Jag såg inte mamma igen förrän vid middagen. Hon var tyst, lite upptagen antar jag; tillräckligt för att pappa skulle fråga henne om allt var okej. "Ja, allt är bra." Sa hon till honom medan hon flyttade runt maten på tallriken med sin gaffel. "Jag har en rapport som jag måste avsluta på måndag, det är allt. Jag kan inte få det ur mitt huvud." Hon kastade en snabb blick mot mig. En irriterad blick. Vi satt och åt; min far ställer de vanliga frågorna. "Hur var skolan?" "Hur går det med basebollen?" Bla— Bla— Bla— Bla… Då och då såg jag hur mamma tittade på mig. Hon var svår att läsa. Ena gången såg hon arg ut, nästa gång gjorde hon det inte. Jag började oroa mig för att konsekvenserna var på väg.

Resten av natten var normal. Efter middagen tog jag disken, pappa satte sig framför tv:n och tittade på baseball och mamma satt vid matbordet och gick igenom sin portfölj. Det enda som skilde sig var det faktum att jag såg på min mamma mycket. För en sekund undrade jag hur min pappa lyckades få en så vacker kvinna som min mamma och vilken tur han hade. Sedan efter ytterligare några minuters eftertanke insåg jag att mamma var ökänd för att gnälla och ha humörsvängningar… Jag tänkte att pappa kanske gick jämt ut. Men hon var verkligen het.

Hennes hår var uppsatt i en hästsvans; svansen hänger långt förbi hennes axlar. Hon hade en lång, benvit solklänning på sig som hade något slags gult och rosa blommönster över ena axeln och ner på andra sidan. Hon verkade nästan sväva när hon gick. Hon var barfota; något hon inte var ofta. Jag tyckte att det var väldigt "Girl next door", även om hon var mycket vackrare än någon tjej som någonsin hade bott bredvid; eller på hela gatan.

Hennes smink var ljust, hennes läppar en vacker nyans av rosa. Hennes smink såg fräsch ut; som om hon hade fräschat upp sig lite innan middagen. Det var något hon inte normalt gjorde. Hon såg mycket yngre ut än fyrtiotre. Hon såg ut… …Tja, som om hon borde vara på omslaget till någon tidning.

Jag smygtittade på min mamma så mycket att jag började känna mig självmedveten. Jag berättade för dem att jag hade en bokrapport på gång och gick upp till mitt rum "För att läsa". "Det är min pojke", skröt min gamle man. "Han är något speciellt, är han inte Kat?" {Katarina} frågade pappa och tog aldrig blicken från tv:n. "Åh ja, han är något speciellt." Mamma höll med när hon tittade bort från sina papper bara för att se att jag stirrade på henne igen. Jag var tillräckligt nära för att först se hennes kinder fyllas med färg och kanske en antydan till pinsamhet i ögonen och sedan, i nästa sekund, drogs hennes läppar ihop och ögonen smalnade. Hon vände sig snabbt tillbaka till sitt arbete. Snacka om att vara svårt att läsa av, herregud. Det var som att bo med Mrs Jeckle & Mrs Hide.

Jag gick upp på övervåningen och läste för en bokrapport som inte skulle komma på tre veckor. Jag städade upp på mitt rum och lekte runt på min dator. Jag gjorde vad som helst för att försöka sluta tänka på vad mamma hade gjort i eftermiddags. Men såklart; Jag lyckades hamnade på en porrsajt dedikerad till "Mogna kvinnor".

Jag bläddrade igenom bilder och filmklipp och stannade till vid de som påminde mig om min mamma. Det fanns en hel del: "Mammor" som onanerade; ensam hemma, i bilen, även i butikers omklädningsrum. Det var vilt. Jag såg "mammor" knulla sin "sons" bästa vänner och även deras sons flickvänner. Och jag såg filmklipp av "mammor" som knullade mer än en ung pojke åt gången. Det var ganska hett. Jag såg ingen mamma knulla familjens husdjur, men jag är säker på att jag, givet tiden, så småningom skulle ha hamnat där.

Jag hade sugits in i datorn och blev chockad när jag märkte tiden. Klockan var 00:20. Normalt skulle mina föräldrar säga godnatt innan de gick och la sig. Jag kom på att pappa hade somnat och tittat på tv igen och mamma var nog bara förbannad eller för generad för att bry sig.

Jag reste mig ur stolen och tittade ner på utbuktningen i mina byxor. Jag gnuggade den lite och log lite, och föreställde mig min mamma på knä framför mig. Jag kunde fortfarande inte tro det. Jag tog tag i utbuktningen och började springa runt i rummet som om jag red på en käpphäst. Tydligen var jag på ett ovanligt gott humör.

"Jag antar att jag måste ta hand om dig innan jag kan somna, va partner?" Jag sa till framsidan av mina byxor. "Du måste dock vänta några minuter."

Jag tänkte att jag skulle göra mig redo för sängen, {jag sover i mina gamla gymshorts.} sedan skulle jag gå ner till köket riktigt snabbt och ta en drink innan jag gick tillbaka för att ta itu med den här jobbiga situationen jag hade. Jag tog på mig mina gymshorts, la min hårda kuk till rätta och gick mot köket.

Jag gick tyst nerför trappan. Visst, där låg pappa och sov i soffan och snarkade högt. Jag gled in i köket och sträckte mig efter strömbrytaren. Jag såg min mamma, med ryggen mot mig, fortfarande sitta vid matbordet framför arbetet hon hade tagit med sig hem. Hon hade bytt om till pyjamas. Hon bar ett ganska kort, svart nattlinne med tunna remmar som visade en hel del ben. Det var hett!!

Hon lutade sig bakåt i stolen, hennes huvud lutade långt bakåt och hon drog i scrunchien som höll hennes hår i en hästsvans. Jag såg hur hon böjde ryggen medan hon sträckte på sig. Hon var trött. Jag kunde inte låta bli att stirra när hon frigjorde sitt långa hår, drog fingrarna genom det och sedan skakade ut det med ett tyst stön och det långsamma, sexiga svängandet av huvudet.

Hon påminde mig om en av de där heta brudarna på schamporeklamen. “Mer glans-Bättre kropp”

Jag såg tyst på medan pappa snarkade när hon sträckte armarna över huvudet och sedan vickade hon med fingrarna för att lossa dem. Ett långsamt trött stön hördes från henne när hon lät händerna glida ner och gnuggade sig i nacken och axlarna. Jag blev fascinerad. Jag kände hur mina shorts blev ännu tightare. Jag sträckte mig instinktivt ner och justerade min kuk igen.

"Jesus." Hörde jag min mamma viska. "Jag kan inte tro det." Hon stönade tyst för sig själv. Jag var ganska säker på att jag visste vad hon tänkte på. Jag såg från kökets skuggor när mamma masserade hennes nacke. "Du måste sluta tänka på det." Hon gav sig själv råd innan hon lade armbågarna på bordet och begravde ansiktet i händerna. Hon skakade sakta på huvudet av ånger och suckade länge och långsamt.

Det var just då, när jag kom ihåg attityden mamma hade när hon först fångade mig i eftermiddags som jag fick en idé…

Jag gick tyst fram till min mamma. Jag sträckte ut min hand och la min hand på hennes axel. Hon ryckte runt och såg att det var jag. "Du skrämde skiten ur mig." Sa hon argt och tyst. Hennes ögon fångade genast den stora utbuktningen i mina gymbyxor när jag stod bredvid henne.

"Jag tänkte bara på dig, mamma." Den här gången var det jag som slängde runt sarkasmen.

"Ja, jag har lite problem med att avsluta den här rapporten så om du inte har något emot det. . .” Hennes ögon studsade fram och tillbaka mellan mina ögon och mina shorts nervöst. Hon lutade sig lite åt sidan för att få en skymt av soffan. Pappa sov fortfarande. Jag bara stod där.

"Vad vill du Robert?"

"Jag kom precis ner för att ta en drink och såg dig här. Du ser lite. . . . . .stressad ut.”

"Ja, jag har mycket i tankarna."

"Jag slår vad om att du har det", svarade jag.

Mamma lutade lite på huvudet och försökte komma på vad jag höll på med. Hon tittade igen på erektionen jag hade. "Jag tycker inte att du ska gå runt så." Sa hon och nickar med huvudet mot framsidan av mina shorts med en äcklad blick i ansiktet. Hon sköt ytterligare en blick mot soffan. Jag tittade ner på utbuktningen. "Det var inte så när jag kom ner för trappan." Jag ljög.

"Är det så?"

"Ja, jag fick det av att se dig göra hår-grejen och allt." Sa jag till henne.

Hon såg lite förvånad ut över min trubbighet och var lite obekväm med det också. Jag var glad över att sätta skon på den andra foten. "Robert, vad vill du?" frågade hon strängt.

"Jag är inte riktigt säker."

"Något annat hålla mot mig utan tvekan." väste hon med en snorkig viskning.

Hon vände sig till sina papper i några sekunder medan hon bedömde situationen. Hon bet lite i läppen och kliade sig mjukt i ansiktet med sina långa naglar. Hon vände sig lite mer i stolen så att hon kunde se soffan bättre och prata med mig samtidigt. Hon såg orolig ut.

"Det borde aldrig ha hänt Robert. . .” Började hon. ". . .men det gjorde det och vi kan inte ändra på det." Sa hon. "Jag tror att det förmodligen skulle vara bäst om vi bara glömmer att idag hände."

"Bäst för vem?" Sköt jag tillbaka; glad att jag hade några bra kort i den här handen.

"Så vad ska du göra… Utpressa mig?" Sa hon, chockad över att jag ens kan tänka mig en sådan sak. Utpressning hade inte riktigt kommit in i mitt huvud förrän då.

"Jag har en idé." Berättade jag för henne.

"Är det så?"

"Ja…" Jag lutade mig närmare, "Vad sägs om… …en avsugning till?" frågade jag med en klump i halsen. Jag hoppades verkligen att jag inte såg lika rädd ut som jag verkligen var. Jag jävlades med elden här.

Hon ryckte tillbaka huvudet. "Robert!" Hon kastade en blick mot soffan. ". . .Du måste hålla käften. Tänk om din pappa vaknar och hör dig?” frågade hon med en tyst men sträng röst.

"Tja… …det skulle inte vara särskilt bra." sa jag sarkastiskt. Hon stirrade på mig i några sekunder.

"Bobby?" {Jag var "Bobby" igen} Hon såg ganska spänd ut. "Vi kan prata om detta i morgon bitti efter att din far har gått för att spela golf."

Hon hade en hoppfull blick i ögonen. Men hon hade inte släppt mig så lätt i eftermiddags. "Vi kan göra så." Sa jag till henne.

Hon såg lite lättad ut. Men innan hon hade en chans att säga något eller bli bekväm sa jag till henne, "Men just nu…" Hon tittade uppmärksamt på mig. "Tycker jag att du kanske borde ta hand om det här."

Jag svalde hårt. Jag var inte säker på vad som skulle hända, men jag gjorde det ändå. Jag drog ner framsidan av mina shorts. Helt klart ett djärvt drag. Det var att sjunka eller simma här. "Bobby!" Hon flämtade till när hon skjutit tillbaka stolen riktigt snabbt. Hon tittade ner på mitt hår och ryckte med huvudet mot soffan igen för att se till att min pappa inte satt där och tittade på allt detta. Han snarkade lätt med ryggen mot oss.

"Robert! Lägg bort det där innan din pappa vaknar.”

Jag lutade mig lite mot henne och viskade: "Jag antar att vi skulle behöva förklara lite, eller hur mamma?"

"Du kan inte mena allvar…" väste hon. "Vill du att jag ska göra det … här? … nu?"

Jag stod på mig. Tro mig, tanken på att min pappa skulle vakna och fånga mig när jag exponerade mig för mamma, skrämde skiten ur mig. Men tanken på vad min mamma hade gjort tidigare den dagen; bilden av henne med hennes läppar runt min kuk, ja—det var som en d**g. Jag ville verkligen ha mer.

Hennes ögon fladdrade fram och tillbaka från min pappa tillbaka till den hårda kuken precis framför henne när hon skruvade sig nervöst i stolen. Hon såg verkligen konfliktfylld ut. Hon såg ut som jag förmodligen såg ut när hon stod över mig i vardagsrummet i eftermiddags och sa till mig att jag inte hade mycket tid att följa hennes krav.

Hon stönade tyst medan hon granskade sin situation. Hon kunde bara ha rest sig upp och sprungit upp för trappan men det gjorde hon inte. Hon hade verkligen ont om tid. Pappa kunde vakna vilken sekund som helst och se oss och hon visste det.

Jag svarade inte. Jag bara stod där med min kuk ute och väntade. Jag kände mig lite som familjens husdjur som skiter på den nya mattan. Jag var inte riktigt säker på vad som skulle hända, men jag visste att det skulle komma.

"Jag kan inte göra det här… …jag kommer inte att göra det här" väste hon under andan. Hon tog ett djupt andetag; tittade nervöst på pappa och tittade sedan snabbt runt i köket. ". . Inte här." viskade hon oroligt.

"I mitt rum?" föreslog jag, mer än förvånad över hennes svar.

"Nej – Inte i ditt rum, Robert." Hon himlade med sina vackra ögon. "Om din pappa vaknar. . .” Hon skar ögonen i honom, ”. . .och ser att jag inte ligger i vår säng, kommer han och letar efter mig.”

"Hur är det med garaget då?" frågade jag med ett leende på läpparna. {Som filmen hon såg mig titta på!} Hon andades ut högt och himlade med ögonen igen. "Jag kan inte tro det här." Hon stönade.

Hon tittade på soffan en sista gång och sedan tillbaka till mig. Hon reste sig långsamt, "Kom…"

Jag stoppade in kuken och följde efter min mamma. "Hon är verkligen gudinna." Tänkte jag. "Fan!"

Jag kände mig som ett litet barn som precis stal tomtens släde.

Mamma ledde vägen till garaget. Hon öppnade dörren, tog en sista titt tillbaka genom köket innan hon gick ner de fem trappstegen in i det svala garaget. Hon gick direkt till framsidan av min pappas bil; längst bort från köksdörren och vände sig mot mig med händerna på höfterna.

"Har du stängt dörren?", väste hon.

"Ja."

"Är du säker Robert?"

"Jag stängde dörren mamma!"

"Sänk din röst. Jag gillar inte att behöva göra det här Robert." Hon ljög.

Hon lät förbannad igen. Men jag brydde mig verkligen inte. Allt jag kunde koncentrera mig på var att jag skulle se min vackra mamma ge mig en ny avsugning. Det var mörkt i garaget. Jag tände det lilla ljuset ovanför arbetsbänken.

"Släck ljuset."

"Nej."

"Vad menar du "Nej"? Om din far öppnar den dörren, kommer han att se oss."

"Vi kan ducka ner bakom bilen. Jag vill titta på dig."

"Vad? Kolla på? Varför?"

"För att du är så het." Jag sa till henne, helt ärligt.

Hon stirrade på mig i några långa sekunder men sa ingenting. Hon gned sina läppar mot varandra. Jag trodde att hon var på väg att ändra sig och sedan satte hon sig sakta, till synes motvilligt, på huk.

"Kom hit", sa hon och sträckte sig efter toppen av mina shorts med ett visst mått av avsmak i ansiktet. Jag gick rakt fram till henne och hon drog ner mina shorts till mina knän.

"Vi måste skynda oss." Viskade hon.

"Jag vet… …innan någon ser oss." Jag quotade filmen.

"Jag visste att det här var den typen av skit som fick dig att komma" Hon viskade och skakade sakta på huvudet när hon började köra sina långa fingrar över min hårda kuk; undersökte den. Hennes ton var hård, men hennes ögon var mjuka och visade avsaknad.

Hon tittade upp på mig, "incest…" viskade hon. "Det är så fel att tvinga mig att göra det här, vet du inte det?" La hon till när hon vände sin uppmärksamhet till den hårda kuken framför henne. Hon plockade en liten bit ludd från spetsen av min kuk med sina långa naglar och slängde den mot golvet. Hon återvände till sin granskning när hon flyttade min hårda kuk från ena sidan till den andra; inspekterande, till synes likgiltig som om det var ett jobb hon hade gjort för alltid.

Hon kunde ta hela natten tyckte jag. Hon såg otroligt sexig ut där nere.

"Hur länge har du tänkt på mig så här Robert?" frågade hon mig medan hon strök fingertopparna över mig. Det blev lite svårt att koncentrera sig på samtalet när jag tittade på henne.

"Jag vet inte, ett tag antar jag."

"Jag kan inte se varför du vill att jag ska göra något sånt här mot dig." Sa hon. Frågan lät uppriktig.

"Du menar förutom att du är vacker?" Ännu en explosion av ärlighet.

Hon tittade upp på mig när hon hukade där. Hon såg ut som om hon uppskattade komplimangen.

Hon vände oss båda lite så att ljuset från arbetsbänken visade hennes vackra ansikte tydligare. Hon fångade de långa hårstråna som hängde i hennes ansikte med nageln på hennes lillfinger och hakade fast dem bakom öronen; först ena sidan sedan den andra.

"Är det bättre?" Sa hon medan hon tittade upp på mig. Det verkade inte finnas några tecken på bitterhet i hennes ögon.

Hon öppnade munnen och jag såg min kuk sakta försvinna.

Jag flämtade, "Jösses!" När hon hade allt i munnen lindade hon sina fulla vackra rosa läppar mjukt runt den och sög.

Hon stirrade in i mina ögon medan hon sakta, väldigt sakta, drog huvudet bakåt tills bara den röda spetsen var kvar mellan hennes läppar. Hon höll på med en show. Hon retade mig. Visar mig hur sensuell hon kan vara. "Jesus!" Jag stönade och vilade ena handen på bilens front för att hålla mig stabil medan jag såg henne göra det igen. "Du ser så … så … fantastisk … när du gör det." Berättade jag för henne.

Hennes spetsiga tunga snurrade sakta runt huvudet på min kuk när hennes hand gled ner till basen. Hon såg inte ut som någon som blivit utpressad. Jag kände hur hennes lillfinger rörde vid mina kulor. Hon höll mig stadigt och började vippa huvudet fram och tillbaka över mig på allvar; tog hela min hårda kuk hela vägen i hennes mun tills hennes läppar rörde vid hennes fingrar.

Hon busade inte längre. Hon ville få mig att kommaa så fort hon kunde och hon visste precis hur hon skulle få det att hända.

Hon tog den ur munnen och började onanera av mig riktigt snabbt när hon tittade på garageporten. Hon slöt ögonen och lät tungan flimra runt huvudet ytterligare. Huvudet på min kuk slog hennes läppar upprepade gånger, smetade ut hennes rosa läppstift och täckte hennes läppar med min pre-cum.

"Detta är äckligt. . .” Viskade hon.

Jag tappade andan när mamma slickade hennes läppar och fyllde hennes mun med det igen. Jag kände hur hon stönade när hon sög den.

Jag förde mina händer bakom hennes huvud och drog tillbaka hennes vackra långa hår i en hästsvans så att jag bättre kunde se hennes ansikte. Hon stannade och tittade upp på mig igen med bara min kuk i munnen. Jag höll hennes huvud stilla, jag kände hur hon förde sina händer mot mina bara höfter. Jag tryckte sakta framåt. Hon lät mig sakta börja knulla hennes mun. Hon såg inte så arg ut nu.

Jag kan inte beskriva hur hon såg ut. Allt jag kan säga är att hon såg hetare och sexigare ut än någon slyna jag sett i några porrtidningar eller filmer. Jag kunde höra henne, "Ummm ― Ummm ― Ummm ― Ummm…" varje gång jag tryckte in den i hennes mun. Jag kunde känna spetsen av min kuk träffa baksidan av halsen med varje slag.

Efter några minuter drog hon sig tillbaka och lät min kuk falla från hennes mun. Det var riktigt blött nu. Hon spred sitt spott över det hela medan hon smekte den snabbt. Det där gnisslande ljudet fyllde garaget.

Då stirrade mamma på min kuk och fick den här äckliga blicken i ansiktet och sa något jag inte förväntade mig; "Jag slår vad om att du tänker på att knulla mig också, eller hur?" Väste hon när hon smekte mig. Jag blev lite förvånad över skärpan i hennes ton. Showen som hon satte upp fick mig tillfälligt att glömma att hon "inte ville göra det här".

Hon tittade på min kuk när hon pumpade den och pratade med mig. "Du vill antagligen få mig att böja mig rakt över din fars bil, jag slår vad om det, så att du kan stoppa in den här saken i mig och knulla mig med den nu, eller hur?" Hon jävlades med mig.

Jag trodde att frågorna kunde vara retoriska.

Hon tittade upp, "Är det vad du får mig att göra Robert?  Tänker du ska säga att du ska berätta för din pappa vad vi gjorde. . . vad jag gör nu." Hon strök mig mer aggressivt. "Är det vad du ska berätta för mig så jag har inget annat val än att låta dig göra det mot mig?

Hon rörde handen snabbare nu. "Du kommer att utpressa din egen mamma… …Är det inte så? Så du kan knulla henne? Är det så Robert?"

Jag var "Robert" igen. Hon såg ganska galen ut när hon knäböjde där framför mig när hon sög tillbaka min kuk i munnen. Jag trodde att bakom den falska ilskan kunde jag se vädjan. Jag sa till henne med ett snabbt andetag vad hon ville höra, "Ja!"

Hon tog en sista titt på dörren som ledde till min far. Jag svär på att jag såg hennes ögon rulla tillbaka när hon sög tillbaka min kuk mellan hennes läppar.

Hon sög och slickade den i någon minut, som om hon älskade smaken; som om det var en stor klubba och hon kunde inte få nog av den. Hon klämde fast den på min mage med sina läppar och kysste den på magen; kysste hela vägen till mina kulor . Det kändes fantastiskt. Det var allt jag kunde göra för att inte komma.

Jag måste erkänna att jag inte tänkte så mycket på att min pappa skulle fånga oss vid det här laget. Jag tror inte att jag kunde ha brytt mig mindre i det ögonblicket. Jag var alldeles för insvept i min mamma. Det blev ganska uppenbart att mamma inte tänkte så mycket på pappa heller när hon ställde sig upp och vände sig mot bilen. Hon drog upp nattlinnet runt midjan och lutade sig över motorhuven på den lilla bilen.

Hennes rumpa var vacker. Ett tunt svart snöre från hennes stringtrosa skiljde hennes fasta rumpa. Den tunna, genomskinliga biten av tyg som täckte hennes fitta såg blöt ut. Den var blöt med hennes juice. Juicerna som jag utan tvekan fick henne att utsöndra.

Hon såg tillbaka över axeln, nästan illvilligt, "Här! Är det detta du verkligen vill Robert?” Hon väste när hon sträckte sig bakåt och fångade strängen på sin string med en lång nagel för att dra den åt sidan.

Jag tvekade. Jag var inte säker på vem som hade kontroll här men bestämde mig snabbt att jag inte brydde mig.

"Jag visste att det här var vad du ville ha när jag såg dig se den filmen… …Du ville knulla mig, eller hur? Kom igen då – Knulla mig!." Krävde hon genom sammanbitna tänder.

Jag halkade upp bakom henne. Min hårda kuk gled lätt in i hennes våta fitta. Jag kände hur mamma tryckte tillbaka hårt för att se till att hon hade allt i sig. Hon gjorde små cirklar med rumpan när hon tryckte bakåt. Hon släppte sin stringtrosa, vilade båda händerna på bilen och lade kinden på den svala röda huven på den lilla bilen.

"Kom igen!" Sa hon.

Jag fiskade upp hennes stringtrosa ur hennes rumpa. Den var också genomblöt nu. Jag tryckte den mot sidan av hennes fina runda rumpa med ena handen och höll hennes spets-nattlinne ur vägen med den andra så att jag kunde se bättre. Jag började knulla henne. Långsamt till en början; såg hur den går in och ut ur mammas hala, rosa fitta. "Det matchar hennes läppar…" tänkte jag. Jag började knulla henne snabbare och hårdare.

På bara några minuter lyfte mamma upp ena foten och ställde den på den främre stötfångaren. Hon placerade sig säkrare på framsidan av bilen och gjorde sedan samma sak med sin andra fot, spred dem långt ifrån varandra och hukade sig för att hålla rumpan tillräckligt låg, vilket gav mig bättre sikt och bättre åtkomst. Hon tryckte tillbaka på mig med hjälp av stötfångaren och vindrutan för hävstångseffekt. Hon kändes stramare och det kändes som att jag var ännu djupare nu.

Jag höll henne där och knuffade på medan hon tryckte sig bakåt. Det kändes fantastiskt och utsikten var otrolig.

Min mamma grymtade varje gång mina kulor smackade hennes klitoris. Varje grymtande verkade bli lite högre när mina lår slog in i hennes.

“Umh― Umh― Umh― Umh― Umh― Umh― Umh ― Jag vet inte hur jag höll ut så länge som jag gjorde.

"Jag kommer att komma!!!" Stönade jag genom mina sammanslutna läppar.

Min mamma saktade inte ner ett dugg. Om något så rörde hon rumpan snabbare som svar.

Jag släppte hennes stringtrosa och fyllde mina händer med rundheten av varje skinka. Jag spred isär fingrarna och grävde i rumpan när jag körde in i henne.

"Jag kan inte fatta att du tvingar mig att göra det här…" grymtade hon. Jag hör henne gnälla genom ansträngd andning. "Du får mig att komma! Jag kommer! Jag kommer också Bobby!!" {Jag är "Bobby" igen}

Timingen kunde inte ha varit bättre. Jag började skjuta en enorm mängd sperma i min mammas söta fitta när hon tryckte upp sina händer och vaggade rumpan upp och ner och från sida till sida. Hon rörde rumpan i små cirklar när hon tryckte mot vindrutan på bilen.

"Åh gud Bobby!!! FAAAAN!!!" Jag kunde känna hennes rumpa darra.

"Herregud!" Sa hon och grävde ner munnen i underarmen och bet ner i ett försök att dämpa hennes stön. "UMMMMMMMMMMMMM" stönade hon.

Vi både kom och kom hårt. Jag kunde känna saker strömma ut ur hennes fitta med varje tryck, som rann ner längst mina kulor och på mina lår. Jag kunde känna att det stänkte i mina ben när mina kulor slog hennes fitta.

Mamma kollapsade på framsidan av bilen och försökte hämta andan; hennes tunga andetag dränkte det hon försökte säga. Jag lät mina händer glida över hennes fasta rumpa, körde båda tummarna ner för hennes rumpa; förundras över dess form. Jag hör henne stöna tyst när min tumme lättade över hennes rövhål. Jag drog mig ut och förde ner mina fingrar till hennes genomblöta fitta.

Jag tog några sekunder och kände hur blöta och svullna hennes blygdläppar var. De var mjuka och hala. Jag rörde vid hennes klitoris. Den var hård och svullen. Hon ryckte på rumpan som svar varje gång mina fingertoppar gled över den. Jag kunde känna att mammas fitta var slät, rakad och jag spred lite av vätan över dess mjukhet.

Jag vet inte hur länge vi stannade där men jag hade ingen brådska att lämna garaget. Vid den tidpunkten tvivlar jag på att jag ens kunde ha hittat tillbaka till mitt rum.

Hon mumlade något igen, men jag kunde fortfarande inte förstå vad hon sa med ansiktet begravt i armen. Jag gick runt till framskärmen, "Vad?" Viskade jag. "Jag kan inte höra dig."

Hon lyfte på huvudet och tittade på mig. Hon tog ett stadigt djupt andetag och släppte det. "Jag antar att du kommer att berätta för din pappa om det här om jag inte låter dig knulla mig imorgon också." Sa hon när hon lade huvudet tillbaka på bilen och koncentrerade sig på att andas.

Jag kunde inte tro att efter allt detta hade "bitchy" återvänt med full kraft. Jag log och stoppade tillbaka min våta kuk i mina shorts. Inget hon kunde säga nu kunde förstöra mitt humör.

Sen gjorde mamma något annat som chockade mig. Hon gled av motorhuven på bilen och föll ner på knä framför mig igen. Hon drog mig till sig vid framsidan av mina shorts.

"Du kommer förmodligen vilja göra lite mer sjukt skit mot mig när din pappa åker till golfbanan imorgon, eller hur?"

Hon grep tag när hon exponerade min trötta, våta kuk. Hon gled med spetsen av ett finger längs dess slemmiga längd medan den hängde halvmjukt framför henne. Hon snurrade fingret runt huvudet några gånger och gnuggade sedan ihop tummen och fingret. Hon såg ut som om hon var i djupa tankar när hon såg sina fingrar glida fram och tillbaka tillsammans.

"Du kommer att vilja göra något sjukt … som att knulla mig på köksbordet eller komma i mitt ansikte, det jag slår vad om. . .” Hon väste och stirrade på min kuk hela tiden.

Hon lindade sina fingrar runt min våta, halvhårda kuk och drog i den grovt, argt och sträckte ut den. Det gjorde inte riktigt ont men hennes attityd överraskade mig lite.

"Detta är incest…", påminner hon mig. "Du är sjuk…" Hon morrade när hon tog mig i munnen igen. Jag lutade mig bakåt på huven på pappas bil medan hon sög min kuk ren.

Kvalitet % | ( röst)
...
...

Kategoriserad i: