För fyra år sedan öppnade det en vuxenbokhandel ungefär en kilometer från mitt hus. Min styvbror berättade för mig att det fanns ett rum som kallades ”The glory hole”. Jag gick in där en dag för att kolla vad de hade till salu vad gäller dildos. Jag var den enda kvinnan där – LOL!

Vid sidan av hade de små rum där de spelade porrfilmer. På bottenvåningen sålde de vuxenleksaker och tidningar. På baksidan fanns det 3 dörrar, herrummet, kvinnorummet och en gammal svart dörr. Jag köpte ett par saker och gick hem.

Min styvbror berättade för mig att den svarta dörren var ”glory hole” rummet. Han sa till mig att nästa gång jag åker dit skulle jag gå in där. Det gjorde mig nyfiken. Jag sa till honom att jag skulle åka tillbaka dit om ett par dagar. Han sa åt mig att låta honom veta vilken dag jag skulle åka. Jag tänkte inte mer på varför han ville veta. Ett par dagar gick och jag berättade för honom att jag skulle ner dit vid lunchtid.

När jag kom dit gick jag in i rummet med den svarta dörren. Det fanns inget därinne annat än UV lampor. Och ett gäng hål i väggen. Jag gjorde mig redo att gå. Plötsligt kom en penis genom ett av hålen. Sedan ytterligare en och ytterligare en! 

Nu var det tre penisar som stack genom väggen. Två svarta och en vit. Så jag bestämde mig för att leka ett tag. Jag tog av mig byxorn, böjde mig ner och backade in i den första penisen. Efter att den som var på andra sidan väggen kände min varma fitta började han knulla mig. Det kändes riktigt bra. Jag såg mig omkring och märkte nu att nästan varje hål hade en penis i sig. Jag tror att det var typ tio hål i väggen!

Så under de kommande timmarna sög jag på dessa penisar och stoppade dem i min fitta. Ingen av dem bar kondom, men alla kändes bra i min fitta, även när de alla kom in i mig. Jag stoppade till och med in några av dom i mitt anus. Jag måste erkänna att det var en mycket bra eftermiddag. Jag är en mycket stor kvinna nästan 220 kilo, så att kunna få så många kukar är fantastiskt. Efter jag var klar med den sista tog jag på mig byxorna igen och gick ut i butiken. Jag köpte med mig några saker och åkte hem.

Min styvbror frågade mig om jag njöt av glory holet. Jag sa till honom, ”Hur vet du att jag var där inne?”. Sedan berättade han att han och hans vänner gick ner dit när de visste att jag skulle vara där. Sedan sa han till mig att det var de som jag sög och knullade. Han hade grundlurat mig! Sedan berättade han något annat för mig som verkligen förvånade mig. Han berättade att min far och mina två farbröder också var där. Jag vart ganska arg över att veta att min pappa och mina två farbröder kom i mig! Jag frågade honom vad han tänkte med och varför han skulle göra något sådant? Han sa att han åkte dit med sina vänner att min far och hans två bröder redan var där när han kom dit. Han sa att han inte kunde berätta för dem att det var jag på andra sidan väggen. Så jag frågar honom om han, dina vänner, min far och hans bröder inte visste att det var jag? Han sa att bara han visste att det var jag. Sedan sa han, ”oroa dig inte, jag ska inte berätta för någon”.

Ett par veckor gick och jag var lite deprimerad över livet i allmänhet. Jag bestämde mig för att gå ner dit igen och besöka glory holet. Jag antar att jag bara behövde lite uppmärksamhet. Det var bättre än första gången jag var där. Jag var i det rummet i säkert fyra timmar. Kukarna bara kom och kom, den ena efter den andra, jag vet inte ens hur många det var, jag tappade räkningen! Men jag tog hand om alla innan jag gick. Jag lät dem alla komma i min mun, min fitta och till och med min röv. Efter att jag avslutat den sista klädde jag på mig och gick ut i affären. Och vem jag stötte på runt hörnet? Min pappa. Jag visste inte vad jag skulle säga.

Han frågade mig vad jag gjorde där inne. Jag sa till honom att jag var nyfiken och jag gick bara in för att kolla. Jag dog nästan när jag frågade honom ”vad gör du här?”. Han sa att han bara besökte rummet där bak. Oroa dig inte för det, sa han. Jag visste precis där att jag hade knullat honom igen. 

När min styvbror kom hem berättade jag vad som hänt. Sedan berättade han för mig att min far går dit nästan varje dag, han är vän med ägaren. Sedan frågade han mig om jag gick in i glory hole rummet igen? Jag sa till honom att jag gjorde det. Sedan sa han till mig att jag hade knullat min far igen. Det var sista gången jag var där. Min styvbror lurade dit mig första gången genom att berätta för mig att den var där. Jag antar att jag lurade mig själv den här gången. Men jag kan säga att de här glory holes är det bästa som finns, speciellt när du är en stor kvinna som de flesta män inte lägger märke till.

Kvalitet % | ( röst)
...
...

Kategoriserad i: