Trosorna som Hanna hade på sig såg ut att vara samma som Jenny hade tagit med hem till mig första gången hon öppet retade mig med tankar på henne. Ja, det var trosorna som Jenny hade hållit för mitt ansikte för att jag skulle lukta och smaka. Den dagen hade jag sett hur Jenny torkade upp min sperma med just de trosorna och nu modellade Hanna dem åt mig.

Jag bläddrade tillbaka genom bilderna, kunde knappt tro vad som fanns på stickan. Jenny viskade inte längre detaljerna i sin dotters dagbok i mitt öra, och hon visade mig inte heller en bild som bara ansågs vara sexuell när du ramade in den i rätt sammanhang. Nej, Jenny tog aktivt bilder på sin äldsta dotter när hon torkade av sig och klädde på sig i badrummet.

Jag visste att det var en risk för Jenny att ta de här bilderna. Om hennes dotter hade kommit på henne hade det varit nästan omöjligt att förklara varför hon i hemlighet fotograferade hennes nakna kropp. Den riskfyllda karaktären hos dessa bilder stannade dock inte där. Just det faktum att några av bilderna visade Hannas ansikte innebar att både Hanna och Jenny var i riskzonen. Om de här bilderna på något sätt kom ut kanske Hanna skulle bli igenkänd, och om det hände skulle Hanna omedelbart veta vem som hade tagit dem och det skulle vara hennes mamma som skulle vara ansvarig för att "förstöra hennes liv".

Jag förstod vilken position Jenny försatte sig i och hur mycket förtroende hon litade på mig för att skydda både henne och sin dotter. Den kunskapen förvandlade dessa barnförbjudna bilder av hennes rumpa och bröst till något som kändes mycket snuskigare; trots allt kände jag inte bara den här tjejen, utan jag visste också att dessa nakenbilder hade tagits bara för mig.

Jag stirrade på Hanna och det rådde ingen tvekan om vad Jenny förväntade sig att jag skulle göra när jag såg dem. Saken var den att jag inte kunde vara säker på om Jenny tog och delade de här bilderna enbart för min njutning eller om hon också njöt av att göra något så tabubelagt. Hur som helst, den debatten var inte i mitt huvud i just det ögonblicket. När allt kommer omkring hade Jenny tagit en riktig risk genom att låta mig ha denna sticka, så vem var jag att förakta hennes gåva genom att fördröja dess njutning genom att försöka tyda hennes motiv?

Jag bläddrade igenom bilderna några gånger till när jag virade min hand runt min kuk. Jag fann mig själv attraherad av en bild av Hanna böjd, så att jag kunde se hennes rumpa och sidan av hennes bara bröst. Jag strök hårdare när jag föreställde mig att Jenny stod bredvid mig och viskade i mitt öra "kom på min dotters röv".

Kvalitet % | ( röst)
...
...

Kategoriserad i: