När pappa nådde badkaret var hans kuk praktiskt taget i mitt ansikte när han lät sin hand glida ner till roten, han tog sedan tag i sidan av mitt huvud med den andra handen och beordrade mig, "Visa pappa vad du lärt dig av dina videos."

Nu var jag riktigt förvirrad och med Philips kuk glidandes in och ut ur mig hade jag svårt att formulera ord för att uttrycka min totala förvirring, men lyckades till slut stamma fram med en andfådd röst, "V-v-va?"

Pappa lade sina fingrar på min haka, och lyfte upp den för att se mig i ögonen medan han sa med ett sympatiskt leende: "Du borde verkligen ha rensat din webb-historik älskling."

Din jävel!

Hur länge hade min pappa vetat om min lilla porrvana?

Farbror Philip körde sedan kuken hela vägen in och stannade där, gnuggade sina höfter mot min rumpa i en cirkel, smekte sakta på min lilla fitta och han sa till min pappa, "Åh ja, Micke, hon tar definitivt efter sin mamma på kuksugningsavdelningen."

"Va?!" Utbröt jag och svängde runt med huvudet för att titta på farbror Philip.

"Oroa inte ditt vackra lilla huvud med det." sa min pappa och skrattade, medan han försiktigt styrde mitt huvud bakåt för att möta hans kuk. "Du visar bara pappa vad du kan älskling."

Jag lutade mig långt över sidan av badkaret men på något sätt lyckades jag hålla mitt grepp om kanten, men när jag tittade upp på min pappas leende ansikte och sedan ner mot hans hårda saftiga kuk blev mina knän svaga.

Om farbror Philip inte hade varit djupt inne i mig och hållit mina höfter så hårt, skulle jag ha ramlat och jag var plötsligt konstigt tacksam över att ha hans starka händer och tjocka kuk som höll upp mig.

En tår rann nerför min kind och jag kände, ärligt talat vet jag inte vad jag kände.

Det var bara en rad kraftfulla och motstridiga känslor som hotade att dränka mig.

Jag var tvungen att söka hjälp.

Jag var tvungen att kontrollera något i det här scenariot så jag kastade mig ut i det okända med hoppfullhet. 

Jag var ärligt talat förvånad över att jag hade lyckats hålla mig uppe så här länge men mina armar gav snart upp och jag skulle snart vikas dubbel om jag inte gjorde något, så jag kastade ut armen mot pappa.

Snabbt övergav hans hand sin kuk, han hade strukit den mot mitt ansikte och släppte den för att greppa min arm vid armbågen så att jag kunde greppa hans muskulösa underarm för att stabilisera mig.

"Är du okej Sara-kissen?" Frågade pappa mig vänligt och han använde sitt smeknamn från när jag var liten.

Det här kanske låter galet men det var det som gjorde det för mig.

Just där gick det här från att vara konstigt och läskigt till fint, och till och med ganska härligt gulligt.

Jag såg min pappa som mannen som alltid skulle finnas där för att fånga mig, som bara ville det som var bra för mig och alltid skulle älska mig oavsett vad.

Om han verkligen hade sett min porrhistorik så hade han, förutom de kuk-sugande videosen, sett alla MM/F-trekanter och all incestporr, för att inte tala om våldtäkts-videosen.

Min hjärna började lägga ihop alla bitar.

Om pappa visste vilken sorts porr jag hade tittat på så var det nästan säkert att farbror Philip också gjorde det.

Det förklarade allt från det ögonblick han hade krupit i säng med mig.

I själva verket förklarade det till och med varför min pappa nu stod framför mig och smekte sin hårda kuk.

Det här var min pappa och min farbror Philip som gav mig presenten jag aldrig skulle våga be om.

Mannen som älskade mig mer än någon man någonsin kunde stod framför mig och erbjöd mig att uppfylla mina sexuella fantasier och jag insåg plötsligt att jag skulle vara galen om jag inte skulle acceptera det, tacksamt.

Med pappas stadiga grepp om mig kunde jag släppa badkarets kant med min andra hand, sträcka mig upp och ta tag i roten av hans styva kuk i min knytnäve, dra ner den från sin stående position för att rikta den mot min mun innan jag lindade mina läppar runt det runda huvudet.

Jag slickade längst den, upp och ner, strök undersidan av hans kuk när jag tog den in i munnen innan jag slöt mina läppar och sög medan jag långsamt lutade mig tillbaka tills bara toppen var mellan mina läppar.

Sedan började jag snabbt röra mitt huvud och suga huvudet på hans kuk medan min lilla knytnäve pumpade den tjocka kukens rot.

"Helvete!" utbrast pappa stolt. "Det är min tjej."

Jag tittade upp på honom medan jag fortsatte att suga hans kuk, mitt hjärta fyllt till bristningsgränsen av kärlek.

Som en person som alltid ville göra folk nöjda blev jag alltid glad av bekräftelse, särskilt från mina föräldrar, men framför allt från min pappa.

Liksom många flickor var min pappas uppmärksamhet och bekräftelse vad jag alltid hade längtat efter och denna extrema instans var visserligen inte unik.

Min pappa har alltid varit mitt största fan.

Hans hand strök försiktigt över min kind innan han lät handen glida upp för att gräva ner fingrarna i mitt hår.

Jag drog bort munnen med ett slurp, log mot pappa och virade min tunga runt hans kuk innan jag kurrade, "Jag älskar dig pappa."

Han nästan strålade och jag kunde se hans ögon bli lite dimmiga när jag tog hans kuk in i min mun igen och fortsatte suga av honom.

"Jag älskar dig också prinsessan." sa han.

Sedan slöt jag ögonen och fortsatte ta hand om den vackra kuken i min mun, och gjorde allt jag fantiserat om.

Sedan ökade farbror Philip farten, han knullade inte mig väldigt hårt, men tillräckligt hårt för att smälla i min rumpa med varje stöt.

Jag släppte ut ett flämtande stön, tog bort pappas kuk från min mun, saliv droppade ner för min haka när jag kastade huvudet bakåt mot farbror Philip, min mun hängde öppen och min panna blev svettig när hans kuk trängde in i mig, vilket fick mig att flämta ut korta stön.

Sedan ledde min pappas hand försiktigt mitt ansikte framåt igen och jag lindade mina läppar runt hans manliga don utan att tveka och stönade, "Mmmmmmm!" när jag började suga av honom passionerat.

Jag tog så mycket av honom i min mun som jag kunde, och känslan av den där åsen på huvudet av hans kuk som gnuggade mot min tunga, mungipan och mina insugna kinder gjorde mig nästan lika kåt som Farbror Philips kuk dunkade i min lilla fitta.

Under en lång stund sa ingen av oss något, helt upptagen av vad vi gjorde.

De våta sugande ljuden, våra grymtanden och stön, och de stadiga klappande ljuden av farbror Philips höfter mot min rumpa ekade från badrumsväggarna och gav en lustfylld melodi

Jag höll ett stadigt tag om pappas arm för att få stöd och jag behövde inte röra min nacke så mycket för att ta in en bra mängd kuk eftersom farbror Philip gav mig en hjälpsam liten knuff varje gång han slog i min rumpa.

Så jag föll bara in i rytmen av att knulla och suga.

Sedan drog jag min mun från pappas kuk med ett slurp, spottade på och smekte den medan jag tittade på den ordentligt.

Om något var den ännu vackrare än farbror Philips kuk.

Den hade ett något mer böjt skaft, med en mörkare, nästan lila nyans vid huvudet.

Jag slutade smeka, greppade hårt om skaftet i mitten och lindade mina läppar runt honom precis förbi hans lila topp innan jag sög och sakta drog huvudet bakåt tills den kom ut med ett litet pop-ljud.

Jag hade alltid velat testa det och det var precis så roligt som jag hoppats att det skulle vara så jag gjorde det igen, och sedan en tredje gång, innan jag började guppa med huvudet som en demon, och jag fortsatte suga av min pappa, saliv rinnandes ner för min haka när jag använde min hand på hans kuk för att inte kväva mig på den.

"Fan Philip!" utbrast pappa plötsligt. "Du skojade inte. Hon är definitivt sin mammas dotter."

Mitt hjärta svällde av stolthet när jag hörde det.

Mina föräldrar hade alltid haft ett aktivt sexliv och min pappa var fortfarande väldigt förtjust i min mamma, så att bli jämförd med henne i någon sexuell situation var väldigt hedrande, och jag anade att farbror Philip visste om min mammas färdigheter.

Det var då jag bestämde mig för att verkligen leva upp till orden och tryckte in min pappas kuk långt ner i halsen.

Kuken hade rört vid halsen några gånger den här kvällen och även om det sved i ögonen av tårar och fick mig att nästan klökas så verkade det inte så illa.

Dessutom hade jag sett hur män hade reagerat på det i porr och jag ville att min pappa skulle känna det också.

Jag drog mig tillbaka med en liten kyss på spetsen, släppte sedan ut ett busigt fniss och lät hans kuk komma upp i sin naturliga upprättstående position innan jag öppnade munnen brett ovanför den och gick ner och tog in hans kött.

När jag närmade mig halsen förde jag ner läpparna runt skaftet, pausade för att samla mod, öppnade mina läppar för att ta in lite mer och sedan klämde jag ner den igen.

Jag var precis på kanten av gag-zonen och visste att jag var tvungen att gå hela vägen om jag ville göra det här så jag tog ett snabbt, djupt andetag genom näsan, öppnade mina läppar och tryckte till, vilket tvingade ner pappas kuk i halsen.

Ögonen fylldes omedelbart av svidande tårar, jag kunde inte andas och det gjorde lite ont i halsen när jag sträckte ut den så här, men det var så värt det för reaktionen jag fick.

Hans grepp om mitt huvud och min arm stramades åt och jag kunde känna hur hans kropp darrade när han stönade, “ Åhhh jaaa!"

Det kändes så bra att veta att jag fick honom att känna såhär, att jag trots mitt obehag bara ville stanna där och känna på pappas tjocka verktyg hela dagen, men till slut var jag tvungen att andas.

Jag kom upp snabbt och kippade efter luft och lämnade tjocka, trögflytande strängar av vätska från min mun till hans kuk, och sedan spottade jag på den och tog in den igen när jag återfick andan.

Jag tittade upp på pappa och han log ner mot mig med mild oro när han frågade: "Är det första gången du någonsin gjort det älskling?"

"Mm-hmm." Nickade jag och log tillbaka mot honom.

Farbror Philip drog ut kuken till spetsen och gav mig ett lekfullt litet smack på rumpan medan han entusiastiskt sa: "Titta på dig! Når redan dina gränser!"

Jag lät ett litet skrik slinka ut när han slog min rumpa, och då skrattade pappa och jag båda åt farbror Philips entusiastiska uppmuntran.

"Det här är vår tjej!" Utropade pappa stolt och höll ögonen låsta på mina när jag tog hans kuk tillbaka in i min mun.

Att titta upp och se hur hans min förändrades som följd av vad jag gjorde,  med ljuden han gjorde när jag sög av honom var nästan lika bra som känslan av hans kuk i min mun.

Nästan.

Farbror Philip hade nästan vänt sig åt sidan med ena handen på min rygg, glidit in och ut långsamt och lätt medan han suckade, "Åh Micke, du måste känna på Sabrinas fitta, det är som himmelriket."

Jag drog omedelbart min mun från pappas kuk med ett sugande plopp och log förväntansfullt mot honom när han svarade, "Jaså?" och tittade sedan tillbaka på mig och frågade: "Vill du ha den älskling?"

"Åh ja pappa!" Jag gick med på det omedelbart och glatt, då jag för tillfället inte  kunde komma på något jag ville mer än att känna den där vackra kuken inne i mig.

Likt en dans flög de omedelbart i rörelse, farbror Philip drog sig ut medan pappa lät händerna glida upp under mina armar och lyfte upp mig från badkaret.

Jag sparkade mina små fötter av spänning och släppte ut ett litet fniss innan han lade mig på badrumsmattan.

Under tiden gick farbror Philip ut ur badkaret, vek en handduk och efter att ha stängt toalettlocket lade han den ovanpå som en sittkudde.

Pappa satte mig sedan på toaletten, spred mina ben och hukade sig ner mellan dem.

Jag kände mig plötsligt väldigt medveten om att han tittade på min nakna lilla slida men hans fingrar skiljde försiktigt bort mina tjocka yttre blygdläppar och han suckade, "Åh Sabrina älskling, du har en så vacker fitta!"

"Sluta!" Jag kunde inte låta bli att fnissa. "Det måste du…"

Jag pausade där för jag sa nästan "det måste du säga!" men insåg sedan att han inte bara behövde berätta att min fitta var snygg, utan det var nog något en pappa aldrig skulle säga till sin dotter.

Men pappa tog det bara som en hint och sa entusiastiskt: "Jag måste vadå? Kyssa din söta lilla fitta? För jag tror att du har rätt.  Jag tror inte att jag har något val."

När han sa detta hade han lindat en arm runt ett av mina lår på samma sätt som farbror Philip hade gjort medan hans andra hand smekte mitt inre lår, hans huvud sänkte sig ner när han sedan fortsatte att slicka min fitta som om han inte hade ätit på flera veckor.

Om farbror Philip var bra var pappa bättre.

Jag tog omedelbart tag i hans huvud med båda händerna och började röra på höften, suckande och stönande.

"Låt detta vara en läxa för dig." sa Farbror Philip till mig i en saklig ton och smekte sin kuk. "Om en man inte är ivrig att stoppa tungan i din fitta så förtjänar han inte att stoppa in sin kuk där."

Även så distraherad som jag var av vad pappa gjorde kunde jag inte låta bli att uppskatta vilka goda råd det var.

Men jag kunde inte länge tänka på det eftersom jag plötsligt närmade mig en orgasm så snabbt att det faktiskt skrämde mig lite och jag började stamma med en andfådd röst, "Nej, nej, vänta, nej, vänta!"

Så småningom grät jag när jag greps av vågor av extas.

Det var ungefär den tredje eller fjärde pulsen när jag verkligen kände hur fukten rann ner i rumpan, och trots att pappa svalde heroiskt så sprutade jag ut för mycket för att han skulle kunna komma ner igen och jag trodde nästan att jag hade börjat kissa när jag kom, men det luktade inte kiss, och så kändes det inte som att jag kissade.

Jag hade aldrig sprutat så förut och även om jag hade hört talas om det, och till och med sett det i porr, tänkte jag bara att det inte var något jag kunde göra, men jag antar att jag hade fel.

Jag lutade mig tillbaka, med axlarna mot ryggstödet, höll pappas huvud i mina händer, och mina fötter på hans axlar när jag lyfte upp mina höfter med varje sprut.

De blev svagare när de blev färre och längre tid emellan.

"Herregud, hon är en fontänare!" utbrast farbror Philip och såg ut som ett barn i en godisaffär.

Jag utbröt genast, "Jag är ledsen pappa!" och tänkte att jag kanske hade gjort något fel.

När jag sakta avtog släppte pappa mitt ben, kysste sig upp längst min mage, hans ansikte glittrade från mina vätskor, tog en kort omväg för att suga på en av mina bröstvårtor innan han kom fram till mina läppar, och kysste mig sött medan han viskade, "Det där var vackert baby."

Mina kinder rodnade när han kysste mig igen, och han dröjde kvar lite längre denna gång, när han kysste mig en tredje gång stack jag in min tunga i hans mun och kysste honom passionerat.

Sedan bröt han sig plötsligt från vår kyss, ställde sig upp och hjälpte mig upp.

Jag kände mig fortfarande lite snurrig efter min senaste orgasm. Farbror Philip klev fram för att stödja mig när pappa satte sig på den nu lätt fuktiga handduken, men han verkade inte ha något emot det.

Jag var tillbaka i position efter att ha spridit ut mina ben över pappas knä och först var jag inte säker på vad vi gjorde, men sedan slog pappa mig på rumpan ett par gånger och plötsligt kom jag ihåg, 'pappa ska knulla mig?'

Jag lyfte mig omedelbart upp tillräckligt högt och böjde mig tillräckligt långt tillbaka för att han skulle kunna rikta sin kuk rakt mot mitt lilla hål.

Jag antar att jag blev lite upphetsad eftersom jag omedelbart satte mig ner, tog i för mycket och för snabbt, vilket fick mig att skrika och trycka tillbaka lite för långt, och för pappas kuk att hoppa ut och slå mot hans mage.

Det är inte som om min pappa såg ut som en porrstjärna men han var inte precis liten heller, och med tanke på att det här bara var den andra kuken jag någonsin haft inom mig, och att jag mindre än tjugofyra timmar tidigare hade varit en arton år gammal oskuld…

Han var som sagt inte direkt liten heller.

Jag stönade och vickade med höfterna medan jag genast sträckte mig ner för att stoppa in honom igen.

Han tvingades att lägga sitt verktyg inom räckhåll för mina trevande fingrar, och jag guidade honom rakt in i min sammets-slida.

Den här gången var jag mer försiktig, tog i bara lite, sedan rörde jag mig upp och ner på honom, kom ner lite längre, tog i lite mer varje gång.

Så småningom arbetade jag mig fram till roten, tryckte min rumpa ordentligt mot pappas knä, och tryckte hans hårda kuk in i min lilla fitta.

Därefter lutade jag mig framåt, placerade mina händer på hans knän och flyttade sakta min röv fram och tillbaka i hans knä och satte mig på hans tjocka skaft.

Pappa började klämma och massera min rumpa medan han viskade, "Fan min lilla flicka är sexig."

Jag kunde känna hur mina kinder blev heta och ett litet fniss brast ut ur mig när jag kände hur han gnuggade min lilla rosenknopp.

Det fnissandet blev ett litet tjut när han plötsligt lät ett finger smita in.

"Pappa!" Fnissade jag. "Det är mitt rumpa!"

"Jag vet att det är det baby." han skrattade tillbaka när han långsamt började fingra min röv. "Och gillar du det inte prinsessan?"

Nu kändes det verkligen som om mina kinder brann eftersom jag tyckte om att stoppa saker i rumpan, speciellt när min fitta var fylld.

Jag hade till och med en gång gett mig själv en orgasm genom att hålla en dildo i min fitta medan jag fingrade min rumpa och tittade på en DP-video.

"Ja pappa." Viskade jag blygt när jag började röra mig med honom.

Varje gång han tryckte in fingret reste jag mig lite, och när han drog tillbaka det sjönk jag tillbaka och tog honom hela vägen in igen.

Jag tryckte mina bröst mot hans lår och krökte min rygg så att jag bara kunde rulla mina höfter upp och ner medan han lekte med min rumpa.

Jag njöt verkligen av kontrollen, att bara kunna ta mig tid att känna honom inuti mig, då och då böjde jag mig ner och gav hans skaft en ordentlig tight squeeze med min fitta.

Jag hade slutna ögon och jamade som en katt när farbror Philip plötsligt dök upp.

"Jösses, jag känner mig lite försummad här." sa han med en ledsen röst.

Han stod framför oss och smekte sin upprättstående kuk så jag tryckte mig upp igen med händerna på pappas knän, log mot farbror Philip och öppnade sedan munnen.

"Fan ja, det här  är vad jag menar!" utbrast Philip när han klev fram för att sticka sin kuk i min mun, och pappa gav mig en lekfull liten smäll på rumpan.

Jag lindade mina läppar runt Philips kukhuvud och började suga slarvigt, guppade med huvudet och dreglade över det hela.

Jag började också röra min röv upp och ner lite snabbare än förut, och knullade pappa till rytmen jag använde på farbror Philips kuk.

Jag blev lite förvånad när farbror Philip drog ut sin kuk ur min mun, vilket orsakade ett vått sugande plopp innan han tog tag i bakhuvudet med ena handen samtidigt som han försiktigt nöp min näsa med den andra.

"Gaba stort Sabrina." instruerade han.

Uppenbarligen hade de studerat min porr eftersom jag visste exakt vad han skulle göra och lika upphetsad som jag var över att äntligen få uppleva det var jag också lite rädd.

Precis som när farbror Philip först hade tagit min fitta i sin gästsäng visste jag hur fel det här var men det gjorde det bara hetare, och rädslan var en del av hela upplevelsen.

Jag gjorde som jag blev tillsagd som en duktig tjej, och även om jag visste vad som kom härnäst så var det svårt att förbereda sig om man aldrig har upplevt det förut.

Farbror Philip började röra sina höfter och tryckte ner sin kuk i min hals medan han knullade min vidöppna mun.

"Guh, guh, guh, guh, guh!" dök upp ur min hals när han upprepade gånger stack in sin kuk i den.

När han drog ut tog jag omedelbart ett djupt andetag, tog tag i hans våta skaft med min knytnäve, smekte längst det, fnissade och spottade tjockt saliven på den.

"Är du redo att göra det igen?" frågade farbror Philip sött.

"Ja min herre." Svarade jag med en svag röst på grund av farbror Philips fingrar som höll för min näsa.

Jag öppnade munnen på vid gavel och vickade på höfterna för nu när jag hade en bättre uppfattning om vad jag kunde förvänta mig visste jag vad jag ville göra.

Om du aldrig har fått en kuk nedtryckt i halsen, tänker jag inte säga att det är en helt trevlig upplevelse.

Det svider verkligen i ögonen och såvida du inte har en avsaknad kräkreflex så får det dig att nästan kräkas.

Men för vissa människor, som jag själv, väger det upp för den obehagliga känslan av att ha en hård kuk intryckt i dig.

Jag kan inte förklara varför men så är det.

Jag lyfte min rumpa, gled upp längst min fars kuk, som förberedelse, och när farbror Philip började knulla min mun igen började jag röra mina höfter i samma takt, dunkade min rumpa ner i pappas knä, knullade honom lika hårt som jag tog den i halsen, med saliv strömmande från min haka.

Vi gjorde det ett par gånger till innan pappa lyfte upp mig från sin kuk och sa: "Vänd dig om baby."

Pappa hjälpte mig att snurra runt för att möta honom medan farbror Philip hjälpte till.

Naturligtvis krävde detta att jag höjde mig tillräckligt högt för att pappas kuk skulle komma ut så jag var ivrig att komma tillbaka när jag stod framför honom.

Jag sträckte mig bara ner och stoppade in honom, sedan ett, två, tre pumpanden och jag hade hela längden ännu en gång begravd i min lilla fitta.

Pappas händer hade varit på min midja men nu var de lindade runt mig, en hand slingrade sig upp för att greppa mig bakom min hals när han stack in sin tunga i min mun och tungan kysste mig djupt och passionerat.

Jag började sakta röra mina höfter medan hans andra hand gled ner för att leka med min rumpa.

Jag bröt ffrån vår kyss med ett högt stön när han tryckte tillbaka fingret i min rumpa.

Vid det tillfället kastade jag upp mina ben på pappas lår bakom mig, liksom låste dem, så att jag bättre skulle kunna trycka mig upp och ner på hans kuk.

Jag la mina armar runt hans hals, la mitt huvud på hans axel, och jag hade precis börjat trycka upp och rida tillbaka när jag märkte att farbror Philip hade gått fram till diskbänken och tagit upp en tub från en av lådorna i disken.

Pappa hade precis hållit fingret stilla i min rumpa när jag slängde upp benen på honom, men nu när jag satt och red på hans kuk började han fingra på min rumpa igen medan han viskade med anfådd röst, "Är du redo för något lite större där bak, prinsessan?"

Det var då jag insåg att farbror Philip hade hämtat en tub med glidmedel och närmade sig oss med ett leende.

Jag släppte ofrivilligt ut ett litet utrop när jag insåg vad de hade i åtanke.

Jag hade mina underarmar mot pappas bröst nu med händerna på hans axlar och jag svängde huvudet bakåt för att se hur farbror Philip smörjde in sin kuk, och jag bet i hörnet av min underläpp när hans kuk plötsligt såg större ut.

Pappa spred sina ben, och därmed mina, lite bredare för att ge farbror Philip utrymme att komma in bakom mig.

Jag hade samma känsla  av spänning och rädsla.

Jag visste att jag ville ha det här, eller gjorde jag det verkligen?

När pappa öppnade mina skinkor böjde jag ryggen och presenterade mitt lilla hål för Philip.

Han var tvungen att böja lite på knäna för att komma i position och jag släppte ut det mest patetiska lilla gnället när jag kände Philips hala kukhuvud trycka mot min rygg så han stannade, lutade sig in och kysste mig lätt på kinden innan han sa, " Om du inte är redo för det här är det okej Sabrina."

Där visste jag att han hade rätt.

Det var okej och det skulle bli okej.

Jag kunde fortsätta med det för om jag vid något tillfälle inte gillade det eller ville sluta så skulle han sluta.

De två, min pappa och "farbror" gjorde det här för mig.

Jag säger inte att de inte gillade det ör det är jag helt säker på, men jag var hedersgästen.

Det var mitt parti och de skulle DPa mig om jag ville, men bara om jag ville.

Jag skulle ha sagt att de måste ha läst min dagbok om jag hade haft en men jag antar att de hade haft tillgång till det näst bästa, min porr-sökshistorik.

De hade helt klart studerat den där skiten eftersom allt från att bli antastad i min säng och knullad, till att få min fitta slickad och suga kuk, bli knullad i halsen och knullas i en trekant och nu bli dubbelpenetrerad, för att inte tala om hela incestvinkeln, allt detta var i mina vanliga porrsökningar, alla mina sexuella fantasier, och de vaknade till liv.

Jag tittade ner ett ögonblick och mina ögon blev plötsligt fyllda av tårar när jag kände denna ström av känslor, och sedan tittade jag upp på pappa med ett leende och sa: "Jag är redo farbror Philip, tryck in den i min rumpa."

"Det här är min tjej!" sa pappa stolt och kysste en tår som rann nerför min kind och lät händerna försiktigt vila på mina höfter.

Pappa drog ner händerna för att sprida mina skinkor igen, och farbror Philip var nu tillbaka och tryckte in sig i min trånga lilla öppning och när huvudet dök in knöt jag automatiskt ihop och det kändes konstigt till en början, som en bajs som man inte riktigt kan klämma ut, men jag kunde inte låta bli att försöka ett par gånger ändå bara av reflex.

Philip lät sina händer röra sig runt för att kupa mina små bröst medan han instruerade: "Slappna av Sabrina."

Så jag tog ett djupt andetag och andades ut, bara lät min rumpa slappna av i greppet som omedelbart kändes bättre.

Jag antar att han kände att jag slappnade av eftersom han började jucka.

Inte för snabbt, men inte långsamt, och bara med hjälp av spetsen, och introducera lite mer kuk med några drag.

Jag reagerade med att flämta och stöna när jag bara red lite upp och ner på pappas kuk.

Farbror Philip drog sig sedan ut till spetsen och tryckte sedan långsamt in djupare än vad han gjort tidigare.

Jag kunde nästan inte låta bli att dra in ett djupt flämtande andetag och reste mig upp tills bara spetsen av pappas kuk var inne i mig innan Philip drog sig tillbaka och med en rysande suck gick han ner igen och tog pappa tillbaka in i mig.

Han gjorde det igen, och igen, och snart hade vi en ganska bra rytm på gång.

Pappa hade återgått till att vila sina händer på mina smala höfter, höll fast men ledde mig inte eller tvinga in mig, utan höll bara i.

Farbror Philip smekte mina bröst när han upprepade gånger tryckte in sig i mitt lilla rövhål, och varje gång höjde jag mig, och sjönk sedan tillbaka ner när han drog ut, de två kukarna tryckte omväxlande in sig i mina trånga hål.

Philip fortsatte att gå lite snabbare med jämna mellanrum och jag höll jämna steg så att vi ganska snart gick in i en ganska bra takt, återigen hördes våra pustanden, stönanden och de våta ljuden av sex var de enda ljuden som ekade från badrumsplattorna.

För ett ögonblick var mina tankar borta och jag var bara en jävla maskin vars enda syfte var att producera njutning.

Min och deras.

Det här är jag som tänker på det senare, men i det ögonblicket var detta inte en medveten tanke, det är precis så det var.

Jag var så fångad av rytmen att jag inte kunde låta bli att släppa ut ett litet skrik när jag tryckte ner och farbror Philip inte drog sig tillbaka.

Jag tog in ännu mer av honom än tidigare och stannade kort, klämde ihop min rumpa och vickade höfterna med lite gnäll när jag insåg att det fanns mer.

Men jag tog ett djupt andetag, slappnade av och rörde mig sakta ner tills jag hade så mycket av pappas kuk som jag kunde få in, och min röv tryckt mot farbror Philips höfter, hans kuk begravd i min rumpa.

Jag vilade mitt huvud på pappas axel, rullade mina höfter och blev bekväm med dessa två kukar begravda i mig.

Jag tror att jag faktiskt dreglade lite när jag gjorde det här.

Efter ett ögonblick reste jag mig upp över pappas kuk igen och Philip följde efter mig, stadigt inbäddad i min rumpa, tills jag kom ner när han drog sig tillbaka så att vi snart var tillbaka i den rytmen. Först nu tog hela längden av båda kukarna.

Det tog inte lång tid innan jag började bli väldigt kåt.

Vi hade börjat gå snabbare igen men den här gången var det jag som ökade tempot och farbror Philip som följde med när jag kände hur min orgasm rusade upp för att möta mig och jag började stöna till rytmen av vårt sex, "Ja, ja, ja, ja, ja, ja!"

Sedan genomborrade ett högt gnäll luften när min kropp greps av sin första orgasmiska spasm.

Jag lät mina armar glida ner runt pappas hals, tryckte min kind in mot hans axlar, och jag guppade fortfarande  upp och ner på deras kukar medan min kropp ryste över orgasmen..

Jag höll fortfarande på att komma när pappa flämtade andfått, "Jag ska komma Sabrina, jag ska komma älskling."

“Kom i mig pappa!" Skrek jag utan att tveka, helt fast i ögonblicket.

Jag visste exakt när pappa började komma för fram till dess hade han bara passivt gjort sin hårda kuk tillgänglig för mig, suttit stilla och låtit mig ha min vilja igenom, men hans flåsande blev plötsligt snabbare och djupare innan han plötsligt tog ett fast tag i mina höfter och lyfte upp hårt som stönade, "Aahh!"

Sedan drog han sig tillbaka och körde in den igen, och igen, hans ögon stängdes, hans ansikte förvrängdes till ett uttryck av plågsam njutning och för varje stöt flämtade han, "Aahh!"

Stötarna blev svagare och mindre frekventa och han stönade så småningom, "Aahh, ja Sabrina, det här är så bra baby."

Jag kysste pappa på munnen men det var lite slarvigt eftersom min lilla kropp fortfarande gungades av farbror Philip som knullade min röv.

Sedan flämtade han, "Jag kommer komma Sabrina. Var vill du ha det älskling?"

"I min fitta!" Ropade jag direkt, utan att ens tänka.

När han drog kuken ut reste jag mig omedelbart upp, pappas snabbt tömda kuk trillade ut medan jag krökte ryggen och presenterade min spermafyllda fitta mot Philip.

En av hans händer gled ner för att ta tag i min höft medan jag antar att den andra guidade in honom för när han väl kom in i mig tog den tag i min andra höft och han började knulla mig hårt.

Pappas rumpa var nära kanten på toalettsitsen och han låg bakåtlutad mot tanken och satte sig i ungefär 45° vinkel och nu trycktes mitt bröst hårt mot hans, mitt huvud över hans axel och min rumpa i luften som Philip smällde till med sina höfter med varje stöt.

"Ooo, ooo, ooo, ooo!" Stönade jag  när jag kände en annan orgasm snabbt närma sig.

Det var därför jag tyckte det var så frustrerande när Philip plötsligt saktade ner, och sedan bara stannade upp med inget annat än spetsen inne.

Jag kunde känna hur han darrade genom sina händer på mina höfter och jag antar att han försökte förhindra sin orgasm så länge som möjligt.

Jag kunde inte låta bli att vicka lite på rumpan och släppa ut ett litet gnäll och sedan tryckte han in sig i mig.

"Nnngghh!" han grymtade högt innan han backade och gav mig ytterligare en fast stöt och ett "Aaahh!"

Sedan igen med en tredje stark stöt, "Jaaaaa!"

Efter det började han knulla mig igen, slog min röv med höfterna, och min kropp skakades återigen av orgasmiska spasmer när jag kom ännu en gång.

Mina ögon rullade tillbaka i huvudet och en rysning rann genom min kropp när ett lågt rysande stön hördes från mina läppar.

Jag spände greppet runt pappas hals med mina armar och den här gången visste jag att jag dreglade på hans axel när gurglande ljud hördes djupt inuti mig.

Philip körde på stadigt och lät sin kuk tömmas inuti min fitta medan han flämtade med en andfådd viskning, "Ååååh jaaaa, helvete jaaaa, åh jaaa baby."

Han saktade gradvis ner när min orgasm började avta, gav mig ytterligare en långsam, djup stöt, kysste mig på min rygg medan han viskade, "Det var fantastiskt Sabrina."

När han drog ut kuken kände jag en del av hans tjocka sperma glida ut ur min nyknullade fitta.

Pappa smekte mitt hår och viskade sött: "Min vackra lilla flicka är så sexig." och "pappa älskar dig så mycket prinsessa."

Jag hörde farbror Philip skruva på kranen i badkaret en gång till när han ropade, "Så vad tycker du Micke? Jag tror att hon är bättre än Margareta."

"Äpplen och apelsiner ."Sa pappa tillbaka. "Hur kan du jämföra dem."

När han började tvätta av sig svarade Philip: "Säger du att Sabrina inte tog oss båda bättre än hennes mamma gjorde när hon var arton?"

"Jag säger att de inte är jämförbara." förklarade min pappa lugnt. "Margareta var mer erfaren i sin ålder, vi var mindre erfarna då, men slutsatsen är hur mycket vi än älskar Margareta då eller nu hur kan vi väga det mot vår kärlek till vår lilla flicka?"

Jag hade precis låtit deras ord glida förbi och sola mig i efterskenet av jävligt bra sex, men nu när jag hade återhämtat mig började det sjunka in vad de sa.

Jag blev mållös när pappa tog upp mig och bar mig till badkaret.

Farbror Philip hade varit tyst ett ögonblick, dels för att tvätta klart sig, men också tydligt för att formulera ett svar till pappa, för när han avslutade sa han: "Jag antar att du har rätt, men du måste erkänna att Sabrina var ganska bra."

"Jag skulle inte drömma om att förneka det." Svarade pappa när han lade min helt förvirrade rumpa i badkaret.

Jag ville fråga “Va fan?!" men var inte säker på hur jag skulle säga det så jag stammade, "D-du och M-m-mamma med farbror-farbror Ph-philip?"

Farbror Philip torkade av sig och sa sedan: "Jag ska byta lakan."

När han lämnade rummet vände pappa sig mot mig och förklarade att för arton år och ungefär nio månader sedan hade min pappa, mamma och "farbror" trekanter hela tiden.

Som att det enda sättet de hade sex på var de tre tillsammans.

När han berättade för mig alla de intima detaljerna tvättade han mig, torkade mig och bar mig sedan ner i korridoren och la ner mig i sängen.

Innan han gick kysste han mig på pannan, som han gjort så många gånger förut, och viskade, "Dröm sött."

Pappa gick sedan till dörren, stannade vid tröskeln, vände sig tillbaka mot mig med ett varmt leende och sa: "Grattis på födelsedagen Sabrina."

Sedan gick han ut och stängde dörren efter sig, efter att ha släppt en sådan bomb.

Jag var säker på att jag aldrig skulle somna och undrade vem av dem som var min far.

Jag var dock mycket tröttare än jag hade trott eftersom jag nästan omedelbart drogs mot drömmarnas värld.

…fortsättning följer.

Kvalitet % | ( röst)
...
...

Kategoriserad i: