Vi träffades när vi inte var särskilt gamla. Jag var för liten för ett minnas, men mina föräldrar flyttade in i huset bredvid tvillingarnas, innan de var födda. Vi växte upp tillsammans, jag minns inte ens hur vi träffades men våra föräldrar sa att det var ute i trädgården och en av tvillingarna såg mig genom staketet. Mina föräldrar sa att vi pratade exalterad med varandra redan från början och vissa saker ändrad aldrig. Mitt namn är Linda. Jag är 19 år gammal. Tvillingarna Anna och Maria är 18, ungefär ett år yngre. Jag antar att jag är ganska lång, runt 195, och tvillingarnar båda 175. Mitt hår är svart som på en korp, och tvillingarna har båda blont hår och små bröst medan mina är stora. 

Vi är från en liten stad norr om Stockholm. Jag gick sista året på gymnasiet och höll på att söka in till universitet. Först hade jag tänkt vänta på tvillingarna så vi alla kunde gå tillsammans, men både den och mina föräldrar fick mig att tänka om då vi alla visste hur svårt det var att bli antagen och att vi alla ville lösa olika saker. Jag ville bli läkare, Anna gillade sport och psykologi. Maria gillade djur och ville bli veterinär, hon till och med hjälpte till på katthemmet här två gånger i veckan. 

Något jag upptäckte när jag kom in i puberteten var att jag inte var särskilt intresserad av killar. För att vsrea ärlig så tyckte jag att de var ganska tråkiga, och när jag upptäckte onanering så tänkte jag mer på tjejer. Jag sa till mig själv att jag skulle väta ifrån det och att det var normalt för tonåringar att experimentera med idén. Jag berättade inte för någon, inte ens mina närmsta vänner eller mamma. Ofta fick jag en orgasm medan jag tänkte på en av tvillingarnas mjuka hud som är örde vid mig, men det var bara fantasier och inget annat. 

Det var helg och mina föräldrar åkte iväg med husvagnen, tvillingarna skulle sova över hos mig. Det blev så för att jag inte kände samma sug av att campa som mina föräldrar gjorde. Jag kom med undanflykter, oftast att jag behövde plugga inför ett prov, men egentligen var det bara hemskt att behöva vara fast utan täckning och bara kunna prata med mina föräldrar. 

'Linda är du här inne' det var Anna, vanligtvis den som tog initiativ till saker och ting. 'Jag är här, i köket' jag var djupt inne i biologiboken och pluggade inför slutprovet även om det var långt kvar tills dess så ville jag få högsta betyg. Det hjälpte också när föräldrarna åker att se ut som om man tänkt plugga. 'Dina föräldrar åkte för en timme sedan' sa hon när hon kom runt hörnet in i rummet. 'Jag vet jag pluggar faktiskt ibland, vet du' jag log medan jag tittade på henne, iklädd en röd topp och vita, tighta jeans med en matchande jacka, ingen kunde säga att hon inte visste vad för kläder att bära. Hennes vältränade kropp var en fröjd att titta på och det värsta var att hon inte visste det. 

'Åh vi vet, vi vet att Doktor Seriös alltid behöver förbereda sig för prov flera veckor i förväg' det var Maria, iklädd en vit klänning med svarta leggings, som aldrig var långt bakom sin syster. Jag vet verkligen inte hur hon gör det, men hon tycks alltid skina på ett sätt som jag bara sett i filmer. Helt seriöst, jag har väntat på att fjärilar ska landa på henne eller att fåglar ska ta hennes jacka åt henne. 

Jag stängde boken och visste att jag fick studera hjärtat om några dagar istället. 'Så, vad vill ni göra denna helgen? Jag har lite alkohol i kylen, lite ätbart och pengar för pizza.' 'Jaa nu snackar vi' utropade Maria, helt klart nöjd över min fråga. 'Åh det är en fotbollsmatch klockan tre, United möter Liverpool men jag antar att vi kan gå till hemmakväll efter?' hon var alltid så, missade aldrig en fotbollsmatch på tvn men hade aldrig sett någon av lagen på riktigt. Jag tror inte att hon riktigt stöttade något lag, hon bara gillade sport.' Låter hemskt, matchen menar jag. Du kan titta på den och jag antar att jag och Maria startar upp Nintendot?' sa jag och tittade på Anna. 'Det kallas GameCube… JaJag förstår fortfarande inte hur du vann över mig i Mario Kart!' 'Jag har hellre tur än skicklighet.' 

Anna gick till vardagsrummet för att titta på sin match och vi gick till mitt sovrum för att spela spelet. Jag brydde mig inte så mycket om tv-spel men jag var rn tävlingsinriktad tjej och Maria var en gamer så jag fick alltid en kick av att vinna över henne. Jag hade tränat i smyg efter första gången vi spelat och hon vann över mig. Första veckan vann jag men det var knappt. Denna gången hade jag inte lika mycket tur men vi skrattade ändå och Maria var mycket gladare än någon borde vara när de vinner på ett spel. 

Senare efter att vi spelat så gick vi längst vägen tillsammans. Våra föräldrar kallade oss för de tre musketörerna eller de tre vännerna, och andra sådana smeknamn, och det var sant vi var praktiskt tagit en och samma. Hemmakväll hade ofta tre för två som en deal och vi skojade om att det var gjort för oss. Anna  brukade hyra en actionfilm, Maria någon konstig kung fu-film vilket oftast var antingen riktigt bra eller riktigt dåligt. Jag är inte säker på vad jag föredrag. Jag? Jag gillade musikaler eller familjefilmer. Denna gången valde Anna den nya Die hard 3, Maria någon film med Jackie Chan där Han spelade polis och jag valde Tillbaka till framtiden 2.

En fantastisk helg väntade oss och vi bytte om till våra pyjamasen och la alla soffkuddar på golvet, och efter att ha sett melodifestivalen tittade vi på någon roligt censurerad version av Robocop. Vi tittade på filmer, åt pizza och drack lite för mycket av alkoholen. Tvn stängdes av och vi satte på radion för att bara ha något i bakgrunden. 'Jag antar att detta är en av de sista gångerna vi kan göra detta' sa Maria dystert 'Jag antar det men vi kommer alltid vara vänner väl?' försökte jag. 'Ni är galna om ni tror att vi ska bli helt deppiga över detta… Vi kommer göra det bästa av situationen så länge det varar' Anna var alltid den som gladast av oss, hon ville leva i nuet. 

'Vad säger ni om att spela något spel' sa Anna 'Åh som… Typ…' sa Maria men blev avbruten '… Nej jag menar något som typ sanning eller konsekvens' jag tittade förvirrat på henne. Jag visste vad det var och att det oftast var en ursäkt för killar att titta på tjejers bröst eller kyssas… 'Med bara oss tre?' 'Ja jag tror det kan vara kul… Är du med på det Anna?' 'Ja men hur…' Maria lät inte henne avsluta frågan igen, och berättade istället hur spelet spelades '… Vi hämtar en flaska, snurrar den och den som den pekar på väljer sanning eller konsekvens. Enkelt.' 

Vi satte oss på kuddarna och placerade en flaska i mitten. Anna snurrade naturligt först på flaskan och den landade på mig. 'Nå? Sanning eller konsekvens Linda' jag ville inte vara för ivrig innan jag visste hur de andra kände. 'Sanning' 'Eftersom jag snurrade flaskan så får jag fråga. Hur många killar har du kysst' jag var inte förvånad över frågan 'tre' jag var helt ärlig med mkgg svar 'vem?' sa Maria 'vänta nu, Linda måste inte svara på det. En fråga per gång' jag brydde mig inte om n jag antog att Anna valde reglerna. Det var min tur att snurra och flaskan pekade på Anna  'sanning' 'är där någon kille på skolan du är förtjust i?' förtjust var ett lokalt uttryck som var populärt just nu. 'Nix' sa hon kort och snabbt och sätter hon log på visade att hon talade sanning.

Maria var ivrig att då vara med, och hon snurrade flaskan så den landade på mig igen. Jag visste vad hennes fråga skulle vara och jag övervägde att välja konsekvens för att göra henne mer otålig, men jag visste inte hur långt de kunde gå med sina konsekvenser. 'Sanning' 'vilka är killarna du kysst?' 'Min pappa, Robert Lindén i tredje ring…' det fick Anna att fnissa '… Och Oskar Olsson'. Detta fick den att slyta skratta och de båda tittade på mig, varandra och tillbaka till mig med komisk timing 'NÄR DÅ?' Jag skrattade åt frågan och svarade 'en fråga per gång.' 

Anna tog tag i flaskan och snurrade den, denna gången pekade den på Maria som åter igen frågade om konsekvens. 'Jag utmanar dig att trycka ner flaskan så långt i halsen du kan' fan hennes syster var hård med den konsekvensen. Maria plockade upp flaskan och sneglade på oss båda medan hon tryckte in så mycket av flaskan hon kunde i sin mun och hals, snabbt först och sen tror jag att hon blev nyfiken på hur långt hon kunde och hon slappnade av i halsen så mer av flaskan fick plats. Hon fick plats men en imponerande bit av den och vi skrattade och applåderade när hon tog ut en bit och in igen för att härma akten. 

Hon satte ner flaskan och spelet fortsatte igen. Anna snurrade den och den pekade på Maria igen och hon bad om konsekvens igen. 'Gå till fönstret och visa din rumpa. ' Vi skrattade medan hon gjorde det men jag tyckte det var ganska lamt med tanke på att ingen skulle gå förbi vid den här tiden, och även om de skulle så skulle de behöva gå förbi grinden vid rätt tillfälle och titta in, och resten av trädgården var täckt av en häck. 

Min tur igen och den pekade på Maria igen och denna gången vad hon om sanning. 'Hur många gånger per vecka onanerar du?' jag hade lyckats chocka henne med frågan och Maria tog lite tid på sig att samla sig själv 'var ärlig' sa hennes syster och fnissade. 'Ungefär tre gånger per vecka' hennes syster satte nästan drickan i halsen när hon hörde svaret. 

Maria tog flaskan och var lättad att den inte var hennes tur igen, men flaskan pekade på henne igen och alla började skratta. Sen pekade den på mig och jag bad om sanning. 'Har du någonsin tänkt på att vara med en tjej?' Det blev tyngre för mig ett andas och jag var plötsligt väldigt medveten om allting, jag kunde ha ljugit för dem. Den kan ha varit min egen fantasi men det kändes som om rummet blivit helt tyst efter att hon ställde frågan.' Ja… Jag  antar det', de fnissade och ögonblicket passerade, det kändes som om de ignorerade mugg svar som jag hade trott var en stor grej. 

Anna snurrade flaskan och den landade på mig och jag trodde hon skulle fråga vem jag hade fantiserat om så jag valde konsekvs. 'Jag utmanar dig att röra vid grinden och komma tillbaka… Naken' Mina ögon spärrades upp även om jag trodde det var en väldigt liten chans att någon skulle se genom fönstret. Det var en annan sak att vara naken ute vid grinden och tillbaka, men att vara naken framför tvillingarna skulle vara en chock. Jag gick I'll och gick till dörren, inte helt säker på vad jag skulle göra. När jag vände mig om vid dörren såg jag att båda tvillingarna tittade på mig. Jag tog av mig min tröja först och det var tydligt att de tittade på mig och studerade mig och jag ogillade inte tanken. Sen försvann min BH och byxorna på en gång. 'Kan ni titta ut genom fönstret och se till så att ingen kommer' sa jag till Maria, hon tog en stund på sig medan jag la en arm över mina bröst och den andra över min rakade fitta. 'Kusten är klar' ropade Maria och jag öppnade dörren och gick ut. Jag kände den kalla luften mot min hus och jag kände hur mina bröstvårtor blev hårda av vinden. Jag gick lugnt mot grinden och rörde vid den, och kände hur folk tittade på mig överallt. Jag vände mig om och insåg att fönstren till grannen var där, jag kunde se över häcken men inga lampor var på men jag sprang ändå in igen och nästan rakt in i tvillingarna vid dörren. Jag satte snabbt på mig mina kläder igen förutom BH. Tjejerna fnissade och jag gjorde det också och kände ruset. 

Det var min tur och flaskan pekade på Anna och innan jag kunde tänka ut en konsekvens så valde hon sanning. 'Vad är din största sexuella fantasi?' 'Åh den var bra… Jag antar en trekant, nu när jag tänker efter' hon var nästan exalterad över att få svara och det förvånade mig. Nästa runda var Marias tur och flaskan pekade på Anna. 'Jag utmanar er två att hångla med varandra' mina ögon spärrades upp. Detta var något jag ville, men jag tror inte att tjejerna förstod det. Innan jag kunde tänka för mycket så hade Anna tagit tag i min hand och satt mig i soffan. Hon lugnade mig och sa 'Oroa dig inte, jag är bra på att kyssas, och du sa att du hade tankar på sånt här ändå.' Hon lutade sig ner mot mig och kysste mig hårt. Hennes läppar var mjuka och hon smakade fantastiskt. Jag kände hennes tunga röra min och jag tog det som en utmaning. Jag placerade mina händer på hennes rygg och kände hennes kropp mot min. Sen var det över och hon backade undan snabbt och tyst medan hennes syster skrattade. Hon var fantastisk på att kyssas och jag ville ha henne mer än någonsin. 

Anna snurrade flaskan därefter och den landade på Maria som valde konsekvens. 'Jag utmanar dig att leka med Lindas bröst i tre minuter.' Jag drog efter andan men jag var mer än villig och Maria satte sig bakom mig och rörde sina händer upp och började ta på mina bröst. Det kändes fantastiskt genom pyjamasen och jag kände hur jag blev helt våt genom mina trosor, och Anna tog tiden 'en minut'. Nu hade Maria hittat mina bröstvårtor och hon började leka med dem vilket kändes fantastiskt 'två'. Hon rörde sedan hennes händer bort och jag blev besviken och trodde det var över, men blev chockad när jag kände hennes händer på mina bröst igen, men denna gången under min tröja. Jag stönade utan att kunna hejda mig när hon hittade mina bröstvårtor igen och köp dem försiktigt och jag lovar att hon kysste min nacke samtidigt men jag brydde mig inte. 'Tiden är ute', hon tog bort sina händer och jag saknade dem direkt. 

Min tur, den landade på Anna som bad om sanning vilket inte var en dålig sak för jag hade annars bett henne att göra något med mig. 'Vem lärde dig att kyssas' hon började skratta och tittade nervöst på sin syster 'ehmm…. Jag antar att det är okej att berätta för dig' 'är du säker?' sa hennes syster 'jag menar, vi har kommit såhär långt ikväll… jag antar att vi tvillingar har ett speciellt band och jag och Maria övade på varandra' detta var som en bomb och Maria såg orolig ut över hur jag skulle reagera. Detta var en stor hemlighet och självklart höll de det för sig själva. Jag tittade på Maria för att försäkra henne 'jag lovar att inte berätta din hemlighet om du inte berättar min' 'vad är din?' 

'Jag tror jag föredrar kvinnor' en kort paus och sen sa Anna 'Jag visste det! Jag sa ju det' Maria var mer seriös men nickade accepterande. 

Det tog en stund men Maria tog flaskan och snurrade den igen. Den landade på henne själv men hon snurrade den igen och den pekade på hennes syster som bad om konsekvens. 'Jag utmanar dig att ge Linda en lap dance' Anna blev tyst men rörde sig mot CD-spelaren och valde en låt hon tyckte kunde vara passande och sen började hon dansa för Linda, hon tog långsamt av sig sina pyjamasbyxor och hennes vita trosor syntes, sen åkte hennes tröja av, ingen BH och hennes fina små bröst syntes. Hon satte sig i Lindas knä som var spänt av känslan och Annas hand guidade henne yll längst hennes sidor och undersidan av hennes bröst och sen ner igen. Anna ställde sig upp igen. Hon tag i sina trosor och drog av dem utan att böja på knäna. Detta gav Linda världens vy av hennes rumpa och fitta. Hon vände sig om och gick mot Linda igen medan hon tog en hand och placerade den bakom hennes nacke och den andra på sina egna bröst medan hon lutade sig tillbaka och torrjuckade på stackars Linda som var våtare än någonsin. Hon lytade sig framåt och tryckte sina bröst mot Lindas ansikte innan låten tog slut och så även dansen. 

Anna brydde sig inte ens om att ta på sig sina kläder medan hon snurrade flaskan igen och den landade på hennes syster som valde konsekvens. 'Jag utmanar dig att onanerar till hela nästa låt.' Hon väntade inte en sekund och tog av sig sina kläder. Hon hade en rand av blont könshår, och hon började ta på sig själv framför dem båda. Hon började med sina bröst, som var lite större än hennes syster men fortfarande fina tyckte jag. Hon sträckte sedan ner sin hand och tryckte in ett finger i sig själv och sen två och stönade medan låten spelade i bakgrunden, sen hittade hon sin klitoris och började massera den i en cirkel, ibland med ett finger i sig själv. Tråkigt nog för henne så tog låten slut allt för snabbt. 

Jag tog flaskan och snurrade den. Den slutade på Anna som frågade efter konsekvens. 'Jag utmanar er båda att följa med till mitt sovrum och ha sex med mig.' Maria nickade och Anna tittade på henne. Jag bröt tydligt reglerna men jag var så kåt att jag inte brydde mig och jag tror de var det också. Vi gick med på det och tvillingarna tog av mig mina kläder innan vi kröp upp på sängen och sen började båda tjejerna ta på mina bröst och jag turades om att kyssa dem båda på läpparna först sen gick Maria ner mot mina bröstvårtor, det var som från mina fantasier för mig och min hjärna exploderade medan de fortsatte suga på mina bröstvårtor. Deras fingrar rörde min fitta och jag blev mer våt när ett finger pressades in i mig. Jag sårade mer på benen för att ge mer utrymme och när den andra hittade min klitoris började jag stöna och pressa mina höfter mot dem. Sen kände jag hur en av tjejerna lämnade mina bröst och rörde sig neråt. Jag trodde inte det kunde kännas bättre men när hennes mun nuddade min klitoris blev jag bevisad motsatsen. Det tog inte lång tid och jag varnade dem att jag höll på att komma vilket fick dem att jobba ännu hårdare sen fick jag den största orgasmen i mitt liv. Den var bländande stark och sen kom tvillingarna upp mot mig och fnittrade och kysste mig mer. 

Jag lyckades få tag på Maria och trycka ner henne och kyssa henne hårt. 'Jag vill att du sitter på mitt ansikte.' Hon gjorde det med ett finger i sin mun och jag såg hennes fitta närma sig, det var en vacker syn. Jag slickade min första fitta och det kändes fantastiskt. Jag insåg att Anna fingerade sin syster bakifrån och när våra händer möttes nära hennes ingång så fokuserade jag mina händer på hennes bröst istället för att oroa mig för hennes klitoris. Hon kom och jag kände henne spänna sig medan hon fick en fontänorgasm över mitt ansikte medan hon stönade. Hennes ben skakade medan orgasmen gjorde sitt; det var väldigt gulligt. 

Efteråt tittade jag på Anna och tänkte att hon var nästa. Det var tydligt att hennes syster inte var redo så jag ställde mig upp och tog hennes hand och böjde henne framåt. Jag började slicka hennes ingång bakifrån och mitt ansikte grävde sig in djup i henne medan hon stönade. Jag la henne sedan på sängen och korsade våra ben så vi gned våra fittor mot varandra medan hennes syster höll henne och lekte med hennes bröst. Det tog längre tid men hon kom hårdare, våra klitoris trycktes mot varandra hårt och hon skrek. 

Nästa dag vaknade jag upp i sängen helt naken mitt emellan tvillingarna, medan de kramade mig. Från och med då så spenderade vi helgerna genom att ha sex alla tre och vi köpte olika leksaker och underkläder. Jag var genuint ledsen när jag var tvungen att börja på universitetet till hösten. 

Men det kommer alltid fler lov. 

Kvalitet % | ( röst)
...
...

Kategoriserad i: