Jag var hemma hos min vän Linda för att sova över. Vi måste ha gått i nian eller första året på gymnasiet. De hade ett extra sovrum som låg bredvid badrummet. Det hade som ett litet titthål. Okej så, jag var så himla kär i hennes pappa så jag var otroligt hypead. Linda hade åkt för att hämta pizzan vi precis hade beställt så det var bara hennes pappa och jag. Gud, han var så jävla het.

Han arbetade i byggbranschen och såg ut som en sexig, hårt arbetande pappa som jag skulle vilja knulla. På riktigt. Jag var upphetsad, så jag gick bara till sovrummet för att vänta på Linda. Efter cirka 5-10 minuter hörde jag badrumsdörren stängas och duschen starta. Nu jävlar… jag var redo att gnugga min klitoris och komma men det här var ännu bättre på grund av titthålet! Tydligen hade hennes pappa samma tanke… han verkade som om han var full av uppdämd sexuell spänning. Jag såg honom börja röra vid skaftet och sedan vid huvudet samtidigt som han tog tag i sina stora, fulla bollar. Gud vad jag ville ha en smak.

Så fort jag såg det var mina kläder av direkt och jag satt precis där på sängkanten vid titthålet och tittade på medan jag gnuggade min fitta så kraftigt att jag sprutade och släppte ut ett högt stön. Jag menade inte att göra det! Jag skämdes så mycket och hoppades att han inte hört mig, men det var då jag hörde honom knacka på dörren. Jag sa inget. Jag tänkte att jag kanske hade oroat honom eller något för plötsligt öppnade dörren han medan jag var nära att komma igen. Jag rullade snabbt bort från titthålet och agerade som om ingenting hade hänt. Jag är fortfarande ganska säker på att han såg vad jag gjorde, men han visade mig bara sitt sexiga leende och gick tillbaka till badrummet. Dags för titthål igen!

Jag såg honom sitta på toaletten med locket nere… han lekte med sin kuk igen. Han fick upp den till full hårdhet och, herregud, han gjorde mig extremt tänd. Han bara strök och smekte. Man kunde se upphetsningen han hade byggt upp i sin kropp. Herregud, jag tappade det nästan och stönade högt igen, men jag stannade mitt i mitt klimax för jag ville titta på honom. Inte ens 30 sekunder senare såg jag hans kuk bulta upp och ner och bollar som tömde sig själva och skickade hans sperma rinnande över hans glänsande ollon och på hans händer. Jag behövde verkligen en del av det. Jag la mig tillbaka, täckte mig och slappnade av lättad över att han inte kommit på mig. Jag hade fel.

Han öppnade plötsligt dörren och han fick ett styggt leende på läpparna. Han frågade mig "Så vad gör du där inne?". Han drog av min handduk. Min fitta var fortfarande genomvåt och bultande. Han visste. Han visste helt klart. Jag kände mig svag och ingenting kom från min öppnade mun. Han berättade att han hörde mig och sa att han inte skulle berätta för Linda om vi kunde göra en deal. Han sa åt mig att komma till hans rum och hjälpa honom. Jag var inte riktigt säker på vad han ville att dealen skulle vara, men jag klagade inte! Så fort vi kom till hans sovrum slängde han handduken på sängen och bara stirrade på mig. Jag trodde att jag drömde. Han sa åt mig att ta av mig mina kläder och möta honom. Jag tvekade inte en sekund och naken stod jag och väntade.

Han tog tag i min handled och drog mig närmare och frågade mig om jag ville att han skulle slicka min fitta. Jag visste inte hur jag skulle reagera så innan jag hann hade han redan tryckt ner mig på sängen med benen särade. Han slog med tungan på min förstorade, genomblöta, svullna klitoris och drog försiktigt i min blygdläpp.Han rörde sig upp och ner i min slits vilket fick mig att slingra mig i sängen. Fan, jag visste att det här var fel eftersom det var min bästa väns pappa men jag vågade inte be honom att sluta snärta med tungan över min klitoris och sedan glida med sina stora fingrar in och ut ur mitt hål och fingra mig samtidigt som han sög min klitoris. Det verkade bara ta sekunder innan mina stön blev högre och högre och började svira och jävligt nära att krampa. Han var hård som fan och jag kunde se att han var redo att runka igen, men istället ställde jag mig upp och tog initiativet. Jag knuffade honom tillbaka och kom upp på honom med mina stora D-koppar i ansiktet och hans kuk gled in i mig medan jag flyttade hans händer för att sära på mina skinkor.

Jag kände hans bollar gnidas mot mig samtidigt som jag tog emot varje centimeter av hans massiva kuk. Han gled sina händer in under mina bröst och började klämma och suga dem. Gud vad fantastiskt det kändes! Jag studsade snabbt upp och ner medan han plötsligt började gnugga min klitoris. Jävlar! Han rörde mina höfter så jag knullade honom ännu hårdare och snabbare tills jag kände hur hans sperma sprutade inuti mig. Fan, jag kom direkt till den känslan. Det kändes otroligt. 

Det var bra timing eftersom bokstavligen inte ens en minut senare skrek Linda "Jag är tillbaka!" Det är fortfarande en hemlighet än i dag.

seksitreffit
Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategoriserad i: