En dag, några år efter att Sanna började jobba på Glory Hole, hämtade jag henne för att ta hem henne. Hon såg olycklig ut som vanligt. Hon hade redan berättat för mig att hennes namn hade blivit känt bland potentiella Glory hole-användare, istället för att suga 15 kukar en sittning var det nu 45 och eftersom hon fick ett timpris oavsett hur många kunder hon hade tillfredställt kände hon att hon borde få betalt per person och inte bara ett timpris. Skulle hon tjäna mer på en bordell? 

Jag sa att jag inte vet men vi kan ta reda på det. Så jag tog henne till en bordell i Norrtälje jag hade sett reklam för och vi gick för att kolla upp det. Vid ankomsten bad jag att få träffa madamen, och hon kom till oss och när hon hörde att Sanna var från Glory Hole – tog hon oss till sitt kontor.

Jag sa till henne att jag är Fredrik och att Sanna är min syster och efter att ha tredubblat sin kundkrets kändes det inte igen i mer pengar. Madamen, Doris, sympatiserade och diskuterade hennes metoder på bordellen. Vi debiterar kunden 1500 kr för onani, heterosex och oralsex. 1600 kr för analt och 1800 kr för kinkigare sex som Golden Showers eller Scat. 

Utövaren får 1/3 av avgiften – vi tillhandahåller lokaler och reklam. Du kan börja imorgon om detta passar, vi har en ledig lokal just nu. Sanna sa "Vi kommer att diskutera det och låta dig veta. Ikväll." Så vi gick hem och hon sa "Tack för att du tog mig det var intressant" Hon hånglade upp mig och gned min kuk så vi hade en snabb 69:a innan vi diskuterade det vidare.

"Du kommer säkert att tjäna mer pengar, men de tjänar fortfarande mycket mer. Varför kör du inte själv och tjänar ännu mer pengar?” 

"Vad föreslår du?" sade Sanna.

"Jag föreslår att jag hyr en lägenhet till dig i Norrtälje och du annonserar i lokalbladet ’Massage i Norrtälje – allt går – kyss ingår’”

"Varför kyss?" frågade Sanna 

"För att det visar närhet" sa jag. ”Men vill du underhålla par eller tjejer?” 

"Båda antar jag!" sa Sanna. 

Så jag ringde Doris och sa "Sanna har övervägt ditt vänliga erbjudande men kan inte fatta ett beslut än och kommer att kontakta dig senare" och jag mailade detta till lokalbladet:

"Massage – Norrtälje – män, kvinnor och par – allt som erbjuds – kommer att kyssas" med en e-postadress. Jag hyrde också Sanna en lägenhet med enkel parkering.

Fyra dagar senare ringde Sanna till mig och berättade att hon hade träffat sitt första par Mikael och Julia. Julia gav Mikael en födelsedagspresent, en ursäkt för att ha lesbisk sex med mig. Hon berättade om deras besök. Mikael är en man i 45-årsåldern – lång och välklädd i en grå kostym och en gammaldags slips medan Julia var kortare och smalare med en stor barm och bar en genomskinlig blus, ingen BH och en liten blå kjol som, när hon satte sig, visade en liten stringtrosa. Hon bar en födelsedagstårta med ett enda stort ljus i mitten. Vi satt i matsalen för en kopp kaffe och en kort pratstund. Hon log mot oss båda och sa;

"Grattis på födelsedagen älskling, här är Sanna, din present" 

Hon log mot mig och gav mig ett kuvert. 

"Betalar bara för din present" sa hon.

"Grattis på födelsedagen Mikael – jag är ledsen att jag inte är inslagen"

Jag hade en mycket kort, lågskuren röd klänning, han sa 

"Du är vackert inslagen och du har ett vackert ansikte och en vacker figur" 

Vi avslutade vårt kaffe. 

”Vill du prata vidare i sängen?” frågade jag.

“Bra idé.” sa han och de log båda två mot mig. 

Vi gick in i sovrummet och Mikael satte sig på sängen och Julia satte sig på en fåtölj, jag började klä av mig tog bort min klänning och stod naken ett ögonblick innan jag satte mig nära Mikael, som stirrade på mig. Jag hjälpte honom att ta av hans jacka, skjorta och öppnade hans byxor. Det var en stor utbuktning i hans kalsonger, som han tog bort för att visa en styv oomskuren kuk. Han la sig tillbaka på sängen och jag satte mig bredvid honom. Vi kysstes och jag höll hans kuk, nu helt stel cirka 15 cm lång. 

"Ska jag kyssa den födelsedagspojke?" 

"Ja snälla" sa han. 

Så jag höll i den och drog tillbaka hans förhud. Kysste hans ollon, slickade den en stund innan jag började suga hans kuk ordentligt. När jag kände att han var på väg att komma frågade jag Mikael;

"Vill du komma i min mun, fitta eller röv?" 

Han tittade på Julia och sa; 

"Röven?" 

Hon nickade ja, och jag tog upp en tub med glidmedel från nattduksbordet. 

"Du kanske gillar att gnugga lite på ditt verktyg" sa jag "innan du arbetar med det i min röv" 

Jag knäböjde sedan på sängen.

Kvalitet % | ( röst)
...
...

Kategoriserad i: