Min pappa hade alltid läst en godnattsaga innan jag gick somnade. Mamma hade alltid gått och lagt sig tidigt och det blev "min tid" med min pappa. När jag växte upp hittade jag en het kärlekshistoria för honom att läsa. Jag hade den på min laptop och han satt på sidan av min säng och läste för mig. Okej, det var ett sätt att lura honom på. Jag visste att det var lite sex i den och jag ville se om han skulle läsa den med en djup, len sexig röst. Han hade ett mjuk viskande sätt att berätta historier på som gav mig en pirrande känsla, när han läste de 'speciella" bitarna. 

Den här berättelsen hade många 'pirrande' bitar i sig. Jag kramade den under täcket. Jag var naken och han visste inte det. Jag hoppades att han skulle läsa den och att jag i smyg kunde ta på mig själv medan han läste. Jag tänkte att han inte skulle märka det. 

Kvällen kom och jag var redo. Han plockade upp min laptop och satte sig på min säng. Han lutade sig tillbaka bredvid mig med sin stora kudde bakom sig. 

Jag sa: "Puss först." och som alltid lutade han sig över mig och kysste mig på min panna. 

Den här gången var jag redo för något annorlunda. Jag vände mitt huvud, drog in hans, och vi kysstes på läpparna. Jag höll fasr och rörde min tunga snabbt över hans läppar. 

Han log av den överraskande kyssen. Jag kände mig varm i min fitta. Jag gillade det och ville absolut ha fler kyssar som den. 

När han gjorde sig redo för att läsa, så gosade jag mig nära honom och la täcket över hans rock. Nu var vi båda under täcket. Jag la långsamt mitt ben över hans ena ben, och lämnade det där. 

Han började läsa berättelsen som jag hade redo för honom. Det var en pappa-dotter-porrberättelse'. Jag hade tagit bort titeln. Den började milt, och långsamt blev den hetare och hetare. Jag undrade om han skulle läsa den, och om han gjorde det, vad skulle han göra? 

Pappa… 

Jag visste att Minna var redo med sina tricks. Det var den tiden i livet då tjejer ville ha sexuell uppmärksamhet. Jag hade sett tecknen komma. Hur hon lämnade badrumsdörren öppen när hon bytte om, lika så duschdörren och hennes sovrumsdörr. 

Varför kunde jag inte ha haft en dotter med tråkigt utseende istället för en blond skönhet med en kropp och bröst som fick uppmärksamhet från vilken man som helst. Varför jag? Hon hade en pojkvän som kunde hantera hennes uppmärksamhet, men hon är ute efter min uppmärksamhet? Hon gnider lätt sitt ben mot mitt, som om jag inte skulle märka det? 

Jag kände igen berättelsen, även när titeln var borttagen. Jag hade sett den på en porrsida. Jag tror det var "få min pappa att komma", eller något sådant, och jag visste att hennes trick var riktat mot mig. 

Det var dags för mig att använda mitt trick mot henne. Jag började läsa berättelsen… Men… jag började rensa upp och ta bort sexet. 

Hon märkte det. "Pappa! Det är inte vad det står! Berätta sex delen… Snälla?" 

Jag sa: "Varför läser inte din pojkvän det för dig?" 

Med sin lilla envisa röst sa hon:

"Han kan inte berätta den som du kan och hans röst är helt fel." Jag tittade på henne och gav med mig. Jag gick upp och försäkrade mig om att min fru sov djup. Jag gick tillbaka till sängen med Minna… Åh herregud… Jag tittade snabbt… Hon var naken… (Åh) 

Nu mös hon upp sig mot mig sidledes och jag kände hennes fitta mot min höft. Jag såg framför mig hur jag hade handklovar och hamnade i fängelse. Jag bestämde mig för att läsa lite för henne och sen sa jag "Okej, jag börjar läsa detta på riktigt… Men vad tror du om att vi väntar tills mamma åker iväg denna helgen för att hälsa på sina föräldrar? Då kan jag läsa för dig precis så som du vill… okej?" 

Fan, jag trodde jag blev attackerad av min egen dotter. Hon var på mig överallt, men sa 'Okej'. Det var svårt att ta… Hon gned sin fitta mot mig och kysste mig helt galen med sin tunga. Hon viskade: (… "Det finns ingen annan som min pappa.")

Hennes pojkvän kan inte uppfylla hennes begär…

Minna… 

Jag var så glad! Pappa kommer att göra mig helt kåt medan jag var precis bredvid honom. Det var så svårt att vänta på att helgen skulle komma. Jag gjorde i ordning något litet som jag inte ville att pappa skulle veta. Jag hade köpt den senaste lilla digitala röstinspelaren. Den skulle klara två timmar av inspelning. Nästa steg var att gömma den bredvid min säng. Den gjorde inga ljud ifrån sig. 

Jag hoppades att detta skulle vara första gången pappa skulle ha 'någon slags' sex med mig. Jag skulle ha allt inspelat så jag kunde lyssna på det igen när jag ville. Jag berättade för min bästa vän Cecilia om det. Hon blev galen och ville höra oss live. Hon ville höra oss ha sex. Hennes pappa ville inte röra henne, och hon ville veta hur det skulle vara om han rörde henne och hon honom. 

Vi hade pratat om detta många gånger när vi sovit över hos varandra. Nu behövde jag bara räkna ut hur jag skulle få pappa att leka med mig och jag med honom. Cecilia frågade: "Har du någonsin sett din pappa naken?" Jag svarade att jag hade gjort det när jag tjuvkikade när han bytte om efter att ha duschat, men det var allt. Hon sa att hon såg sina föräldrar ha sex i duschen. 

Jag sa: "Verkligen! Vad gjorde de?" Hon sa: "De tvålade in varandra och sen började mamma ta på pappas 'grej'. Den blev enorm och hon började kyssa den. Pappa började ta på hennes stora bröst och sen blev glaset så immigt att jag inte kunde se mycket mer. Men jag hörde pappa stöna och något hände för vitt klet hamnade på glaset. Jag frågade "Var det sperma?". "Jag tror det för jag såg mamma slicka upp det från glaset. Jag stängde snabbt dörren och gick därifrån. Vad är sperma?" 

Jag sa att jag inte riktigt visste, men jag kunde fråga min pappa mer om det. Men jag tror det är för att göra barn. Hon sa att de gick ifrån duschen direkt efter det och hon gick in i duschen och såg lite sperma kvar långt ner på glaset. Jag frågade henne "Vad gjorde du?". 

Hon sa att hon tog lite på sitt finger och skickade på det som hennes mamma gjorde. Det smakade konstigt och lite salt… "Det gjorde mig kåt att smaka på det. Det hade en smak som gjorde mig exalterad, så jag tog ett par trosor och la resten av sperman på ett område. Jag gillar att lukta på dem när jag tar på mig själv."

Jag sa: "Åh gud… Jag skulle vilja prova det någon gång." Hon flinade och sa: " Jag har dem i en liten plastpåse i min ryggsäck"… 

Pappa… 

Jag tittade på klockan på jobbet och såg visarna långsamt röra sig runt. Det var fredag och ikväll var det dags för Minnas godnattsaga. Skulle jag 'gå över gränsen'? Jag var inte säker alls. Jag hade ingen aning om vad som väntade mig ikväll för annars hade jag av någon anledning gått hem tidigare. 

Minna… 

Cecilia var hemma hos mig som vanligt och vi pratade. Hon hade massa frågor till mig som jag skulle fråga pappa om. Jag sa att jag skulle 'försöka' att få några svar åt henne. Men just nu, ville jag se och lukta på hennes plastpåse. Jag fick henne att hämta det och gå in i badrummet med mig. Jag var redan kåt, men nu var jag riktigt kåt. 

Hon hämtade den och kom in och jag låste dörren. Pappa skulle inte vara hemma på ett tag. Hon tog ut det. Jag såg något krämfärgat grejs i botten. Det var hennes pappas sperma. Hon sa att hon skulle öppna det och att jag skulle lukta snabbt, och sen skulle hon stänga snabbt för att doften inte skulle gå förlorad. Jag var upphetsad när hon gjorde sig redo. Öppna, lukta, stänga. Det var det. Jag hade aldrig luktat på något liknande. Det gav mig gåshud dock. Det gjorde mig upphetsad. "Gillade du det?" frågade hon. Vi fnittrade, för mitt leende avslöjade mig. Jag gillade det. 

Jag var tvungen att få smaka. "Bara lite Cecilia låt mig smaka lite." sa jag. 

"Redo?" hon öppnade den lilla påsen och jag stack i mitt finger direkt. Det smakade lite salt… Men fick min tunga att pirra. Jag rös och vi fnittrade igen. Hon smakade lite, och sen satte hon sin hand i sina trosor och gned det över sin fitta. "Cecilia! Vad har du gjort!" sa jag. Hon sa att hennes klitoris pirrade när hon gned det där. 

Självklart var jag tvungen att testa också. Vi lutade oss mot väggen och började fingrar oss själva. Det pirrade, precis som hon hade sagt. Hon viskade i mitt öra. Jag sa" Nej! Pappa skulle aldrig gå med på det…"

Pappa…

När jag körde hem försökte jag tänka ut hur jag skulle hantera Minna. Jag hade hoppats att hennes pojkvän och hon skulle ha börjat ha sex och att han kunde hantera hennes sexuella begär. 

Cecilia… 

Jag hade en plan. Jag var tvungen att övertyga Minna om att gå med på det. Jag ville att hon skulle låta mig sova över och lyssna kanske till och med se på. Hon tvekade. Så jag gav henne ett bättre bud. Jag skulle gömma mig i garderoben och filma dem. 

Det… Fick hennes uppmärksamhet. 

Jag berättade hur jag skulle göra det. Gömma mig i hennes stora garderob inne på madrassen där. Sätta på skrivbordslampan på lågt ljus framför den lite öppna garderobsdörren. 

Hon tänkte… Och sen gick hon med på det. Att få ha en video med ljud med henne och hennes pappa när de läser porr och kanske lite lekfullt sex gjorde henne upphetsad. 

Jag berättade inte allt för henne…

Jag hade haft några samtal med hennes pappa när hon inte var där. Det senaste samtalet så satt jag i hans knä och lutade mig mot honom. Jag berättade för honom hur jag ville att han skulle vara min 'andra' pappa och att jag hade en crush på honom. 

Sen kysste jag honom riktigt vått på munnen. Det var första kyss och jag tog hans hand och la den på mina bröst. Jag berättade för honom om min plan att spela in honom när han berättade en het berättelse, men jag sa inget om en videon också. Så… Han visste att jag skulle vara i garderoben och han sa att han inte skulle ägna den någon uppmärksamhet. 

Pappa… 

Cecilia var en snygg tjej och hon sa att hon hade en crush på mig. Vi hade smugit runt illsammans och jag hade kysst henne och känt på hennes bröst. Det var första gången jag gjorde något sådant, men hon var inte min dotter och hon var tyst om det. Herregud, hon var söt, långt hår och fina bröst för sin ålder. Hon hjälpte till att tona ner längtan jag hade att göra något med Minna. Eller… Det hjälpte… Typ…

Vi berättade aldrig för Minna, att jag och hennes mamma hade en överenskommelse. Hennes mamma hade en affär med sin bror sen många år tillbaka. Jag accepterade det i utbyte mot ‘om’ jag hittade en kvinna jag ville ha en affär med så skulle jag göra det. Hennes mammas ‘turer’ till hennes mammas hus var bara en förklädnad för hennes affär med sin bror. De började ha sex som unga tonåringar och slutade aldrig.

Så… Cecilia var en tjej som, även om hon var ung, fascinerade mig mycket. Ikväll skulle jag få ha dem båda lyssna på mig när jag berättade en het sexberättelse och få oss ‘alla’ kåta.  Detta kommer vara en intressant natt…

Cecilia….

Jag satt i position och hade gjort i ordning så jag kunde göra min ljudvideo av honom läsande het porr. Mitt hjärta klappade exalterat och min fitta var redan väldigt våt. Jag kunde se Minna redo för hennes trick att få sin pappa helt kåt och kanske… Få lite lekfullt sex från honom. Det var dags…

Minna…

Här var pappa i sin rock och han gav mig min laptop. Jag var naken och självklart under täcket och min klitoris pirrade redan. Han satte sig tillrätta. “Puss först”, sa jag. Jag drog in honom hårt mot mig men denna gången lät jag min tunga leka sig vilt i hans mun. Herregud… Han lät sin tunga göra samma sak. Jag la täcket över honom och la mitt ben över honom. Jag gned min fitta mot hans ben och fortsatte. Det slutade med att jag sadde mig gränsle över honom och min fitta kände hans stora stånd. Han satte laptopen på golvet och la sina armar om mig.

Det var rena himmelriket när jag lät min fitta glida fram och tillbaka på hans varma kuk. Hans rock var nu öppen och hans kuk mellan mina ben. Min våta fitta gjorde det smidigt när jag gned min klitoris mot den.

Jag fick en orgasm. Jag tappade andan och ett stön smet ut från min mun. Han kände äntligen på mina bröst och min kropp. Jag gled ner och gjorde det. Jag tog hans kuk och gned den på mitt ansikte, helt varm och stor. Jag kände att jag behövde snabba mig innan han stoppade mig. 

Han gjorde det aldrig. Jag tog hans kuk i min mun och började runka av den. Han kände mitt ansikte och guidade mitt huvud. Jag fick en orgasm till för min fitta hade aldrig reagerat såhär förut. Jag gned min fitta mot hans ben när den blev helt våt och smidig. Jag kände hur han spände sig och stönade. Han rörde sin kuk upp och jag kände det. Het sperma fyllde min mun om och om igen… Och jag hade flera orgasmer på hans ben.

Jag fick äntligen ha lekfullt sex med honom så som jag hade fantiserat om. Jag fortsatte suga av honom och slicka upp den heta sperman från honom. 

Herregud… Videon. Jag hoppades hon fick med allt. 

“Du kan komma ut nu Cecilia” sa pappa. Jag frös till… Han visste att hon var i garderoben!

“Kom hit och visa Minna hur du kan använda den där kameran. Ni tjejer påbörjade den här planen och ikväll kommer vi göra allt."

Det var en dröm som kom i uppfyllelse för både mig och Cecilia. Jag tog fram kameran och vi satte i ordning den. Vi alla kröp ner under täcket och var nakna. Pappa hämtade laptopen och med mig på en sida och Cecilia på den andra, började han läsa porrberättelsen.

Han kom inte särskilt långt.

Jag tittade på Cecilia  och hon tittade på mig. Vi stängde laptopen. Vi attackerade min pappa. Jag tittade på när han och Cecilia började ta på varandra. Kyssa varandra, känna på varandra och slicka på varandra, med mig i mitten av allt. Hans fingrar var runt våra klitorisar och han gned dem. Han slickade våra fittor och vi sög på hans kuk.

Han la Cecilia  på hennes rygg, lyfte upp hennes ben och slickade hennes fitta medan hon gick in i extas. Hans fingrar var i min fitta samtidigt. Han gned mig en gång och jag fick en till orgasm. Jag älskade att se honom göra Cecilia så kåt. Jag misstänkte att hon var kåt på honom, och jag hade rätt. Han fick henne sen att göra 69an och vi båda sög av honom medan han skiftade mellan att slicka våra fittor. Cecilia kunde inte ta det mer. Hon satte sig över honom och tryckte in hans kuk i hennes fitta. Jag tog på dem båda medan de hade sex. De båda kände på mina bröst och min fitta.

Jag hade aldrig sett två människor ha sex förut och det fick min fitta att pulsera av att bara se på. Det var helt otroligt. Jag ville vara nästa på tur.

—–

Cecilia och jag tittade på videon nästa dag, om och om igen. När pappa kom hem fick vi honom att vänta tills kvällen innan vi lät honom se den. Vi kopplade upp den på hans stora TV i hans sovrum. 

Nu var det min tur medan Cecilia såg på.

Vi attackerade honom igen. Vi tog av hans kläder och vi alla gick in i duschen. Vi lekte medan vi tvättade av varandra. Vi drog in honom till sängen och allt började hända igen… Fast denna gången satte jag mig över honom och körde upp hans kuk i min fitta. Cecilia  och jag kysste honom och Cecilia  onanerade medan vi långsamt började knulla.

Äntligen fullföljdes min fantasi. Pappa kändes otrolig i mig och min fitta var så levande av alla känslor. Jag började automatiskt knulla honom hårdare medan allt byggdes upp. Cecilia kände på hans pungkulor och min röv gjorde det bättre. Alla mina ‘knappar’ var tryckta på och även sådana jag inte visste att jag hade. Pappa höll mig och tog på mig tills jag kom på riktigt för första gången. Det fick min kropp och mitt sinne att skaka.

Hans kuk exploderade i mig. Jag kände den spruta hans varma sperma djupt in i min pulserande fitta. Nya stön hördes från min mun medan vi tryckte våra kroppar mot varandra. Cecilia kom samtidigt som oss och hon gned sin fitta hårt mot pappas ben… Vi alla stönade tillsammans…

… Det var den mest fantastiska natten… Någonsin

Kvalitet % | ( röst)
...
...

Kategoriserad i: