BAKGRUND

————————————————– ——————————————

Jenny och jag hade setts ett tag. Som en frånskild mamma med två äldre döttrar, hade hon börjat kasta bort sitt sexuellt förträngda förflutna mer och mer när vårt förhållande fortsatte att utvecklas. Dessa händelser utspelar sig efter berättelsen om "Mammas oanständiga gåva", då hon fortsatte att omfamna sin önskan att underkasta sig och behaga.

Innan jag träffade Jenny hade hon ansett en orgasm i veckan som bra. Sedan dess hade hon inte bara upptäckt att hon var väldigt multi-orgasmisk, utan hon hade blivit beroende av njutning och hur hon kände när hon var med mig.

Med detta nyfunna nöje uppstod ett problem. Jenny kände sig inte bara skyldig över att hon upplevde så många fler orgasmer än jag, utan hon började frukta att jag skulle bli uttråkad av henne.

Det skulle ta lång tid innan hon skulle erkänna hur rädd hon hade varit att jag skulle lämna henne. Den blandningen av rädsla och skuld gav ett behov inom henne att "jämna poängen" med mig. Ur det tänkesättet och behovet uppstår den här historien.

—————————————-

DEL 1

SEKRETESS VÄNLIGEN

————————————————– ——————————————

Jenny var hemma igen efter att ha tillbringat kvällen med mig. Hennes fitta bultade fortfarande av vår tid tillsammans och hon undrade om hon någonsin skulle klara en dag igen utan att hennes trosor skulle bli pinsamt blöta.

Jenny hade gått på toaletten när hon kom hem i hopp om att få ta en dusch innan hon lagade middag. Ja, det var sent men hon var säker på att ingen hade ätit middag ännu. Det spelade ingen roll att alla var gamla nog att klara sig själva; hennes döttrar förväntade sig fortfarande att mamma skulle laga mat, och mer och mer betydde det att de åt middag efter klockan 22.00

Jenny lät duschen värmas upp när hon satt på toaletten när plötsligt badrumsdörren öppnades. Hanna hade hört vattnet och hade trott att hon skulle hitta sin mamma i duschen istället för att sitta på den plats hon så desperat behövde.

Under några år efter sin skilsmässa hyrde Jenny en husvagn för att hjälpa henne att spara pengar. Även om det var en ganska stor husvagn hade den bara ett badrum. För att göra saken värre fanns tvättanordningen också i badrummet, så för Jenny gav badrummet henne sällan den flykt eller avskildhet som de flesta människor tycker om.

Jenny var både frustrerad och glad över intrånget. Å ena sidan var hon glad att hennes döttrar var bekväma runt henne och ställde frågor till henne som de flesta döttrar aldrig skulle ställa till sin mamma, men hon önskade också att de respekterade hennes privatliv lite mer. Hanna och Nikolina kunde inte förstå all stress hon var under som ensamstående mamma och ibland önskade hon att hon hade en plats hemma som hon kunde fly till och ladda om.

Jenny gick färdigt på toaletten, stod upp och klädde av sig. När hon kom in i duschen började Hanna berätta om sin dag, och när duschdraperiet stängdes tog Hanna sin mammas plats på toaletten.

Om Jenny hade hoppats på att avskildheten skulle reta hennes bröst och fitta när hon spelade upp dagens händelser i sitt sinne, skulle hon bli mycket besviken. Istället för att bara kissa och gå, stannade Hanna i badrummet medan hon berättade för sin mamma om sin dag, inklusive det senaste dramat med sina vänner. Hannas monolog fortsatte tills Jenny äntligen kom ut ur duschen, ren men utan att ha fått chansen att komma igen.

När Jenny öppnade gardinen blev hon inte förvånad över att se Hanna fortfarande sitta på toaletten, med trosorna fortfarande runt anklarna. Om Hanna hade spolat toaletten så hade Jennys dusch plötsligt blivit varm, så Hanna hade varken spolat eller ställt sig upp efter att hon gjort klart det hon kommit in för.

Jenny höll på att torka av sig när Hanna äntligen reste sig. När hon stod upp fick Jenny en snabb skymt av det bruna håret mellan hennes äldsta dotters ben. Jenny gjorde en mental anteckning för att berätta för mig om det här senaste badrumsäventyret, eftersom hon visste att jag skulle bli chockad över ännu ett exempel på hur öppna hennes döttrar var med henne, trots att de var långt över den ålder då de flesta döttrar gömmer sina kroppar för deras föräldrar.

Jenny kom ihåg att jag nyligen frågade om hon trodde att hennes döttrar var rakade, klippta eller naturliga. Hon hade sagt "Nikolina rakar sig bar men Hanna förblir naturlig", men jag hade ifrågasatt om hon bara trodde det eller om hon skulle satsa sitt hus på det. Jenny kunde bara föreställa sig hur min reaktion skulle bli när hon berättade att hon utan tvekan visste att Hannas fitta fortfarande var naturligt hårig.

Hanna väntade på att hennes mamma skulle ha på sig kläderna innan hon öppnade dörren för att lämna badrummet. När hon gick kunde Jenny inte få tanken på att berätta för mig om vad som just hade hänt ur hennes sinne. Hon visste att jag skulle bli avundsjuk och ställa en miljon frågor, men ärligt talat, det skulle inte finnas mycket att berätta.

För Jenny var det som just hade hänt en vanlig händelse och det var inget speciellt eller sexigt med det alls. Men Jenny visste att jag skulle ge det mesta för att ha kunnat se Hanna dra ner sina trosor, kissa och sedan resa sig upp igen, utan att tveka.

Jenny mindes hur tända vi båda hade blivit när hon visade mig en bild på Hanna i bikini när jag onanerade och luktade på hennes slitna trosor. Det hade varit första gången hon någonsin öppet retade mig sexuellt med sina döttrar. Sedan den dagen hade jag sagt till henne mer än en gång att det minnet för alltid skulle vara ett av mina favoriter.

För ett ögonblick önskade Jenny att hon bara kunde uppleva en av dessa "vanliga" händelser av tillfällig nakenhet, så att hon kunde se hur det påverkade mig, men hon visste att det var en omöjlig önskan. Hennes döttrar var trots allt inte exhibitionister; de var helt enkelt inte blygsamma kring sin mamma för att…hon var deras mamma. Av den anledningen visste Jenny att hon var den enda personen på jorden som någonsin skulle bevittna båda hennes döttrar erbjuda sådana tillfälliga och slumpmässiga handlingar av nakenhet.

När Jenny borstade håret surrade hennes telefon när ett sms kom in. Hon ställde sig framför spegeln medan hon läste mitt meddelande. Jag hade frågat om hon hade lämnats ensam tillräckligt länge för att få den där duschen hon hade velat. Hon svarade genom att sms:a en bild på sig själv, håret fortfarande fuktigt, tillsammans med bildtexten "Dusch ja, avskildhet nej".

När Jenny återvände till att borsta håret insåg hon att det kunde finnas ett sätt för mig att uppleva dessa spontana och subjektivt erotiska vardagshändelser. Frågan so Jenny ställde sig själv var inte "Hur kunde han uppleva dem…", utan istället var det "Ska jag…?"

————————————————– ————————————————– —————-

SMÅ STEG

————————————————– ————————————————– —————-

Lördag morgon gjorde Jenny frukost till alla och det var ingen överraskning att hon var den enda vakna. Alla, inklusive hon själv, tenderade att vara uppe för sent på natten; dock vaknade Jenny fortfarande vid samma tidpunkt varje morgon, även när hon inte hade något att göra.

Jenny tog ett lugnande andetag när hon gick in och tände lampan till sina döttrars delade rum. Hon drog ut kudden under Hannas huvud och slog henne med den ett par gånger medan hon sa "Res upp, res dig upp, res dig upp! Jag lagade frukost så gå upp!!"

Båda tjejerna stönade och Hanna försökte gömma sitt huvud under filten. Jenny tog kudden och slog henne igen innan hon vände sig till Nikolina för att svänga mot henne också. Båda tjejerna bråkade och sa åt sin mamma att gå bort, men Jenny ville inte vika sig.

"Nej. Jag lagade frukost och ni tjejer ska följa med mig. Jag lämnar inte det här rummet förrän jag ser er upp och ur sängen, så kom igen!"

Tjejerna stönade igen och accepterade nederlag. De hatade sin mammas väckarklocka. Det spelade ingen roll hur tidigt eller sent väckningen var, deras mamma var obeveklig när hon ville ha upp dem. De dagar de inte samarbetade skulle de bli skjutna med en vattenpistol hon lämnade i kylskåpet och om det inte fungerade skulle hon återvända med koppar av isvatten. Hon hade bara behövt hälla en stor plastkopp med isvatten på dem en gång, efter det räckte hotet.

Hanna gav upp och satte sig upp i sängen först. "Okej, jag är uppe, låt mig vara ifred nu" ropade hon.

"Åh nej, jag måste se dig resa dig upp på fötterna och klä på dig innan jag går". Därefter vände Jenny sig till Nikolina och sa: "Det gäller dig också. Gå upp annars…"

En hög suck kom från Hannas säng när hon sa: "Du är så elak". Hon drog tillbaka sina lakan, svängde med fötterna över sängsidan och reste sig sedan upp. Hennes hår hade dragits tillbaka i en hästsvans kvällen innan och det hade för det mesta lossnat när hon sov och lämnat långa bruna trådar hängande runt hennes ansikte. När hon stod bredvid sin säng torkade hon ögonen, utan att tänka två gånger på att hon stod framför sin mamma bara klädd i ett tight vit linne och mörkblå trosor. Efter en snabb sträckning, som fick hennes linne att resa sig nästan upp till revbenen, tittade hon ner och spanade på sina pyjamasbyxor. Hanna tog ett litet steg, böjde sig i midjan, tog upp sina pyjamasbyxor och drog sedan på dem. Till slut tittade hon på sin mamma och sa "Nöjd nu?"

Jenny log när hon sa, "Nöjd? Städa ditt rum och så snackar vi". Jenny vände sig sedan mot Nikolina och sa: "Kom igen, du också." dock hade Nikolina redan börjat följa sin äldre systers ledning. När hennes yngsta dotter kom in i hennes synfält, såg Jenny Nikolina sitta på sängkanten iförd den svarta t-shirten och shortsen hon hade sovit i natten innan. På ett dramatiskt sätt hoppade Nikolina upp, höjde händerna och sa "Tada!"

Jenny skakade bara på huvudet och sa: "Ok, jag förstår, du är uppe." Hon vände sig bort från sina döttrar och när hon lämnade deras rum sa hon: "Och lägg er inte igen. Jag förväntar mig att ni är i köket om två minuter."

När Jenny gick nerför den korta korridoren till köket svor hon att hon kunde höra sitt eget hjärta slå.

Jennys telefon hade stuckit upp ur fickan och när hon gick till köket drog hon ut den. När hon tittade på skärmen stoppade Jenny inspelningen, stängde kameraappen och låste sin telefon innan hon stoppade tillbaka den i fickan igen. Tills hon tittade på videon skulle hon inte veta om hon faktiskt hade fångat sin dotters väckning på morgonen eller inte, men även om hon hade det, var hon fortfarande inte säker på om hon kunde kränka deras integritet genom att låta mig se den .

————————————————– ————————————————– —————-

OVÄNTAD GÅVA

————————————————– ————————————————– —————-

Jenny gjorde sig redo att bege sig hem. Hon hade en känsla av obehag i ansiktet, vilket inte var vad jag hade förväntat mig baserat på hur hon hade kommit bara några minuter innan. Hennes tonfall blev allvarligt när hon frågade: "Jag kan lita på dig, eller hur?"

Jag blev chockad när jag hörde henne fråga det, med tanke på allt vi hade gjort men jag kunde se att det inte var ett skämt så jag sa, "Självklart. Varför frågar du?"

Hon tog en stund att svara, som om hon frågade sig själv, och sedan sträckte hon sig sakta ner i fickan. När hennes hand kom ut höll hon en USB-sticka i handen i en uppenbar gest för mig att ta den. När USB-stickan bytte händer sa hon: "Jag litar på dig. Det här är bara för dina ögon." Det blev en kort paus innan hon la till, "Jag behöver inte veta vad du gör med det här, lova mig bara att du tar bort det innan du lämnar tillbaka stickan"

Än en gång blev jag förvånad över hur hon agerade. Hon hade gett mig en USB-enhet med snuskiga bilder och videor på henne flera gånger tidigare och hon visste att jag aldrig skulle dela dem eller visa någon annan. Det faktum att hon gjorde en så stor sak av det den här gången gjorde mig både upprymd och förvirrad. Jag kunde inte föreställa mig vad hon kunde ge mig som skulle motivera en extra påminnelse om integritet så jag lugnade henne genom att säga: "Självklart. Jag skulle aldrig behålla något du bad mig att inte göra. Om det måste raderas kommer det raderas!"

Jenny såg lättad ut när hon sa, "Tack". Hon bjöd på en sista kyss innan hon gick.

Jennys bil var knappt utom synhåll förrän jag satt vid min dator och kopplade in den mystiska USB-enheten. När jag öppnade den blev jag förvånad över att bara hitta en filmfil, och baserat på filstorleken visste jag att det inte kunde vara särskilt lång.

När videon laddades var jag förvirrad eftersom det verkade vara en inspelning av en vägg. En stund senare var det några besvärliga rörelser och mycket skakigt kameraarbete, vilket fick mig att undra om hon kanske av misstag hade gett mig fel video eftersom det här inte började som någon onanivideo hon någonsin gett mig. Jag höll på att spola framåt videon när jag såg en dörr öppnas och en lampa tändes. Mitt hjärta stannade nästan när jag hörde Jenny ropa på att hennes dotter skulle vakna, och direkt förstod jag varför hon hade frågat om hon kunde lita på mig.

Jag såg med fokuserad uppmärksamhet när scenen utspelade sig före mig. Det var inget överdrivet erotiskt med videon. Det var bara en vanlig rutin hos henne, och videon visade mindre hud än du skulle se i en klädtidning eller på en strand; den här videon handlade dock inte om nakenhet eller någon otillåten sexuell handling. Dessutom förstod jag att den här videon egentligen inte ens handlade om hennes dotters morgonrutin. Nej, det här handlade om att Jenny lockade upp sina döttrar ur sängen, bara så att jag kunde se dem på ett sätt som få andra någonsin skulle göra.

Även om det inte var alltför länge sedan jag kom med Jenny, började min kuk redan bli hård igen. Jag ställde in mitt program för att loopa den del av videon där Hanna reste sig ur sängen, sträckte sig och böjde sig. Scenen spelades om och om igen på skärmen när jag sträckte mig ner för att onanera till denna sällsynta och privata glimt av Jennys äldsta dotter…

När jag såg Hanna stå upp i sina bikiniskurna trosor en gång till, tänkte jag på vilken tur det hade varit att Hanna inte hade sovit i sina pyjamasbyxor. Jag kom jag ihåg orden Jenny sa medan Hanna fortfarande låg under täcket.

Jenny hade sagt till Hanna att hon inte skulle gå förrän hon var uppe "och klädde på sig".

Även om den formuleringen inte skulle vinna ett rättsfall, antydde det verkligen att Jenny visste hur lite Hanna hade på sig. I verkligheten sov Hanna förmodligen så de flesta nätter, vilket innebar att glimten av Jennys trosklädda dotter inte var en olycka. Bara att veta att Jenny hade stått där och vägrat lämna tills Hanna exponerade sig för kameran gjorde plötsligt videon mycket mer erotisk.

När jag fortsatte att titta på den loopade videon kände jag hur min egen orgasm byggdes upp, och jag kämpade inte mot lusten. Det är svårt att förklara hur otroligt tabubelagt det kändes att veta att Jenny inte bara hade spelat in sina egna döttrar i hemlighet åt mig, utan hon hade gjort den videon i hopp om att se dem så skulle få mig att komma.

————————————————– ————————————————– —————-

KÖPA EN PENNA PÅ EBAY

————————————————– ————————————————– —————-

Jenny hade sagt till mig att hon inte behövde veta vad jag gjorde med videon hon placerade på enheten, men hon var nyfiken på om jag tyckte om den. Hon visste att det faktiska innehållet som mest var klassat som barnförbjudet, men hon hoppades att jag såg det som mer än så.

Hennes tvekan om att ge mig den videon stod i direkt motsats till hennes önskan att "jämna den sexuella poängen", oss emellan. Hon visste att hon aldrig kunde få mig att komma så hårt, eller ofta, som jag gjorde henne, och jag hade redan låst upp en värld av njutning som hon inte ens visste fanns. Gång på gång hade hon sagt att hon skulle göra nästan vad som helst för att säga "Tack" för allt jag redan gjort, men det var lite hon kände att hon faktiskt kunde göra för att tävla.

I Jennys sinne skulle varje kvinna som spred sina ben, erbjuda sina händer, mun eller rumpa till mig få mig att komma, och jag skulle komma lika hårt med dem som jag gjorde med henne. Däremot hade ingen annan man, leksak eller fantasi fått henne att känna som hon gjorde när hon var med mig och det var en nykter tanke att tro att hon kunde ersättas av nästan vilken sexuellt villig kvinna som helst på planeten. Det var inte rättvist eftersom hon såg sig själv som utbytbar; men för henne var jag en i sitt slag.

När Jenny äntligen tog mod till sig och frågade om videon, hade hon inte blivit förvånad över att höra att jag hade njutit av den…flera gånger. Det som förvånade mig var när hon sa: "Eftersom du gillade den kan du behålla en kopia. Men om jag någonsin ber dig att radera den, kommer du att göra det. Visst?"

Jennys erbjudande att låta mig behålla videon var en del skuld och en del önskan att behaga. Hon såg det som ett tecken på nöje, men hon visste också att det inte ens gjorde det sexuellt mellan oss.

Jenny ville desperat känna att hon var oersättlig för mig, precis som jag hade blivit oersättlig för henne. Sanningen var att hon kände att det var ett omöjligt mål så länge hon bara gjorde sådana saker som andra kvinnor kunde göra eller skulle göra.

När hon gick över gränsen och spelade in en knappt riskabel video av Hanna, för ett ögonblick, hade hon känt sig som en modig och oersättlig kvinna. När hon reflekterade över den handlingen visste hon att det hade varit fel, men hon visste också att världen inte hade gått under. Faktum är att hennes bil inte hade exploderat, hennes sovrum hade inte fattat eld och ingen hade kommit till skada… det hade inte varit en enda negativ konsekvens av att ta och sedan ge mig den där dolda videon. När den insikten svepte över henne var hon tvungen att fråga sig själv: "Vad skadar det att göra det igen?"

Jenny höll fast vid den tanken och höll fast vid sin önskan att bli oersättlig. I vad som bara kunde beskrivas som en livsförändrande impuls gick hon till eBay med den enda avsikten att köpa en liten dold kameraenhet.

När Jenny tittade på olika dolda kameror, påminde hon sig själv om att jag förmodligen hade sett tusentals kvinnor i porr som var mycket mer attraktiva än hon själv eller hennes döttrar, och de kvinnorna hade gjort mycket mer än att ge en kort glimt av deras trosor. Jenny visste att om hon objektivt tog ett steg tillbaka, borde den snabba överblicken av hennes dotters trosor inte ha motiverat en andra blick från mig. Tekniskt sett hade den videon varit ännu mindre avslöjande än bikinibilden hon hade visat mig tidigare eftersom Hanna hade haft linne.

När Jenny hittade något hon trodde kunde fungera, förstod hon att min reaktion på videon inte berodde på det råa sexuella innehållet, istället var dess mest erotiska element det faktum att hon hade spelat in videon så att jag kunde se den .

Jenny förstod att även med en dold kamera skulle det vara högst osannolikt att hon någonsin skulle kunna fånga några filmer för att tävla med tjejerna som öppet exponerade sig själva för porrsajter, men Jenny visste också att hon inte direkt konkurrerade med dessa tjejer, eller den typen av videoklipp. Jennys erotiska valuta skulle inte vara "en slumpmässig naken tjej som gör mycket sexuella handlingar"; istället kunde hon erbjuda mycket privata blickar på två mycket specifika tjejer. Det här skulle vara tjejer jag hade träffat, vars rum jag hade stått i och ännu viktigare, två tjejer som aldrig skulle veta hur mycket jag hade sett av dem.

Jenny stirrade på en fullt fungerande bläckpenna, utrustad med en dold kamera inuti och hon diskuterade tyst vad hon skulle göra. Hon visste att väldigt få mammor i hennes position någonsin skulle överväga att göra det hon övervägde, och på något sätt fick det henne att känna sig mer kraftfull och alternativet mer tilltalande. Det var något befriande med att veta att hon äntligen kunde vara den som gjorde något som andra kvinnor inte skulle göra. Om hon kunde förmå sig att erbjuda mig detta unika så kanske det skulle göra henne oersättlig.

När köpbekräftelsen kom till hennes inkorg hade Jenny redan börjat göra en mental lista över alla ställen hon använder pennan. Även om logiken sa att det skulle vara smart att testa pennan på helt vardagliga ställen, visste hon redan i bakhuvudet var pennan tog vägen … badrummet.

Efter att ha tagit bort alla bekräftelsemeddelanden lämnade Jenny sin dator och försökte inte tänka på att hon planerade att använda båda sina döttrars nakna kroppar för att reta mannen hon knullade.

Kvalitet % | ( röst)
...
...

Kategoriserad i: