Jag hade börjat dejta en tjej jag träffat på Tinder. Vi hade gått på typ 5 dejter. Strax innan sjätte dejten kom vi in på ämnet sex och vi började sexta. Vi beslöt oss att bryta isen på den sjätte dejten.

Så, på sjätte dejten hade jag allt planerat. Vi åt lunch på en krog och checkade in på ett hotell. Så snart vi kom in på rummet tryckte jag henne intill mig, började kyssa henne och försökte få ner min hand innanför hennes byxor men de vart väldigt tajta. Jag kysste hennes nacke och gick sedan tillbaka till hennes läppar. 

Vi gick vidare till sängen. Jag tog av min tröja. Hon började ta av sina byxor, men jag hindrade henne och sa att jag ville göra det.

Hon låg nu på sängen och jag kysste henne i flera minuter medan jag förde handen innanför hennes topp och smekte hennes mage samtidigt som jag kysste hennes hals.

Jag tog av hennes topp och mina byxor. Jag kysste hennes BH medan jag fumlade med att få av den. Hon hjälpte mig av med sin BH och jag smekte, kysste, sög och lekte med hennes nakna bröst. Hon gillade det.

Efter några minuter började jag långsamt kyssa hennes mage och jobbade mig långsamt upp till hennes läppar igen. Efter cirka en kvart tog jag av hennes byxor. Jag började sniffa på och kyssa hannes trosor. Långsamt tog jag av hennes trosor och luktade på hennes vagina.

Alltså! Jag var i himmelriket. Jag började slicka, suga och kyssa hennes yttre blygdläppar och hennes lår. Sedan började jag kyssa hennes inre blygdläppar och försökte föra in min tunga i hennes fitta. Nu började jag slicka hennes klitoris. Hon stönade högt. Jag slickade, kysste, smekte och dyrkade hennes vagina. Efter att ha dyrkat hennes fitta i 25 minuter kom hon. Vi kelade ett tag varpå jag började kyssa hennes hals och örsnibbar.

Plötsligt satte hon sig ovanpå mig och gnuggade sin slida ovanpå mina underkläder. Jag kände mig hjälplös och njöt på samma gång. Jag fick utlösning med en häpnadsväckande orgasm. Så synd va!? 

Sedan skrattade hon och la sig på mig. Jag gick till badrummet och tvättade min penis. Det var så mycket sperma att mina underkläder var förstörda, haha. Sedan kom jag ut naken och hon började röra vid min penis och gav mig en avsugning medan jag stod upp. 

Det kändes lite obekvämt eftersom jag fick orgasm för några minuter sedan, men det gick över snabbt. Jag tog fram en kondom och trädde på den. Hon ställde sig på alla fyra redo för doggystyle. Jag sa att eftersom detta är min första gång, vill jag sätta in min penis utan kondom minst en gång. 

Först sa hon nej, men ändrade sig efter en stund. Jag tog bort kondomen och gned min penis på våta fitta och förde sakta in min kuk i henne. Det var tiajt. Jag kämpade i början men snart jag var jag helt inne i henne… åh man vilken njutbar upplevelse! Jag började sedan knulla henne långsamt medan jag smekte hennes rygg. Sedan, efter typ 1 minut, bad hon mig att dra ut och ta på kondom. Jag gjorde som hon ville. Jag frågade om vi kunde köra missionären. Jag trängde in i henne igen, det var inte lika skönt att ha kondom men det var bra för att vara säker. Efter en minuts stötande kom jag i kondomen medan jag fortfarande var inne i henne. Hon sa ”Vaaa? 3 minuters penetration och 30 minuter fittslickande?”.

Vi tittade på TV i ungefär 1 timme efter det. Sen hade vi sex igen och den här gången fortsatte jag på något sätt mycket längre. Jag kom på hennes mage den här gången.

Kvalitet % | ( röst)
...
...

Kategoriserad i: